ברוכים הבאים לפורומינו

noblesse

New member
כן אוז

חוץ מאחיי אחותי ואחיותיי המצורפות (בנותיו של בן זוגו של אבי) אני מכירה עוד בן של לסבית ואין לי קשר ממשי איתו זה שהוא בן של לסבית לא עושה אונו לחברים באופן אוטומטי אבי יצא מהארון בשנות השמונים ולא יצא לנו להפגש עם משפחות מסוג אחר באוז ראיתי פעם ראשונה הומואים הולכים מכות ולי היה חשוב לראות שיש הומואים "גבריים" לא יצא לי לראות כאלה בחיים האמיתיים בחיים האמיתיים אני לא שואלת אנשים מה הנטיות המיניות שלהם אז יכול להיות שיש אנישים שאני מעריכה שהם הומואים ואני פשוט לא יודעת

ציבונה

New member
רוני - לא יעזור לך

וגם לנו לא. גם הילדים שלנו, כמונו, וכמו ההורים שלנו, וכמו כל הילדים יבואו אלינו בטענות מפה עד להודעה חדשה. זה חלק מלהיות ילדים וחלק מלהיות הורים. אז יהיה להם על עוד משהו לקטר לנו. ממה שכבר הספקתי להכיר אתכם אתם אחלה ואתם אוהבים את אושר והוא אתכם. זה הכי חשוב. אני יכולה לפחות להגיד על עצמי אנחנו מגדלות את הילדה באהבה אם יהיה לה קשה ננסה לעזור כמה שנוכל ואני חושבת שה"תיק" הזה שאנחנו לכאורה מפילות עליה לא חייב להיות תיק. תלוי איך מתייחסים לזה. לדוגמא: הורים במצב כלכלי קשה - יכול להיות "תיק" על הילד - ויכול שלא. הורים ניצולי שואה - יכול להיות "תיק" על הילד - ויכול שלא. ועוד אינספור דוגמאות. תסתכל מסביב כל הורה מביא את ה"תיק" שלו. ןכל ילד גדל לתוך מצב נתון ומשפחה שנולד אליה לא מתוך בחירה. תמשיכו לאהוב, ולהיות רגישים כמו שאתם זה מספיק.

urizv

New member
אולי אחרתי

אולי כבר ענית לשאלה אבל בכל זאת בתאוריה עם היית גדל מילדות עם הידיעה שאבא הומו היה יותר קל לך מאשר לגלות את זה בגיל מאוחר?

noblesse

New member
לא אחרת

לא אחרת אני עדיין פה. אחי הקטן גדל לתוך הסיטואציה הוא היה בן שנה כשאבא שלי יצא מהארון ונראה שהוא הסתדר עם זה יותר טוב לי ולאחי השני היה אבא "נורמלי" עד גיל 10 ואיבדנו אותו ככזה אני בטוחה שזה השאיר משקעים

noblesse

New member
חבל

אין שום טעם לדיון אם אי אפשר להיות כנים מעציב אותי שאת מתייחסת לתשובה שלי כאל טענות שני ההורים שלי מאוד אוהבים אותי אבל מה לעשות שהחברה היא לא גורם נאור והקשיים הם אמיתיים

