ברגעים אלו

The West Star

New member
ברגעים אלו

אני שומע את אטמוספירה. מדהים!! מישהו יכול לספר לי עליהם קצת? או איפה אפשר להשיג דיסקים שלהם?

הקיסר פלפטין מחזיק בזכויות

לאלבום של אטמוספירה, והוא אינו מאפשר לאף אחד לרכוש אותם יותר. תאלץ לחכות עד שהרפובליקה תעלה מחדש ותיקח פיקוד על המצב.

epitaph

New member
יש כמה...

הבעיה היא שהם מתנזרים אז אל תחכה יותר מדי.

אה, מתנזרים משמנזרים

זה לא מנע בעדו של אנאקין סקייווקר ותראה איך הכל הסתדר בשבילו. חוץ מזה, יש ג'דאיות, אבל אף אחת מהן (בסרט לפחות) לא הייתה אנושית, אז...

תשמע, זה לא בדיוק גזענות

עם כל הכבוד לטוסקנים ולג'וואז, לא נראה לי שאיברי הרבייה שלהם חופפים לשלנו.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
זה תלוי...

אם תצטרף אליו בתור מתמחה יש סיכוי שתהנה מהנאות ה"כוח", כגון: הנחות בקניית דיסקים, אפשרות להחיות אנשים ועוד כמה הנאות (כמו לקבל כינוי של דארת' המקביל לסר). נ.ב אז אני מבין שנהנית מהסרט?

ומה עם החוברת בתוך הדיסק?

הרי כתוב שם כמעט הכל, כולל מאמרים נהדרים של עמלי וקוטנר. בכל אופן, גם פה דיברו לא מעט - למשל כאן. פשוט תריץ חיפוש, פה ובפורומים אחרים ואצל ברייטמן גם.

מורנא007

New member
חסל סדר אטמוספרה בחנויות?

אפשר ליצור קשר עם מיו רקורדוס או עם נענע דיסק, ולשאל אותם.

epitaph

New member
היה איזה סיפור במיו רקורדס...

שבגללו הפסיקו להפיץ את האלבום הזה, לאחרונה החזירו את ההפצה אבל עם בוקלט קצת שונה, קטן יותר מהספרון מההפצה הראשונה. כלומר מי שקנה את זה כבר יצא טוב מכל העסק.

אתה קצת מבלבל את העובדות

ההדפסה הראשונה אזלה באופן טבעי. לא היתה הפסקת הפצה עם סיבה מסתורית כפי שאתה מציג את זה. "הסיפור" שאני מניח שעליו דיברת, הוא הסיבה שבגללה ההדפסה השניה יצאה עם בוקלט שונה - סכסוך בין מנהל MIO ושותף לשעבר שביצע את הגרפיקה לבוקלט של ההדפסה הראשונה, ושדרש תמורה כספית עבור שימוש בקבצים הגרפיים להדפסה שניה.

epitaph

New member
שיהיה...

לא ממש ידעתי את הפרטים הספציפים, רק בכלליות מה הוביל לעסק של מחסור באטמוספירה.

למעלה