"ברגי"

lirandr

New member
הרבה התנשאות...

ועוד מאנשי הסופרמוטו , שעושים מירוצים שרוכביהם ללא כיסוי ביטוחי.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif צודק לחלוטין !

אין כיסוי ביטוחי = אין סיכוי שדברי הרוכבים האלו אמת הם !

lirandr

New member
אין מה לומר, אמת הם.

אבל ההתנשאות... תאר לעצמך שיש תאונה (חו"ח) במסלול הסופרמוטו - אני בטוח שלא נשמע את רוכבי הכביש צוחקים ומריצים בדיחות. הרי הנפגעים בתאונה הזו, הם רוכבים שעצרו לעזור !! ויש לא מעט פאשלות במסלולים שלכם... אבל רוכבי הסופרמוטו עסוקים לרוב בלהטיף לרוכבי הכביש. רק תראה איך המילה "שיקיין" הציתה שרשור שלם בשבוע שעבר. נ.ב. אני רוכב על ER ואין לי מחשבות על לרכב ספורטיבי, זה לא מושך אותי ואני מעדיף תיור, כך שאני רואה את עצמי "מסתכל מהצד" על כל העניין.

כRובי

New member
הכללות זה דבר רע...

"...רוכבי הסופרמוטו עסוקים לרוב בלהטיף לרוכבי הכביש..." לא הגזמת בכלל, אה ? רוכב אחד בלבד השתתף בשרשור "ההוא" (והוא, מקסמקס, בכלל איש שטח) וכבר אתה סוחף את כל אנשי הסופרמוטו להכללה אחת גדולה ושקרית?

D the kid

New member
לא נשמע אותם../images/Emo35.gif בטוח../images/Emo35.gif

לצערי אני לא כל כך בטוח
. תמיד יהיו רוכבים בקטע ספוטיבי ותמיד יהיו טעויות + חוסר מזל (במקרים נדירים) ותמיד יהיו כמה שיגרמו לתאונות מטומטמות וחסרות טעם ותמיד יהיו את אילו שיש להם משהו מועיל להוסיף ותמיד יהיו מגיבים למגיבים ותמיד יחזרו לתפוז למרות הנהלת הפורומים ורק המוות בטוח. עקיצר, אתה בא לים (למה תיכף ממילא ישלחו אותנו לשם "החבר'ה של מוטי"
)

bulb

New member
ושוב אתה צודק! הרי זה ידוע לכל כי

בקרב רוכבי ה-SM שוררת עוינות ומעשי קניבליזם וביזה הם דבר שבשיגרה. לדוגמא ,הנה סוניה האדומה מועדת ומשתרעת אפיים ארצה. אל דאגה ,בחורי היקר ,הנזק לא רב. אך אבוי ,מי זה מתקרב בצבעי כתום ושחור תוך יללות קרב? הרי זהו פאנגס החוליגן הידוע לשמצה. הנה הוא מסיר את משקפי האבק של סוניה ,משחרר סמוכתא עסיסית על הפנים הרכות והאדומות ,מחזיר את משקפי האבק למקומם ונס מהמקום כשסוניה מופקרת מאחור. וזה עוד כלום - רוכבת לה החסה להנאתה אי שם בדרום ומחליקה על קליפה של בננה. בעודה מנסה לאמוד נזקים ,נשמע רעש שופרי הגיהנום מאחור. המסלול נסדק מעוצמת הרעש עת קרב בא תפלץ על מפלץ צבוע ברפליקת הלן קרל וכל פעימה משחררת סתימות ואף Dyno לא יעצור אותו. חיש קל מזנק הוא לאוויר ומשליך המוטציה על החסה האומללה. סוף רשעים לתליה ואנטריקוט הרועש צונח ומתרסק ,מפזר חוליות לכל עבר ,עת הסניור עובר לידו ומגחך בפה חסר שיניים. אכן עם אכזר הם רוכבי ה-SM. ראה הוזהרת.

WildFade

New member
"רעש שופרי הגיהנום" - הרסת אותי ../images/Emo6.gif

נפלתי מהריצפה לכסה! חזק!

Pumi

New member
מה הקשר בין הדברים?

