ברגע הראשון

ברגע הראשון

רציתי להגיב, מה נמחק ??? מה פתאום נמחק ??? אח"כ... ראיתי שכן נמחק. תודה מקרב לב ל-ozzz64, וגם ל-eyebrrr. לא חבל שאחסם גם כאן, לאחר שהוזמנתי כל כך יפה ? אבל אם זה מה שבראש שלך, מתולתלת, מי אני שאחלוק עליך. תחסמי.

בהחלט מרגיז אותי שהפוסט ההוא נמחק.

אם יש לך דרך להחזיר אותו {את הפוסט}, ולוא רק כדי להראות ל-ozzz64 שהוא רחוק מלהיות טמבל... מה טוב. אחרת... כנראה שבאמת כדאי שתחסמי אותי.

עשית רושם, שאת נחמדה...

אבל באמת שאין לי יותר מדי ציפיות ממנהלי פורום בתפוז, הכפופים כולם לאילן בן דב. הואילי בטובך להודיע לי כשאחסם.

מסתבר...

שיש לי שם, בפורום הוא { הס מלהזכיר את שמו } לא מעט חברים. וה-NDR, עם המיכאללה והמותקוקו, ניתקו אותי מהם. האם גם הפוסט הזה יימחק ?

יערית...

לא ממש הבנתי... מה רצית להגיד שם.
אני אקדח טעון געגועים. וזה חוזר, את מבינה, חוזר אלי בחדר כל שיר הוא זכרון בלתי נמנע.

יערית

New member
לונלי יקירי

אתה יודע שאני בעדך, זה מה שרציתי להזכיר לך. ומה שכתבתי שם, תסמוך עליי שאני יודעת מה אני כותבת ולמי אני כותבת :))

../images/Emo140.gif

ללימונרו ומשפחתו המורחבת :) השרשור נמחק מכיוון שהפורום הוא לא מקום לסגור חשבונות עם מנהלי פורומים ו/או כותבים אחרים, לדון בהתאמתם או אי התאמתם לתפקיד של מנהלי פורום כזה או אחר לנתח את אמירותיהם או לדון בחסימות שלהם. טענות כאלו או אחרות ניתן להפנות להנהלת הפורומים. ערב נפלא

לנסות מה ?

להתייאש ממך ? זה נראה לך - משהו לניסוי ? נראה לי, שעדיף לך לחסום אותי, בכל כינויי, ממה שעתיד להתרחש. ולחשוב, שבסה"כ הוזמנתי לכאן... מי שיער ומי פילל.

b e c k y

New member
אתה עם הגב אל הגדר או עם הפנים אליה?

אם מסתחררים מהר ועוצרים, הכל ממשיך להסתובב סביבך... תחושת הקבס עולה וכאב הראש מתרכז באונה הפרונטלית. הלחץ בסינוסים גורם לתחושת עילפון ומדמה את רגע ההתעוררות משינה עמוקה... אפשר להתמכר לזה... אפשר לייצר את זה... הצורך בשיחזור של רגעי הסבל, הוא חלק מההחלמה.

ismeralda100

באמת אין לך כלום להגיד בנושא ? אין בעיה. רק ספרי לנו, מה בדיוק את מחפשת, ואולי נוכל לעזור לך.

ismeralda100

New member
אני?? קראת לי אז באתי

אבל אני חייבת לציין שאני לא ממש מבינה אותך, ניסיתי, קראתי את השרשור ושאר הקישורים, ונשארתי בקלולסיותי. SORRY...פתגם סיני עתיק טוען שמי ששואל נחשב טיפש לשתי דקות ומי שמתבייש לשאול נשאר טיפש לתמיד אז הנה שאלתי

ראי...

החיים קצת מורכבים. לא לכל שאלה, צריכה להיות גם תשובה. גם אם אינך מבינה עד הסוף מה הולך כאן , השתתפות בשירשור ההוא, מצד אחד יכולה להעלות את קרנך, מצד שני, יכולה לגרום שתחסמי יחד איתי. והבחירה... הבחירה היא שלך. אם כי, הכל צפוי, והרשות נתונה. רשותי נתונה לך, להמשיך הלאה, לאשר תחפצי.

ye44

New member
מהרגע הראשון

ידעתי שמשהו לא בסדר איתך אל תכעס גש לטיפול
אני לא שם אפילו אייקון של
כי אצלך זה באמת רציני

eyebrrr

New member
2 תגובות

הראשונה לגבי הטפול ללולנלי, שמעתי שגם אתה צריך..... השניה לגבי נשים שהן כמו יין....בסוף גם היין הכי טוב מחמיץ

למעלה