ברברה דם

offer12345

New member
ברברה דם

ממה שקראתי בפורום אינך עוזרת לאנשים רבים. למה שהם ישלמו? כשאשה הולכת לפלסטיקאי והוא מחריב לה את הפנים הוא נאלץ לתקן את המעוות או לחילופין להתבע על רשלנות רפואית. חבל שחוק זה אינו חל על מטפלים מסוגך אלא רק על רופאים. לדעתי את צריכה להיות הגונה ובאם הטיפול לא מצליח-להשיב אחוז מסויים מהכסף ששולם לך לפחות. לדעתי, לקחת כסף מאנשים בלי להיות אחראי לתוצאות זה לא אחראי. לו היית רופאה היה נשלל ממך רישיונך על דברים פחות גרועים, אך לצערי החוק מאפשר פירצה לקלינאיות לא-מוצלחות כמוך ולשרלטנים למיניהם וחבל.

a9981

New member
צריך להגיד..

שיש דווקא אנשים שכן מרוצים מהטיפול. בתור בן אדם שלא היה אצלה אף פעם, להתרשם רק ממה שכתבו מקסימום מקסימום 10 איש בפורום, זה לעשות עבודת מחקר מאוד חלקית. אכן, אני מסכים שצריך להחזיר כסף כשהטיפול לא "מצליח".

תום1139

New member
אני דווקא לא מסכים בעניין הכסף.

לא ייתכן כזה מצב שבמידה וטיפול לא "מצליח" אז הכסף יוחזר, ממספר סיבות: 1. נתחיל בזה שהמילה "מצליח" היא מאוד בעייתית. מה זאת הצלחה בעצם? הרי אין טיפול שמעלים את הגמגום. הגמגום יישאר תמיד, מה שהטיפול יכול לעשות זה לגרום לרמה כלשהי של שליטה בו. אז מי קובע מהי רמת השליטה שנחשבת הצלחה? הרי הגמגום שונה מאדם לאדם, ויש אדם שיגיע לרמת שליטה מסוימת ויהיה מאושר איתה, ולעומת זאת בן-אדם אחר שיגיע לאותה רמת שליטה יהיה מאוכזב מאוד מהטיפול. לכן מי קובע אם הטיפול הצליח? המטופל? המטפל? 2. במידה ויהיה טיפול שיבטיח את החזרת הכסף במידה והוא לא "יצליח", זה יגרום להרבה אנשים שלא באמת מוכנים להשקיע ולא באמת מוכנים לעשות שינוי בעצמם לגשת לטיפול. אנשים יגידו לעצמם: "טוב, אין לי ממש כח לזה אבל נלך נראה ננסה מה יש להפסיד, מקסימום אם לא יצליח נקבל את כל הכסף חזרה." בכזה מצב אין סיכוי שהטיפול יצליח כמובן וגם המטופל וגם המטפל מבזבזים את זמנם. לעיתים, המחיר היקר של הטיפולים יוצא לטובה, כי בגלל הכסף הרב שהמטופלים משקיעים בטיפול, הם לוקחים אותו מאוד ברצינות ומשקיעים, וככה רוב הסיכויים שהוא גם "יצליח" בסופו של דבר. זה כמו קפיצת באנג'י, בכל מקום שתגיעו אליו יגידו לכם שמי שעולה למעלה ומתחרט לא מקבל את הכסף שלו. כי אם היה אפשר לקבל את הכסף בחזרה, אז כולם היו עושים את זה למרות שהיו יודעים שרוב הסיכויים שלא יקפצו, כי גם ככה במקרה הכי גרוע אפשר לקבל את הכסף חזרה. כשאי אפשר לקבל חזרה את הכסף, רק מי שבאמת רציני ולא יפחד לקפוץ, ישלם ויבצע את הקפיצה. אותו הדבר עם הטיפול, בגלל שלא מקבלים את הכסף חזרה, אנשים שלא רציניים ולא מוכנים להשקיע מעצמם למען הטיפול לא ישלמו, אלא רק כאלה שבאו באמת להשקיע כדי לעשות שינוי בעצמם. 3. לפעמים "אי-הצלחת" הטיפול נובעת מהמטופל עצמו, ולא מהמטפל או מהטיפול. לפעמים מטופלים מבינים שאין להם כוח וזמן להשקיע ולתרגל ולכן הטיפול לא מצליח. במצב כזה לא הגיוני שהכסף יחזור אל המטופל והמטפל סתם ביזבז את זמנו בגלל שהמטופל "חשב" שהוא באמת רוצה לעבור שינוי. 4. זאת הפרנסה של המטפלים! אי אפשר להבטיח 100 אחוזי הצלחה אצל כל המטופלים. הגמגום לא מדעי, ולצערינו אין שיטה שפותרת את הגמגום ועוזרת לכולם. ולמרות זאת ישנם מטפלים שכל החיים שלהם עובדים ומשקיעים מזמנם על מנת למצוא את השיטה שתוכל לעזור לכמה שיותר מגמגמים. העובדה שלא לכולם זה יעזור ידועה, גם לפני שהמטופל משלם את הכסף, ולכן אין סיבה שהמטפל יעבוד וישקיע בזמנו בלי לקבל פרנסה להביא הבייתה.

