ברוך הבא!

Midnight18

New member
ברוך הבא! ../images/Emo88.gif

תודה תודה
שלומלום לכולם, החלטתי לנסות להצטרף לפורום שלכם, שנראה על פניו מאוד מגובש, אבל לנבכיו אני אגיע עם הזמן
... אני מקווה, אז...איך מצטרפים

resputin

New member
ברוך הבא Indeed!

מצטרפים בכך שעונים על השאלון בשלושה העתקים, מספרים קצת על עצמך ושולחים דמי חסות לאחד המנהלים לתיבת המסרים
. מה שלומך? :) מה הגובה שלך? ודעתך על חצילים |חציל|?
|קפה
שוקו|? ברוכהבא, ראס.

Midnight18

New member
resputin

זה לא בגלל ... There lived a certain man in Russia long ago He was big and strong, in his eyes a flaming glow Most people looked at him with terror and with fear But to Moscow chicks he was such a lovely dear He could preach the bible like a preacher Full of ecstacy and fire But he also was the kind of teacher Women would desire נכון? כי בעצם מה לך ונשים משתוקקות...? שלומי נהדר, כמעט כרגיל
וקפה, תמיד קפה.. Is that really that good? Oh yeh, yeh...

resputin

New member
of course it is *במבטא סמי רוסי*

אומנם בפאזה טיפה אחרת, עם איות אחר, אבל כן :).

featherhead

New member
ברוכים הבאים, ברוכים הבאים...

(שיואו, רביב, איזו סגירת מעגל- גם כשהצטרפתי לפורום לפני שנה בערך היה לך את i think i'm paranoid בחתימה)

איך מצטרפים? זה פשוט מאוד

יש דמי חבר שנתיים, יש דמי חסות שתשלם בשביל הגנה מפני הומופובים מזדמנים, ודמי ייעוץ אנטי-חצילי. אתה נדרש לחתום על הצהרת אי-תמיכה בחצילים (אבל עדיף שתצטרף לועד נגד החציל. זה ייתן לך קרדיט נוסף במפלגה). ועכשיו תחתום כאן, כאן, כאן, כאן ו-כאן. חייך למצלמה. שלם אגרת רישום, כרטיס חבר יישלח אליך במפג"ץ הבא.

Midnight18

New member
וואו!

אם הייתי יודע על כך קודם, הייתי מצטרף הרבה קודם, בי נשבעתי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifוולקאם!

ארר החתימה שלך זה מהרופא וגרושתו, למה???
מוטיב החולים

Midnight18

New member
יאאא, זיהית!

אני מאושר עד הגג
טוב, קצת פחות, חפיף... שמעי, זה אחד הסיפורים הכי טובים שקראתי, מדהים! עגנון הוא יוצר מבריק (היה). כל סיפור- תותח!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

נאמ, *בגרות חורף בספרות* אני חשובת שזה מסביר את העניין, וגם את התיעוב שלי כלפיי הסיפור הזה(או כלל היצירותש למדתי אז בכלליות), אבל.. האדונית והרוכל-
^_^

האדונית והרוכל??

אחד הסיפורים שהכי פחות אהבתי בכל ימי חיי.... במשך כל הסיפור עגנון נותן לנו להרגיש שיש פה משהו נסתר וכולם מחכים לפואנטה, שלא באה בסוף והורסת את כל הסיפור.....

גואנו

New member
בטח שיש

הוא פשוט לא כותב אותה כפואנטה גלויה לעין צריך להבין מאי אילו משפטים ודברים

DecayCell

New member
אני היחיד שחושב שהוא משעמם לחלוטין?

כל יצירה שלו שקראתי עד היום הייתה דלוחה למדי...

גואנו

New member
כי

היא כבר לא כל כך קשורה לחיים של היום או לפחות לאורך החיים החילוני, מודרני וואטאבר אבל עדין, יש בזה משהו..לא יודעת..טהור?

למעלה