הרי הסופרים רוכבים במסלול או מגרש סגור ללא סיכון הסובבים אותם (לרוב כשלא מדובר על תחרות וגם שם...). אנחנו רוכבי הספורט לא רוכבים במקום סגור. הכביש לא שלנו, וטעויות שלנו לא עולות רק בבריאות שלנו או של האופנוע. מי שרוכב חזק בכביש לא מסכן רק את עצמו. והמקרה שהיה מוכיח את זה יופי. "אנשי הסופרמוטו" אומרים בצדק שמי שמתייחס לכביש הציבורי כאילו הוא מסלול - בין אם זה באמירות או באופן רכיבה (האחרון העיקר) - הוא בעצם חי באשליות, ושלא יתפלא שהם מתפוצצות. וזה שהם אומרים "אמרנו לכם" זה מה שמפריע וההתחבאות של מי שאומר "אתם מתנשאים" מאחורי שתי מילים אלו, לא יודע על מה הוא מדבר בכלל. נ.ב. תזכיר לי כמה פעמים בסופרים היו צריכים אמבולנס לעומת הפעמים שאנחנו היינו צריכים, בשבועיים האחרונים?

lirandr

New member
אתה מפספס את הנקודה.

הרי אני לא אומר שהדברים לא נכונים, אפילו כתבתי "אין מה לומר, אמת הם." 2 הודעות למעלה. אבל כן מפריעה לי ההתנשאות, ההרגשה שאותם רוכבים מתלהבים לומר "אמרנו לכם" - זה מה שמפריע. אין ספק שרכיבה ספורטיבית בכביש הציבורי היא מסוכנת.

כRובי

New member
אתה צודק, אבל עושה את אותה הטעות

של לירן DR מקסמקס כתב דבר מה ? זוהי דעתו האישית... לא דעת "כל אנשי הסופרמוטו".. (אם כבר, מקסמקס הוא יותר איש שטח מאשר איש סופרמוטו). זאת ועוד, הרי שלא ראיתי אני שום מילת התנשאות בדבריו שלו - רק מי שמחפש בכוח, ימצא (אבל אז לא צריך בכלל שתהיה הודעה כתובה, מספיק לדמיין ו..הופ! מוצאים מה שרוצים ומייחסים מה שרוצים לאותו אדם או קבוצה).

malganis

New member
צודק, הכללות זה לא טוב

אבל יש דברים בגו
החלמה לפצועים כולל הרוכב חסר האחריות בסיפור.

כRובי

New member
לא. אין. ראה את הודעתו של nimiz

הרבה יותר "מתנשאת" (לפי הקרטריונים של יריבוס ולירןDR, לא שלי) מאשר ההודעות של מקסמקס... ("שוב רוכב חסר ניסיון התפוצץ בנס הרים...חיחיחי...")

nimiz

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif הבנת הנקרא שלך עלובה ביותר

כדאי שתיקח שירותי תירגום..ליכלכת ולא בקטן.

C B R 6 0 0 R R

New member
שמעתי מה היה שם.

לא נעים בכלל. אבל יותר מזה לא נעים כל ה"בליץ-קריג" שעושים כאן כל חברי הפורום. זה יכול היה לקרות לכל אחד מאיתנו בווריאציה שונה. אז זה קרה למישהו מהספורטיביים. למה יורדים לפסים של אמרתי לך ? והכללות? כולנו דו"ג וכולנו מודעים לסכנות. גם העצירה בשוליים של החברה בשולים היא לא בטיחותית. ויכולים להיות אלף ואחת סיבות לתאונה הזו. במקום להתעסק בהנחות והפניות אצבע מאשימה - אחד כלפי השני, קהילת רוכבים זו כנגד האחרת, אולי נתעסק בפתרונות? אולי נגדיר נהלים מסוימים לרכיבה ב"מסלולים הציבוריים" של אופנועי הספורט? מי שלא יעמוד בהם - תפקידנו לטפל בו. נמלא נהלים שיהיו מוסכמים על כולם. וכמובן במסגרת הבטיחות והפיקוח. כל אחד יתרום מזמנו - וזה יהיה לשלום כולנו. אני צופה בפורום ושם לב שבחודש האחרון , כל שבת כוחותינו הספורטיביים חוזרים בשן ועין . זה יותר מדי. הרבה יותר מדי. צריך לתפוס אחריות ויוזמה. יהיה מסלול, או לא יהיה מסלול, זה לא משנה מתי ואיך. בינתיים מה שיש לנו זה כמה "כבישים ציבוריים" שמספקים לנו את האדרנלין השבועי. זה מה יש, בואו נשמור על זה, ועל עצמנו.

למעלה