צהחור השחור, אני מקליקה עליו מלא איך הוצאת משם משהו??
T tomb boy New member 29/8/07 #43 לא על החור השחור../images/Emo41.gif למעלה... ובעזרת הכרטיס ID CARD פתחתי את דלת הזכוכית... אבל... לא לעבור אותה בלי משקפיים... כי מתים.
לא על החור השחור../images/Emo41.gif למעלה... ובעזרת הכרטיס ID CARD פתחתי את דלת הזכוכית... אבל... לא לעבור אותה בלי משקפיים... כי מתים.
T tomb boy New member 29/8/07 #42 מצאתי עוד משו../images/Emo41.gif מצאתי ID CARD בארון השמאלי ביותר. זה שיש מעליו את הכלים... בתוכו לחצו למעלה ואז יש שם כרטיס. כך גם בכספת...
מצאתי עוד משו../images/Emo41.gif מצאתי ID CARD בארון השמאלי ביותר. זה שיש מעליו את הכלים... בתוכו לחצו למעלה ואז יש שם כרטיס. כך גם בכספת...
T tomb boy New member 29/8/07 #46 פתחתי את הדלת עם הכרטיס../images/Emo41.gif בעזרת המשקפים הכנסו לחדר... ושם יש מעין מבוך....
S Sweet Fantasy New member 29/8/07 #57 בסוף גם אני כשיורדים למטה בעיקרון (איפה שתלינו את הקופסא) יש עוד מבוך אבל גם הוא מוביל לשומקום, בסופו גם יש דלת לא יודעת אם זו אותה דלת כניסה, אבל אני לא מצליחה לעבור אותה.
בסוף גם אני כשיורדים למטה בעיקרון (איפה שתלינו את הקופסא) יש עוד מבוך אבל גם הוא מוביל לשומקום, בסופו גם יש דלת לא יודעת אם זו אותה דלת כניסה, אבל אני לא מצליחה לעבור אותה.
3 3 שרונית New member 29/8/07 #59 תעמדי מול הדלת תקליקי על החץ של המבוך שמאלה, זה יחזיר אותך חזרה לחדר הראשון....
S Sweet Fantasy New member 29/8/07 #60 נכנסתי לחדר מהדלת במוך ה2 ומצאתי מפתח שם לחצתי על הכפתור כמו דיסירום והכנסתי את השעון