a9981

New member
אתה צודק לגמרי, תום.

אני חוזר בי מההצהרה המטופשת שצריך להחזיר את הכסף כשהטיפול לא מצליח. אנחנו לא מדברים על קורס פסיכומטרי פה, משהו שאפשר לכמת אותו.

הטיפול של ברברה>>>

הרבה פריירים מבזבזים את הכסף שלהם בטיפול אצל ברברה דם שמבטיחה להם חלומות מתוקים.אני אומר להם עדיף שיבזבזו את הכסף הזה בטיסה לחול מאשר בסתם טיפול.ברור שאם הייתי יכול לשלול לה את הרשיון היתי שולל ולא רק זה הייתי דורש את כל הכסף שגנבה מכל המגמגמים.

ועכשיו כרגיל יצאו הרבה אנשים

שמגינים עליה כאילו היא אלוהים >אתה לא צודקקקקקק הטיפול טוב אבל אנשים לא יודעים להשתמש בו.

offer12345

New member
בניגוד לרוב האנשים כאן

אני חושב שלאדם יש זכות להרוויח כסף כשהוא עושה משהו טוב. הוא יכול לבנות פנטהאוז ובריכת שחייה מהכסף הזה. אסור להיות צרי עין-זה לא עושה טוב לגוף ולנשמה. אבל (וזה אבל גדול) כמו שלא הייתם רוצים שרופא-מתחזה (שהוא מוסכניק במקצועו) יבצע בכם ניתוח לב פתוח, לא הייתם רוצים שיטפל בגמגומכם אדם שאינו מיומן ו/או ששיטותיו הרסניות. אני חייב לציין שחבר שלי שהלך לקורס שלה- גמגומו הוחמר. כיום הוא מדבר כמעט שוטף בזכות שיטת הרפואה המשלימה שעובדת על מתחים בצורה יוצאת מגדר הרגיל. אבל למה להשוות בין מקצוען כמו הרופא הזה ובין שרלטנית נוכלת כברברה (שאני בספק רב אם איכפת לה כלל מהציבור בו היא מטפלת). כסף רב? בבקשה. אבל תעשי את עבודתך! ואם את לא מספקת את הסחורה (מה שקורה לרוב) אז תחזירי את הכסף או אחוז מסויים ממנו. אנשים פה לא פראיירים, הבנת את זה, ברברה?

a9981

New member
באמת טוב שלא לקחת..

מקרה בודד של חבר שלך והסקת לגביו שתי מסקנות נחרצות: 1- הטיפול של דם לא עוזר לאף אחד. 2- "המקצוען" המשלים ירפא כל אחד. מחקר באמת מקיף עשית פה. יפה. (הייתי אצל קלינאית תקשורת לא מוכרת כשהייתי בן 11, אחת מאותן אלפי הקלינאיות והקלינאים הלא מוכרים, כיום אני עדיין מגמגם, כך שהטיפול "כנראה" לא עזר לי. עכשיו ברור לי מה אני הולך לעשות, אני הולך לתבוע אותה...נוכלת שכמותה.)

