ברוך המצטרף

יוסי ר1

Active member
אכן, זכרונות משוכתבים הם מצרך נדיר בימינו.

"...לך בכחך זה, והושעת את ישראל..." (שופטים ו' יד')

אתה מוכן להביא דוגמאות?

אני רואה בכל זאת פגם במינוי מנהל דתי נוסף. כך יש עכשיו בפורום 3 מנהלים, ואף אחד מהם לא יכול למחוק פרובוקציות מיותרות שנכתבות בשבת.

יוסי ר1

Active member
הסר דאגה מלבך.

נוסיף בהנחיות הפורום שחל איסור לכתוב הודעות פרובוקטיבייות בשבת ובחגים, ובא לציון גואל.

יוסי ר1

Active member
אז אפשר להרחיב את העניין,

בימי ראשון הנוצרים לא יהיו פוגענים, ובימי שישי המוסלמים, ובשאר הימים בני שאר הדתות. (כל הבודהיסטים של הפורום וכו')

shellyland

New member
ואני חושבת שאתה

מחזיק (כמעט) בכל הדעות הלא-נכונות, אבל שבלי קשר לעמדות האידיאלוגיות השגויות שלך - תעשה עבודה מצויינת בניהול הפורום והבחירה בך היא בחירה נבונה ומשובחת.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo140.gifתודה, לפחות את סבורה שאני מחזיק בדעות...

ובקשר לאידאולוגיות שגויות או נכונות, נו - בעזרת השם, אולי יום אחד גם את תחזיקי בנכונות*. *ואל תשכחי לספר לנו אז מהן, ואיך היה לגלות אותן אחרי כל כך הרבה שנים...

טופז2

New member
בהצלחה - יש לך את זה! ../images/Emo45.gif

ועכשיו כמשימה ראשונה ארגן בבקשה טיול חג שבועות
נהנית ביותר ממפגשי הפורום..

../images/Emo140.gifמז"ט איחולים וברכות למינוי החדש

גם לדעתי טובה היא הבחירה. רק דבר אחד יהיה לי פה מוזר - לראות פתאום כל כך הרבה כחול בפורום... כי יוסי כותב פה המון, כל הזמן, לעומת התופס והשיבולת שהתאפיינו באיפוק ובאופי של מדוד מדוד. עכשיו רק צריך להפוך את תמו"ש לכחול והאפור יידחק הצידה לגמרי... אולי בשביל גיוון הצבעים אפשר לקחת מישהו מן הוותיקים העתיקים ולהפוך אותו נניח לאדום?

יוסי ר1

Active member
הסר דאגה לבך, כחול דוהה עם הזמן...

"כותב המון" לא מחזיק לנצח, אני מקווה שעם הזמן אצליח להמיר "כותב המון" ב"כותב איכות"

למעלה