ברוגז

מסרב

New member
ברוגז

יש לי חבר שברוגז איתי כבר חודשיים, יש לציין שאנחנו שנינו מתקרבים לשלושים, רציתי לדעת האם זוהי תגובה רציונלית של אדם בוגר, נניח ופגעתי בו, האם זוהי לא תגובה קיצונית מדי וילדותית מדי? מה עושים כדי שנחזור ונדבר? כל הזמן היינו רבים וכל הזמן הוא היה ברוגז איתי תקופות אבל אף פעם לא תקופה כ"כ גדולה... זה מציק לי והייתי רוצה לחזור ולדבר איתו. לא יודע מה לעשות.

efriend

New member
כנראה שלא רציונלית, אלא אמוציונלית

רציונלית אין שום סיבה להיות ברוגז או שולם עם מישהו. יש שתי אפשרויות לעניות דעתי: 1. פגעת בו באיזשהו אופן 2. הוא רוצה להתחרק ממך מסיבות כלשהן, ומחפש עילה, ומי שמחפש מוצא. אם זה 1, צריך לברר ולנסות ליישר את ההדורים. אם זה 2 - צריך להרפות. איך יודעים? זה קשה, אני בוודאי לא יכול לעזור בזה.

n616436

New member
אהלן

מה לדעתך אמרת לו שהעליב אותו ? לפי הניסוח "נניח שפגעתי בו" נשמע שאתה יודע בדיוק מהם הדברים אותם אמרת. האם התנצלת עליהם ואמרת שאתה מצטער ב ד י ו ק על הדברים האלו ? הקטע הקשה ביותר הוא לבקש סליחה אמיתית.גם אז לא בטוח שיסלחו לך. איך הקלישאה הזו הולכת ? "פצע בגוף עובר,אך פצע נפשי שמילים משאירות לעולם לא מחלים".למילים יש כוח חזק . במיוחד במוחות מסוימים. אולי לא פגעת פעם אחת,אלא פגיעות חוזרות ונשנות,ולבסוף נמאס לבנאדם. באלו מהדברים אני צודק,אם בכלל ? טל.

n616436

New member
עוד שאלונת

וגם: כיצד מתבטא הברוגז ? האם לא אומר שלום כאשר פוגש אותך ?

עם רגשות לא מתווכחים ../images/Emo13.gif

אני הייתי מנסה ליצור איתו קשר טלפוני ולבקש להיפגש ב-4 עיניים ולדבר על זה.

dietoday

New member
לגיל אין קשר לעניין...

אבא שלי, למשל, כבר בשנות ה50 לחייו, לא בדיוק "ברוגז" עם חבר שלו, אבל פשוט שומר מרחק כי הוא מרגיש מנוצל על ידיו.. זה מאוד תלוי מה עשית לו, ואם אתה לא בטוח, תמיד עדיף לשאול.

n616436

New member
עזוב אותה בשקט

למה לכל הרוחות אתה נטפל אליה ? מה הבעיה שמציקה לך בחיים ? מי הרביץ לך כשהייית קטן ? הייית "ילד כאפות" ? ועכשיו אתה מוציא את זה על כולם ? רד ממנה,היא לא עשתה לך כלום. יום אחד אתה תגלה שאתה באמת באמת מסכן. נ.ב ד"א,כל הממבו-ג'מבו שמכרת על זה שאתה אוהב אותה ? בולשיט .פסיכולוגיה בגרוש.אתה שופט אותה ל ח י נ ם, כי זה גורם לך הנאה להתעלל בה,וגורם לך הנאה שהיא נעלבת ממך. לשאר חברי הפורום-בושו לכם על הפסיביות שאתם נוקטים כלפי מעליב סדרתי. ואת,לא צריכה להיעלב מ"דמות אינטרנטית". הוא דמות בדיונית.זה לא ממש הוא,רק פיקציה שלו.אולי במציאות הוא נחמד הרבה יותר. ממש מצחיק אותי לפעמים שאנשים באמת נעלבים ולוקחים קשה אנשים שבחיים שלהם הם לא ראו... פשוט מגוחך.

dietoday

New member
תודה. ../images/Emo13.gif

וזאת בדיוק הנקודה. אני לא נעלבת, ולא לוקחת אישית, אלא פשוט מתעלמת. זאת לא הפעם הראשונה לצערי שאני נתקלת (אישית נגדי או נגד אנשים שאני מכירה) בטיפוסים כאלה.. וכמו שכתבתי בהודעה האחרונה שהגבתי לו, לבריאות שיהיה.

וגם תגובות כאלה אני לא אקבל בפורום../images/Emo70.gif

אין לי פה הרבה הגבלות בפורום, אבל אני לא מוכנה שיתקפו פה גולשים. הגולש המדובר קיבל מסר ויודע שפעם הבאה שיתקוף גולשים בפורום - הוא יחסם. אין צורך לתקוף גם אותו ולהעיר הערות כאלה...

n616436

New member
יש עוד דרכים להראות אהבתך כלפיה

אני חושב שעוד ממנה וממנו ייצא משהו. לדעתי הוא הולך ומתאהב בה. זו הסיבה שהוא מקניט אותה,כי היא לא שלו. חללמדען אני צודק? מאחל לשניכם זוגיות מאושרת ביחד, ותזכרו רק מי שידך בינכם.

n616436

New member
יונה

קחו אותי ואת יונה לדוגמא,לפני גירושנו. מצאתי אותה בפורום "כוכב נולד"...הקנטתי אותה.. ומאז--- 38 שנה של זוגיות מאושרת ומקומטת.

tomasth

New member
לא אהבתי את קשת בענן ושלוש ארבע חמש וחצי

תגיד מדען , מאיזה מוצא אתה ?

אני מעולם לא תקפתי אותה

פשוט לא מבינים את האינטונציה שאני אומר דברים.. הכל ברוח טובה. היא קצת טמבלית שהיא לא מבינה זה כן.. אבל אני סולח לה כי היא חמודה.

למעלה