ציבונה

New member
הי נובלס ונובלסית

לא ברור לי מי מבינכם (את/אתה) ענה לי אז אני כותבת לשניכם: הדבר האחרון שאפשר להאשים אותי בו זה חוסר כנות. ותאמינו לי שאמא שלי/אשתי/כל מיני אחרים היו שמחים אם לפעמים הייתי קצת פחות כנה, ישירה ובוטה... אני דווקא חושבת שיש המון טעם בדיון. היה לי מאד חשוב לשמוע אתכם ולמדתי המון ממה שסיפרתם על איך מרגישים ילדים של... ועל איך הילדים שלי אולי ירגישו. אני בטוחה שאם הילדה שלי תרגיש רע או תחווה את הקשיים שאתם עברתם (ויכול מאד להיות שזה יקרה) אני אהיה עצובה ואולי יכאב לי, ואני אשתדל להיות בשבילה, לתמוך בה, ולהעביר לה את הכוח שלנו, בתקווה שיהיה לה אפילו יותר מלנו. גם כדי להתמודד מול חברה שהיא לא תמיד נאורה, ולפעמים עם דעות קדומות, ואיוולות למינהן. אבל לא רק. אלא כוח להתמודד עם כל דבר בחיים: עם מריבה עם ילד בכיתה, עם אהבה נכזבת, עם כישלון ובקיצור עם החיים. מה שניסיתי להגיד, זה שאנחנו כהורים (ואין לי שום ביקורת כלפי ההורים שלך) לא צריכים לחשוב יותר מדי איך כל דבר שאנחנו עושים יפגע בילד. צריך לאהוב, ולהרגיש ולתת ביטחון. אח"כ הילדים שלנו כבר יחוו את החיים שלהם בעצמם עם הכלים שניתן להם. ושוב תודה על הזמן שלכם מבחינתי זה לא היה בזבוז זמן.

delsolar

New member
מנובלסית

אני אניתי לך (אחותו של נובלס) אני מצטערת אם אני הייתי בוטה קצת גם אני לפעמים כזאת וכמו שכתבתי במקום אחר אני מאוד מאוד אוהבת את אבא שלי ובן זוגו אבל גם הייתי מספיק גדולה לראות מה זה עשה לאמא/סבתא/סבא שלי ברור שאתן יכולות לגדל את הילדה בצורה טובה וראוייה כמו כל אדם אחר הסיבה שהסכמתי להשתתף היא לשתף אותכם בבעיות שקשורות בעובדה שאבא שלי הוא הומו וכמו שכבר ציינתי אני לא מגדירה את עצמי הבת של ההומו יש לי זהות משלי מבחינתי אבא שלי הומו ויש לו עיניים כחולות וזה אותו דבר אבל לקח הרבה זמן ועזרה חיצונית להגיע למצב הזה וכל מה שרציתי זה שתוכלו לקחת בחשבון את מה שעברנו (אנחנו שישה)

תודה שנשארת איתנו

ועדיין חשוב לי להעמיק ולחדד את חשיבותה של הפתיחות...והשיחות (שלא היו, לדבריכן).

ילו

New member
כל הכבוד לכן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

ציבונה

New member
מה זאת אומרת לנו?

הרי לא כולם פה עושים אותו דבר? ותודה על הבלונים - אפשר לתת לילדה?

ילו

New member
כן, אבל

היה משהו במילים שלך שנגע בי ועשה לי חיוך נעים בלב והבלונים - ישר לילדה
והנה עוד כמה, ככה, בשביל הסופשבוע:

../images/Emo124.gif זגרב!!!!!!!

את בטח אוהבת את האשה שלך... נכון??? אז תדעי ש- את לא לבד !!! (בקרוב - מועדון מעריצים..)

ציבונה

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

דווקא בתחום של מועדוני מעריצים זגרב שלי היא החזקה בבית. לה יש מועדוני מעריצים (ולא כמטפורה...) ואני המעריצה מספר אחת !!! אז אני מעדיפה ש ז ה י ש א ר כ כ ה.

אבא גאה

New member
תודה לנובלס ונובלס לייט ../images/Emo13.gif

על הפתיחות שלכם!! ועל הזמן שהשקעתם!!! אבל - משפחת דובק עייפה ורוצים לישון... מה שכן, הם ייכנסו מידי פעם בכמה ימים הקרובים לענות על שאלות נוספות. אז תודה לכולם. ולילה טוב!

amonit

New member
פתאום שמתי לב שיש פה שובניזם!!!

למה נובלס לייט????? וולא יופי

ילדים של הומו ייצאו הומואים...

אנחנו שומעים את המשפט הזה לא פעם... האם גם אתם נתקלתם בו? האם היו לכם חששות כאלה בגיל ההתבגרות??? האם היה לכם קשה לו גיליתם שאתם הומו/לסבית ???

למעלה