בראש שלכם עוד אחד

tomb boy

New member
אין לי מושג איך, אבל נראה לי../images/Emo41.gif

שסיימתי... לחצתי על כל הדברים שקשורים לאקווריום על הבקבוק הלבן וכדו' מבלי לדעת מה נגד מי... ויצאתי מהבית אח"כ מצאתי שולחן הנחתי עליו את האקווריום ולחצתי על הדלי הדג נכנס לאקווריום עם המים חיברתי את הדבר הכחול שמסתבר שזאת אבן אויר, ואז את הצינור העגול ואת המשאבה (הירוק עם הAIR) אח"כ הופיע לי THANK YOU התקשרתי ל110 כנראה שזה משטרה או משו כזה והופיע לי מטבע למטה לחצתי עליו והיה מלא כיתוב ביפנית וזהו, אין לי מושע אם סיימתי או לא, אבל הבנתי שישנם שלושה סופים: מיוחד, נורמלי ורע. זהו.. כנראה שזה הנורמלי או משו כזה.

tomb boy

New member
משום מה אני עדין יכולה ללחוץ על חפצים../images/Emo41.gif

אולי לא סיימתי?

tomb boy

New member
אכן סיימתי../images/Emo41.gif

פעמיים... ובשתי הפעמים היה לי סוף מיוחד ואיך אני יודעת? לחצתי על המטבע שכתוב עליו CLEAR ואז אודות החפץ.. והראה לי שעברתי הכל בהצלחה.... ספיישל אנדינג.... ולא רגיל או רע.. מעניין איך נראה סוף רע ורגיל...

tomb boy

New member
פעם שלישית../images/Emo41.gif

אז ככה, אחרי שיש לנו את דג הזהב. צריך לפתוח את הדלת הירוקה וללחוץ על האובייקטים לפי הסדר שבתמונה. לאחר מכן לצאת לפי החץ הירוק להניח את האקווריום על השולחן ללחוץ על הדלי אבן אויר כחולה (הדבר המוזר הכחול) כבל עגול (צינור אויר) ואוכל (קופסא כחולה) לחייג למשטרה 110 יופיע מטבע בצד לבסוף ישתנה לCLEAR ואז תלחצו עליו עם אודות החפץ ותראו איזה סוף יצא לכם.

tomb boy

New member
יש כמה סופים למשחק../images/Emo41.gif

הסבר בשורה השלישית מעליי תחת הכותרת "אכן סיימתי" בצירוף תמונה לחצתי על המטבע שכתוב עליו CLEAR ואז אודות החפץ.. והראה לי שעברתי הכל בהצלחה....

Sweet Fantasy

New member
הצלחתי לבד ../images/Emo45.gif

לא מאמינה
תודה רבה רבה על ההסבר, לקח לי זמן

tomb boy

New member
אז ככה...../images/Emo41.gif

את התפוח הופכים בעזרת הריבוע הורוד המוזר הזה שמצאנו על השיש. לחיצה על הגבעול של התפוח, זה מצליח בסוף. אולי בגלל זה הוא לא נכנס לך, כי צריך לחשוף את הסיסמא ושם המשתמש על התפוח. בכל אופן, לא לשכוח אותיות גדולות באנגלית גם למשתמש וגם לסיסמא. לאחר מכן לרשום GOLDSERVER במילה אחת באותיות גדולות גם כן וENTER (במקלדת) והשאר מוסבר בהמשך השירשור

למעלה