ברגעים אלו

The West Star

New member
אלו שני דיסקים או אחד?

כי לפי האתר של ברייטמן יש שני דיסקים [צדדים] ואלי הגיע רק דיסק עם 5 שירים.. [שוב, הוא לא נקנה]

epitaph

New member
יש שני דיסקים...

הדיסק השני הוא בעיקר ההופעה בערוץ הראשון בוידאו וכל מיני ראיונות עם המתופף שלהם ודברים בסגנון, חביב ביותר רק שבהופעה זה פלייבק בגלל האיכות של ההקלטה המקורית מהערוץ הראשון או משהו בסגנון (ושוב, להוא שתיקן אותי, אני יודע בכלליות מה הקטע שם, לא התעמקתי).

vdgg

New member
לא מדוייק

זה פלייבק כי זה היה פלייבק במקור. אז עדיף פלייבק באיכות טובה על פלייבק באיכות וידאו

vdgg

New member
תשובות

אני יכול לספר לך עליהם המון, אבל הסיפור המלא נמצא באתר שלנו, בלינק הזה האלבום מגיע על גבי שני דיסקים, כאשר הדיסק השני מכיל קליפ וידאו שלהם מ1977 בטלויזיה הישראלית (ערוך) כשהם מבצעים שם את הקטע הראשון מהדיסק הראשון. בהמשך יש קטע מהופעה שלהם, קטע של גלגול של הלהקה, ועוד שלושה קטעי סולו של המתופף. לגבי ההפצה - לא יודע מי החליט שהדיסק לא קיים יותר. ניתן לקנות אותו בקצת אחרת, או כמובן באתר שלנו. נכון, ההוצאה החדשה היא ללא החוברת (רק 4 עמודים במקום מה שהיה פעם). המחיר של הדיסק ירד בהתאם. אני רוצה לציין שכאשר הכמה עשרות עותקים במהדורה החדשה יגמרו, כנראה לא יודפסו עוד, בעקבות אותה פרשה. אז מי שבאמת רוצה את הדיסק, אני ממליץ לו להזדרז ולקנות. ניתן גם להזמין אותו בחנות המקוונת של קצת אחרת. מקווה שזה עונה על השאלות
אסף.

The West Star

New member
כמה יוצא שהוא עולה אצלכם?

באתר כתוב 16 דולר, שזה בערך 75 ש"ח.. וזה אחרי הירידה במחיר בעקבות החוברת?

The West Star

New member
זה מעולה, אבל קיימות שתי בעיות

1. יש לי את הדיסק עם עיקר המוזיקה, צרוב 2. זה יהיה בזבוז לא? [בהסתמך על מס'1]

vdgg

New member
אה, ברור שזה בזבוז

יכלת לחסוך גם את הכסף של המדיה הריקה ולשמוע את זה בMP3 מהמחשב.

אטמוספירה - איך להשיג

אפשר להשיג ב'קצת אחרת' (דיזנגוף 93 ת"א). לא חסר מידע על הלהקה, אלא שהאלבום הזה כנראה לא יופץ עוד. הלהקה לא ממש קיימת כיום, ואין מנוע שימשיך לשווק אותה. בכל מקרה, כל הכבוד למידד זכריה על הפרוייקט הקשה הזה, ההוצאה לאור וכל ההפצה ברחבי העולם.

epitaph

New member
ובהחלט מגיע כבוד...

האלבום הזה הוא לדעתי סוג של פנינה אבודה יחד עם לורד פלימנאף וזינגאלה (אני יודע שיש כמה שלא יסכימו איתי כאן על זה) ועוד להקות עלומות כיום שמגיע להם הרבה יותר מהאנונימיות שהן חיות בה כיום.

למעלה