ברוך המצטרף

ברוך המצטרף../images/Emo140.gif

אנחנו מברכים את יוסי ר1 שניאות להצטרף אל צוות הניהול של הפורום ומאחלים לך, יוסי, ולכולנו שנשתבח בזכותך.

חשבתי שזה רק נדמה לי

לא הבנתי איך פתאום כל מה שיוסי כתב וכבר קראתי, נהפך לכחול
עכשיו אני מבינה
בהצלחה, יוסי

אלי ו.

New member
שנתפאר אנחנו בך ואתה בנו ../images/Emo140.gif

בהצלחה יוסי, לא יכולתי לחשוב על אדם ראוי יותר לתפקיד. כל הכבוד לתופס עוגב ולשיבולת ירוקת העין על הבחירה המצויינת.

מר יוסי1 - ברכות, בהצלחה

מי יתן ורוח השלווה, החן והחסד והרחמים השורה על שיבולת ועל תופס תאחז גם בך, ויצא שנשכרנו משלושה מנהלים.

יוסי ר1

Active member
דבר המנהל הטרי לנתיני הפורום:

ראשית, תודות למברכים. נתבקשתי לסייע לשבולת ולתופס בניהול החבורה הסוררת שבכאן, ונתפתתי להשיב בחייוב. את התוצאות תצטרכו אתם לסבול... אני תקווה שמשמעות הניהול תהיה מעבר להשלטת סדר וטיפול בשריפות שמתלקחות מדי פעם. אני מקווה שיעלה בידי לתרום ולהוסיף מעט נופך לצביונו של הפורום, הגם שעד כה הוא נוהל ללא רבב בידי עמיתי. כמו כן אני מקווה למלא את המשימה ללא משוא פנים, ושהשיקולים שינחו אותי באותן נקודות שיש לקבל בהן החלטות-יהיו שיקולים ראויים, לגופו של עניין, ולא שיקולים זרים ממניעים אישיים. אני מניח שיהיו פעמים שחלק מהחברים יחלקו על שיקול דעתי. זה לגיטימי בהחלט, כי כשם שפרצופיהן שונים כך דעותיהם שונות. עם זאת, אני מקווה שההחלטה שאקבל בסופו של דבר תהיה מקובלת על הרוב, או שלפחות יהיה ברור לרוב הגולשים שהחלטתי התקבלה בתום לב, תוך שיקול דעת הוגן. אשמח לקבל במסרים או כהודעות בפורום, רעיונות, הערות או הצעות- ובעיקר ביקורת. א': כדי שאם מישהו חושב ששגיתי אדע מכך, וב': כדי שאפשר יהיה לתקן אם נחוץ... פורום תרבות עברית אינו פורום ממוקד ידע, ולכן אין וגם לא אמורה להיות למנהל פורום זה ייתרון על פני מי מהגולשים בנושא "תרבות עברית". אין דומה פורום מעין זה לפורום צפרות או ביולוגיה או בלשנות ולשון, ששם בהחלט אמור להיות למנהל יתרון ידע ומומחיות על פני רוב הגולשים. בפורום שלנו לעומת זאת רחבה היריעה הכלולה בכותרת, וכל אחד מביא עימו מעט מומחיות יתירה על פני האחרים. יש מי מהגולשים שמומחה לספרות עברית מודרנית, ויש המומחה לספרות ישנה יותר. יש מומחה לפולקלור ויש מומחה לתאטרון ויש למסורת ויש לשירה עתיקה ויש לדת .... רוצה לומר שדעת כל אחד מהגולשים כאן חשובה לפחות כדעת אחד המנהלים, כך שאת רוב הודעותי אני מתכוון להמשיך לכתוב כגולש מהשורה, גם אם צבען יהיה כחול... אז חודש טוב לכולנו , ושנמשיך להנות כאן באוירה נעימה. וגם אם מעת לעת יתלהטו מעט הרוחות, בסופו של דבר הן נרגעות,"איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק" (ישעיה מ"א, ו').

נאום ייצוגי וממלכתי

רוצה להגיש מועמדות לתפקיד נשיא המדינה? נראה לי שבחודשים האחרונים הייתה כאן המון עבודה למנהלים: ארגון "הטיול הנדחה" שלקח איזה חודשיים, התכתשויות ומחיקות. נראה לי שניהול פורום תרבות עברית יהווה הכנה טובה לתפקיד של נשיא. ושמעתי שבדיוק מתפנה עכשיו משרה...

בהחלט העלית שאלה נוקבת

עריץ נאור או עריץ לא נאור.. מעולם לא ראיתי עצמי כ-נתין, אלא כאזרח, למעט שירותי הצבאי שם הוסבר לי שאני רכוש. היש מצב שהמנהל הנאור בעיני עצמו יחליט שאיננו נתיניו? ובא על ציונה הגואל, וסוכת דוידו תתרומם כנדרש.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo8.gifברור שהשימוש במונח נתינים היה על דרך ההלצה

,ואם לא היה ברור אז הרי ההבהרה. הפורום שייך לגולשים, לא למנהל, למרות שלמנהל נתנו הכלים לנתב אותו. ואני מקווה שבתפוז יש יותר דמוקרטיה מאשר בפוליטיקה, ומנהל שהגולשים יהיו סבורים שאינו ראוי, ימצא במהרה את מקומו בחוץ.

יוסי ר1

Active member
אשמח לדעת סיבות להסתייגות, כפי שציינתי.

גם אם לא אשתפר, לפחות שאדע מה לא בסדר...

אני חושב שאתה דמגוג, שטחי

לא חכם במיוחד, מביא טיעונים לא קבילים מבחינה רציונלית, מכוון לבטן ולא לראש, מרבה מדון ובנאדם לא נעים.

אנחנו חושבים אחרת

ביקשנו מיוסי להצטרף אלינו כי אנחנו חושבים שהוא מתאים לתפקיד ויש לו היכולת, הכישרון ושיקול הדעת לבצע את התפקיד בצורה טובה. (אני לא מגיבה על פרטי הדברים שנכתבו כאן, כדי לא להסיט את הדיון למחוזות לא רצויים. רק אציין שאני חולקת עליך גם לגביהם)

ברור שאת חושבת אחרת

וברו שאת חולקת עלי. וברור שביקשתם ממנו. הרי הוא לא השתלט על הפורום בהפיכת חצר. אבל תזכרי את כל הפעם-פעמיים שנתקלתי איתו והיית צריכה לעשות לו נו-נו-נו.

למעלה