lor2

New member
עופר,

ה"מגע" שלי עם הדיקור הסיני היה בעקבות אדם קרוב לליבי שמתמחה גם בכך. באחד הימים התלוננתי באוזניו על כאב בגב התחתון, והלה מיהר לשלוף את מחטיו. הואיל והרפואה המערבית מכירה ביכולתו של הדיקור להפחית כאב, בשל מיומנותו וידיעתי שסירוב יתפרש כזלזול בו, כיוון שהטיפול (או תחילתו...) במיידי ואף בחינם - הוא לא הסכים שאשלם, ולמרות להיטותו הרבה לדקרני (שגרמה לי לחשוד בקיומם של מניעים אחרים, למשש את כיסי בדאגה ולהתעצב קמעה על שטחיותי שהובילתני אל גוב האריות עם ליפ-גלוס ככלי נשק יחיד), הסכמתי. הכאב אכן חלף, הסיבה אינה ידועה לי בוודאות. אני מאמינה שהדיקור הסיני מסייע בתחומים מסוימים, ואיני רואה בו סוג של "רפואת אלילים" או אך ורק "שכנוע עצמי". אמנם לא קיים עדיין הסבר המניח את הדעת או מחקרים שיוכיחו חד משמעית, אך גם ארגון הבריאות הבינלאומי מכיר בשימוש בו במקרים מסוימים. אבל, ככל הידוע לי ותקן אותי אם אני טועה, חרדה אינה אחת מהם. לכן איני יכולה שלא לתהות - אם בחרת לטפל בגמגום דרך הצד הנפשי, מה גרם לך לבחור בדרך זו, שאינך יודע בוודאות האם יש בה ממש, בניגוד לטיפול פסיכולוגי, תרופתי או משולב? שאינך יודע האם תוכל לסייע גם לטווח הארוך, שלא כמו טיפול פסיכולוגי שמטרתו לרדת לשורש הבעיה ולשנות את אותן הנטיות וההרגלים? אגב, כל מה שעוזר לך הוא טוב ומבורך כמובן, והקדמתי הארוכה נועדה להבהיר שאיני מזלזלת ברפואה הסינית, אך לאור המלצתך החד משמעית במספר הודעות אשמח לתשובות.

offer12345

New member
את שואלת את האדם הלא נכון

אינני מבין בדיקור כלל. למעשה עד שפגשתי את המטפל הספציפי הזה שהוא גם כירורג כללי בהכשרתו (כלומר רופא לכל דבר) חשבתי שמדובר ב" שטויות במיץ ", אך התברר לי שטעיתי. אני לא יודע איך זה פועל ולמה זה פועל אבל העובדות מדברות בעד עצמן וכמו שאמרה פעם פרסומת לשמפו "WHEN YOU ARE DOING SOMETHING RIGHT-KEEP DOING IT" . לא אומר שהפכתי לחסיד של הרפואה המשלימה ויש שיטות כדוגמת הומאופטיה, רפלקסולוגיה ועוד שניסיתי בעבר והתברר לי שמדובר בקשקוש מוחלט. אולי זה המטפל המסויים הזה, אולי זה אני, אולי זו האמונה שלי בהצלחת הטיפול. איני מסוגל לשים את האצבע על הסיבה ששיפרה את בטחוני העצמי כל כך. אני מניח שלרופא יש חלק נכבד בטרנספורמציה זו. לגבי ברברה-אינני חושב שאני צריך לעבור טיפול כושל אצלה לפני שאשפוט אותה. אדם שלא עומד מאחורי השיטה שלות דהיינו גובה כסף (אפילו פרוטה) עבור טיפול שאינו מצליח-חייב להשיב את כספו של המטופל בחלקו. הדבר תקף גם לגבי פסיכולוגים למיניהם שלא עוזרים למטופל. שוב אינני קובע אמיתות. אני רק מביע את דעתי. אם אני מרגיז פסיכולוגים או קלינאים בפורום-עמכם הסליחה.

geashono

New member
בנוגע לברברה

בשעתו ביקשתי מאנשים בפורום שיכתבו את נסיונם בטיפול של ברברה לצערי הרב רק 3 או 4 כתבו למרות שיש עשרות שעברו את הטיפול וקוראים את הפורום מהמידע החלקי שאני יודע אחוזי ההצלחה אפילו החלקית הם לא גבוהים ואפילו בחלקם יש נסיגה משמעותית מהתחלת הטיפול שוקי טוען שהבעיה היא בהבנת הטיפול אז חבל שהיא לא משקיעה יותר בהנחלת יסודות הטיפול לעומק באופן כללי לדעתי היא היחידה שממש מרוויחה מטיפולי הגמגום והיא מאוד מסחרית מה שלא פסול -אבל לכן צריך לקחת בעירבון מוגבל את מה שהיא אומרת

a9981

New member
יכול להיות..

