ברברה דם

a9981

New member
פיספסת את הנקודה...לגמרי.

איך אתה מדבר על שלילת רשיון או כל דבר אחר, אם אתה טוען בדיוק מה שטוענת ברברה דם: "אם לא מתרגלים אז לא רואים תוצאות". מקווה שהבנת.

offer12345

New member
כוונתי לא הובנה כנראה

שאלה לדוגמא: מישהי פה בפורום עברה ניתוח פלסטי? מה תעשו באם הרופא יפשל ויעשה לכם למשל שפתיים מעוותות-אתם יכולים להגיד "תראה, הוא עשה כמיטב יכולתו. החומר לא מתאים לכולם ולי כנראה הוא לא התאים. אני צריך להשלים עם התוצאות. כמובן שאינני צריך לדרוש את כספי בחזרה מאחר והרופא עבד קשה ועשה במיטב יכולתו" מי שמסכים עם קביעה זו יסכים גם לכך שקלינאיות תקשורת לא תמיד מצליחות לשפר את רמת השטף, אך גם אם נכשלו מבחינה רפואית הרי שעשו כמיטב יכולתן וכנראה האשמה היא במטופל שלא תרגל מספיק או שהוא אדם מתוח מטבעו וכיו"ב (לא חסרים תירוצים) מפקד שלי בצה"ל אמר לי בעבר שבכל קרב יש מנצחים ויש את אלה שמחפשים תירוצים. אני מניח שברברה שייכת לקבוצה השניה. היא כמובן לא שוקלת להשיב כסף למטופלים ודואגת לפרסם את עצמה בריש גלי כגורו של הגמגום למרות שמי שעבר אצלה את הטיפול יודע שמדובר בציפור ללא כנפיים. ברברה הינה רק דוגמא. לא חסרים קלינאים ושרלטנים בכלל בישראל שאינם מוצלחים במיוחד מבחינה רפואית אך צבירת ממון היא מטרתם העיקרית. רק נקודה למחשבה.

a9981

New member
על סמך מה...?

אתה כותב את הדברים האלה ? פגשת את ברברה פעם ? או מישהו שעבר טיפול אצלה ? המפקד שלך לא אמר לך גם שזה לא טוב להיות ניזון משמועות ? ומה עם כל אלפי הטיפולים האחרים לגמגום "שלא" עוזרים ? (בינינו, אין טיפול שעוזר ב-100 אחוז, אבל זה רק בינינו).

a9981

New member
חתיכת קביעה חד משמעית

קבעת פה...פשש.. נו, עכשיו ברור שאין שני צדדים (ויותר) לעניין, יש רק את הצד שלך..

shuky63

New member
אם לפחות היית עובר את הטיפול לפני

שהיית אומר דברים נחרצים כאלה. מי שעבר את הטיפול יכול להגיד מבחינתי הכל,את הדברים הקשים ביותר אבל על סמך מה לך מותר להגיד שצריך לשלול לה את הרשיון?

למעלה