ברוכים הבאים לפורומינו

מספיק לנו לדעת שאתם ישנים ביחד ...

אנחנו לא רוצים פירוט מעבר ... מה הכוונה? אתם לא רוצים לדעת על אופן שבו הומואים מקיימים יחסי מין, או שאתם לא רוצים לדעת על הרגשות שלהם? האהבה שלהם?

אבא גאה

New member
ואני חייב להוסיף

שאני חושב שגם מי שיש לו הורים סטרייטים והוא סטרייט בעצמו לא שש לדמיין את הוריו מקיימים יחסי מין (הם לא
) וזה בהנחה שכוונתך היתה : יחסי מין

amonit

New member
ערבה,,,,, אני יכולה לומר לך

בתור בת לאם סטרייטית חד הורית, שהדבר האחרון שרציתי לדעת עלו היה חיי המין של אימי, כשלא היתה לי ברירה והיתי צריכה לשמוע על זה עשיתי הכל בכדי שהמידע לא יגיע אלי והוא הגיע מהסביבה בלי לשאול אותי. זה לא קשור להיותנו סטרייטים או לא, זה פשוט מזעזע אותך כילד להתמודד עם חיי המין של ההורה שלך ונראה בזמנו מידע מיותר לחלוטין. כאשר המצב אינו בגדר הרגיל ונחשב שונה באיזו שהיא צורה זה היה קשה לי כפליים- גם ההתמודדות שלי עם השונה מחברי וגם לשמוע את הסביבה מבקרת. אני מניחה שזה אותו הדבר. בכל מקרה גם כשהייתי בוגרת שמעתי לא פעם: אל תלמדי מאמא שלך, או אל תביאי מהבית לפה... ביקורת חברתית יכולה להיות קטלנית

noblesse

New member
.

אנחנו לא רוצים לדעת על האופן שהם מקיימים יחסי מין מאותה הסיבה שכל ילד לא רוצה לדעת שההורים שלו מקיימים יחסי מין אנחנו יודעים שהם מאוד אוהבים אחד את השני הם ביחד 18 שנה ואנחנו לא חושבים שהאהבה שלהם שונה מאהבה של זוגות הטרוסקסואלים

noblesse

New member
.

כמו שכבר אמרתי ההורים שלי נפרדו כשהייתי בן שנה וחצי ככה שאני לא מכיר את אבא שלי בתוך הארון אני לא חושב שזה הפריע לי כי אני לא מכיר אותו אחרת אבל מן הסתם כשאתה הומו לדעתי קצת יותר קשה לדבר איתך על מערכות יחסים הטרוסקסואליות אבל מעבר לזה אני חושב ש אני יכול לדבר איתו על הכל .....אולי

אבא גאה

New member
בוא נתמקד קצת....../images/Emo171.gif

מה הקושי בלדבר עם אביך על מערכות יחסים הטרוסקסואליות? מה לדעתך ההבדל בין מערכות יחסים הומוסקסואליות לבין מערכות יחסים הטרוסקסואליות? האם יש דברים עליהם קל לך יותר לדבר עם אביך בגלל/בזכות שהוא הומו?

noblesse

New member
.

שלום לך אבא גאה אי אפשר לסמוך על תשובות של אב חד מיני וקשה להאמין שהוא מכיר ו"יודע " נשים כמו אבא הטרו יש הבדל בין נשים וגברים

שאלה של מינגה שהוקלדה במקום אחר....

"האם יש לך אחים יותר גדולים, שחוו את היציאה בגיל יותר מבוגר? מתי ספרו לך ואיך? איך היית רוצה שיספרו לך? תודה"

ברוכים הבאים לפורומינו ../images/Emo24.gif

לנובלס (19) ואחותו (נובלס לייט?, מרלבורו? טיים?) (28). איזה כיף שאתם כאן. אפשר להציע לכם אולי: ~~
~~
~~
~~
~~
~~
אנו מציעים שאם שניכם עונים על אותה שאלה, אז אולי בגוף ההודעה ץעשו לנו מעין קו הפרדה כזה: __________ ותכתבו לי מי הקליד כל חלק. או שמא תפתחו עוד ניק? איך שבא לכם. העיקר תרגישו נוח! ו....עוד דבר קטן : ציפור אחת לחשה לנו שיש לנובלס כושר כתיבה יוצא דופן. אז אתה מוזמן לפתוח בסיפור/שיר שכתבת

אני משערת שאת הידיעה על ההבדל

קיבלת בצורה הדרגתית. האם יש לך איזשהן עצות ביחס לאיך לספר, מה לספר ומתי, להורה ההומולסבי, ולבת הזוג (במקרה שלך)? (אם שאלו כבר, סליחה, כרגע באתי וטרם הספיקותי)

אבא גאה

New member
חכה חכה שאני תופס אותה - ../images/Emo118.gif

מעכשיו רק גרעינים עפשים לשבוע.....

אבא גאה

New member
בגלל זה:

ציטוט מהודעת הפתיחה.... "ו....עוד דבר קטן : ציפור אחת לחשה לנו שיש לנובלס כושר כתיבה יוצא דופן. אז אתה מוזמן לפתוח בסיפור/שיר שכתבת
"

אבא גאה

New member
שאלה קשה:

לפני שאימצנו את אושר היו מי שאמרו שאנחנו עושים עוול לילד. יש מי שאומר :"אסור שיהיו להומואים ילדים". "אסור לתת להומואים לאמץ ילד". מה דעתכם? נמקו....

noblesse

New member
תשובה כנה

אבא גאה אם היית שואל אותי לפני שנתיים הייתי אומרת לך שהם צודקים בצור חד משמעית יש לנו הילדים שיחות בנושא הזה לפני כמה שנים הייתה לי שיחה עם ביתו של בן זוגו של אבי ושתינו הסכמנו על כך אני לא יודעת מה דעתה היום (היא בת 23) היום אני ממש לא יודעת מה להגיד לך הכי חשוב שלילד יהיו שני הורים אובים שרוצים אותו ואוהבים אותו אבל קשה לי להגיד לך שאני תומכת באימוץ ילדים על ידי הומואים כשאני שומעת על מקרה כזה התגובה הראשונית שלי היא כעס (לא גדול אבל כעס) אתם מתוך רצון אגואיסטי להביא ילד לעולם "מפילים" עליו תיק אני לא חושבת שהומואים לא יכולים לגדל ילדים למעשה בן זוגו של אבי עזר לי מאוד במהלך השנים כי הוא אדם יותר רגיש לסביבה מאבא שלי והיה יותר קשוב למצבי הרוח שלי תקחו בחשבון שלילד שלכם יהיו הרבה קשיים תהיו קשובים תנו לו לשנוא את המצב מה שעזר לי בשנים האחרונות זה שיש דמויות של הומואים בטלביזיה להזדהות איתם בתור צופה קבועה של אוז וזאת הפעם הראשונה שיכולתי להרגיש גאווה על זה שאבה שלי הוא הומו (עד עכשיו הייתה לי גאווה שהו אבא שלי אבל זה לא אותו דבר)

אוז???

רגע... בחיים האמיתיים, את לא מכירה הומואים ולסביות, וילדים של הומולסביים??? כאלה שהם "הכי שווים"???

למעלה