שאתה צודק בחלק מהדברים, למרות שמתוך 3-4 אנשים אי אפשר לצאת בקביעות נחרצות...ראיתי ביומיים האחרונים כמה הודעות שטוענות "אני יודע שלאף אחד הטיפול של ברברה לא עוזר"..ודברים בסגנון, אבל זה נאמר מפי אנשים שאף פעם לא עברו את הטיפול, ככה שזה רק גלגול של שמועות לא מבוססות. יותר חשוב מאם אתה צודק, היא העובדה שאתה כותב את זה בדרך לא מתלהמת, ולא כמו אנשים אחרים בפורום שלא מספיק שמדברים בשם כל העולם, וקובעים קביעות תמוהות, גם עושים זאת בדרך מתלהמת. גם לי הטיפול לא עזר, אבל אני לא מתיימר לדעת אם הוא לא עזר למישהו אחר, או מה ברברה מרגישה בקשר לציבור המגמגמים.

geashono

New member
אני באמת חושב

שלא כדאי לדבר בצורה בוטה גם אם זה מאוד כואב שהטיפול שבנינו עליו לא הצליח בקשר למטופלים מלבד הפורום אני שמעתי על עוד בערך 10 מטופלים הסיכום הוא די עגום לשלוש מתוך ה14 שששמעתי הטיפול עזר להפחית בצורה משמעותית מהגמגום לכל השאר הטיפול לא עזר במיקרה הטוב(ולחלק אף המצב החמיר) אבל כמו שציינתי לדעתי בסטנדרטים של הדסה (שלא מרוויחים על הטיפול) ברברה יכלה לקחת הרבה פחות על הטיפול אבל צריך להבין שאנחנו חיים בעולם קפיטליסטי וכל אחד רוצה להרוויח

a9981

New member
הממ הממ..

עדיין, 14 מתוך אלפים זה מעט מאוד. (כן, גם אני עשיתי עבודת גמר בסוציולוגיה בתיכון ואני יודע שכדי שמשהו יהיה אמין צריך לשאול יותר מ-14 איש.) דרך אגב, יש לך נתונים דומים לגבי ההצלחה של הטיפול של הדסה? (רק מספרים, בלי להתחיל את הדיון הישן נושן מי יותר ומי פחות טוב). מי שמדבר בצורה בוטה אילו דווקא ה-3 שלא עברו את הטיפול מעולם. הם לא בנו על כלום, סתם זרקו לכלוך לחלל האוויר.

geashono

New member
לגבי הדסה

אני מכיר מעל ל30 שעברו את הקורס יש בערך 5 שטוענים שהם נשארו אותו דבר כמו לפני הקורס יש 5 שהיום כבר מדברים כמעט שוטף וכל השאר הקורס עזר להם ברמות כאילו או אחירות לאף אחד הקורס לא הזיק לו יותר מאשר הועיל זה לא מספרים מוחלטים זה בערך היה טוב אם אנשים היו כותבים מנסיונם אני יכול לומר עלי שכשתירגלתי באופן בינוני התקדמתי מגמגום קשה\בינוני לגימגום בינוני והיום שאני מתרגל יותר חזק אני במצב של בינוני\קל (בערך הרי קשה לכמת את זה ואנחנו האחרונים להיות אוביקטיבים) ואני עדיין מרגיש שאני עוד רחוק מפיתרון

העניין זה לא ככה >>>

שאני יצאתי מהדסה הייתי בן אדם חדש לא גימגמתי בכלל זה נכון שדיברתי בטכניקה שלמדי בקורס אבללל היה לי שתף אדיר.כשהתחלתי להזניח שוב חזר השתף.זה קורה לי אותו דבר עם הגב שלי כשאני עושה תרגילי חיזוק אין לי כאבים בגב כשאני מפסיק שוב חוזרים לי הכאבים.

a9981

New member
אז אם כך..

אין שום הבדל בין כל האנשים שאומרים שהם הפסיקו לתרגל אחרי הטיפול של דם, ולכן הגמגום חזר, לבין מה שסיפרת שקרה לך אחרי הטיפול בהדסה. הרי רוב רובם של האנשים אומרים שאחרי הטיפול של דם הם יוצאים עם שטף מצויין. הערה: אני אישית לא חושב שהטיפול של דם לא מצליח בגלל חוסר תרגול אלא בגלל סיבות אחרות. רק ניסיתי להראות שמה שכתבת תואם לגמרי את עמדתם של רוב האנשים שעבור טיפול אצל דם.

לא עברתי טיפול אצל ברברה דם

רק בהדסה ושוב אני חוזר עם הדעה שלי אם לא מתרגלים לא רואים תוצאות.

a9981

New member
פיספסת את הנקודה...לגמרי.

איך אתה מדבר על שלילת רשיון או כל דבר אחר, אם אתה טוען בדיוק מה שטוענת ברברה דם: "אם לא מתרגלים אז לא רואים תוצאות". מקווה שהבנת.

למעלה