ברגע הראשון

ye44

New member
ברור שאני זקוק לטיפול

ואני מטופל ע"י
את היין אני שם בשכיבה כך שההחמצה שלו איטית ואני הולך על יינות משובחים ולא כמוך על יינות של 5 ב 100 בסופר
הא מר eyebrrr או אדון לימונרו ? אולי תחליף ל עין הנמר לפחות תחשוב שאתה גם רוקי

eyebrrr

New member
מצאתי אותך שוב

אם מישהו חשב שמה שכתבתי לא בסדר היה יכול למחוק אותי וזהו, בלי קשר לשרשור שלך. אוהב מה שאתה כותב, בלי הקטורים לגבי נהול, השירים השאלות המחשבות.... אז בוא לבקר חבר.

... הבהרה ....

המשפט : "תודה מקרב לב ל-ozzz64, וגם ל-eyebrrr", שנכתב בהודעה הפותחת, היה הבעת תודה נטו, על כך שנענתה בקשתי להפנות שם, בפורום השכן, אל התגובה שנכתבה כאן. השירשור שנמחק, היה כאן בפורום הזה, והמחיקה נעשתה ללא כל קשר להודעות שהופיעו בפורום השכן. לבוא לבקר, איני יכול, כי שם, אני חסום בכל הכינויים, ואין לי כוונה לפתוח כינוי חדש. האמת היא שאת מספר הפעמים, שאני חש צורך להגיב שם, ניתן לספור על פחות מכף יד אחת. אם השירשור שנמחק היה עדיין קיים, הכל היה ברור יותר, כולל מדוע נכתב { ההודעה של בעל אלף הכינויים שם }. אז בשלב הזה, כאן - אני נמחק, אבל עדיין לא חסום. הייתי מציע לך לשבת, וקפה ועוגה, אבל כפי שהבנת, אני רחוק מלהיות בעל הבית פה.

eyebrrr

New member
לא לעולם חוסן

ומנהלים מתחלפים, יבוא עוד יום ישתחררו החרבוצות ..... בינתיים אציץ לך פה ואם אפספס אולי יבוא איזה עוז להצלה. מרים כוס יין לחייך איש

למעלה