בראש שלכם משחק נחמד?

Rוית

New member
בראש שלכם משחק נחמד?

זה גם יעזור לנו להכיר אחד את השני...
אז ככה, מישהו רושם שם של שיר (של אלאניס כמובן) ואז כולם משרשרים לשם של השיר הזה את השורה או השורות שהוא הכי אוהב מהשיר.. שורות שהכי מזכירות לו את עצמו או שהוא הכי מתחבר אליהם או שהוא פשוט הכי אוהב אותן... ואפשר גם להסביר למה דווקא שורות אלו.. אבל לא יותר מ5-6 שורות כי אז אפשר באותה מידה לרשום את כל השיר (טוב נו הגזמתי
), פשוט לרשום את השורות שהכי הכי אהובות עליכם.... מעוניינים?

j u n k

New member
אוקיי אחלה :

i know u had ur butt licked by your mother why why do i try to love u try to love u when u really don´t want me to אני לא חושבת שצריך הסבר אלו פשוט שורות חזקות .

אהבתי!

בחירה טובה של שיר... והמשפטים שבחרתי, וואי הבחירה הייתה קשה, אבל ככה... A stranger to the concept of reciprocity People honor boys like you in this society Dear egotist boy, you´ve never really had to suffer any consequence. (כמובן זה בלי לחזור על השורות של הקודמים לי :)

אחלה משחק, ובחירה טובה של שיר

U GO BACK 2 THE WOMEN WHO WILL DANCE THE DANCE U GO BACK 2 YOUR FRIENDS WHO WILL LICK YOUR ASS בין השורות הכי חזקות בשיר, מישהו יודע אם השיר נכתב על דש? כי אלאניס מדברת פה על ריקוד ואת השיר SO PURE אלאניס כתבה על דש, על זה שהוא החזיר אותה לרקוד....משהו לחשוב עליו לא?

לדעתי השיר נכתב

על כל מיני סוגי גברים בניגוד ל-So pure שברור שמוקדש למישהו, כי היא כותבת על Narcissus boy, Egotist boy, Popular boy, ועוד כל מיני... You´ve never stayed with anyone longer than 10 minutes. נטלי

וואי וואי...

ההקלדה שלי נדפקת מיום ליום!! ypur=your flich=flinch אני צריכה לישון קצת..

oh

Oh these little protections how they fail to serve me One forgotten phone call and I´m deflated Oh these little defenses how they fail to comfort me Your hand pulling away and I´m devastated

לי יש כמה

that I would be good even if i got the thumbs down that I would be good if I got and stayed sick that I would be good even if I gained ten pounds

שלי

Dear self centered boy I don´t know why I still feel affected by you I´ve never lasted very long with someone like you I never did although I have to admit I wanted to Dear magnetic boy you´ve never been with anyone who doesn´t take your shit You´ve never been with anyone who´s dared to call you on it I wonder how you´d be if someone were to call you on it

Rוית

New member
יאאא,איזה כיף שאתם מוכנים לשחק../images/Emo9.gif

אז ככה, הנה השורות שלי על כל השירים שהזכרתם עד עכשיו: narciussus
And any talk...Leaves you running for the door
Why why do I try to help you Try to help you when you really don´t want me to אממ, הראשון זה בגלל שעם כל התיאורים על הBOY הזה, הוא עדים מעין פחדן.. השני, אממ.. יש לי הסבר לזה אבל אני לא יכולה ממש להסביר אותו על דפי האינטרנט.. כלומר, זה כאילו פן של אלאניס שמנסה לעזור אפילו שלא זקוקים לעזרה.. That I would be good
that i would be good even if i lost sanity that i would be good whether with or without you אני אוהבת את השורות האלו כי כל השיר היא שואלת אם יאהבו אותה בצורה זו או אחרת ובסוף היא שואלת אם יאהבו אותה אם היא בכלל לא תהייה עם זה שהיא שואלת אותו.. אני יודעת שזה בטח לא על זה השיר, אבל ככה אני אוהבת להבין אותו
so unsexy
How these little abandonments seem to sting so easily I´m 13 again am I 13 for good? מה אני יכולה להגיד, כולנו ילדים בסופו של דבר לא
flinch
Soon I´ll grow up and I won´t even flinch at your name לדעתי זו השורה שהכי ממצא את השיר, אלאניס פשוט מחכה ליום הזה שבו אפילו השם של אותו בחור, לא יגרום לה לרטיעה... אני משערת לעצמי שאני טועה פה בהרבה פירושים, אבל ככה אני אוהבת להסתכל על זה...

תגובות לFlinch- ../images/Emo13.gif

How long can a girl be tortured by you? How long, before my dignity is reclaimed? What are you my air? You affect me like you are my air.

gariner

New member
לאחר מחשבה רבה

אלה הציטוטים שבחרתי: Ironic (ללא ספק השיר הכי טוב שלה) "It´s like ten thousands spoons when all you need is a knife It´s meeting the man of my dreams and then meeting his beautiful wife" אני כל כך התלהבתי מהשיר הזה כשהוא יצא שכתבתי את המילים שלו על מלא מלא דפים במשך עשרות שיעורים משעממים (בימים הטובים של התיכון, לפני שהתגייסתי) ותליתי בכל מסדרון בביה"ס. Front Row "I´m in the front row, the fron row with popcorn I get to see you see you close up" דימוי מצויין להתבוננות חיצונית במערכת יחסים. אלאניס במיטבה Hands Clean "?What part of our history is reinvented and under rug swept ?What part of our memory is selective and tends to forget ?What with this distance it seems so obvious" לא ממש יודע למה הקטע הזה הכי אהוב עליי בכל הדיסק וגם כתבתי אותו על עמדת השמירה בבסיס הגדנ"ע העתיד להיות בה"ד חינוך "שערי אברהם" ליד צומת מסמיה בין אשדוד לרחובות. אם למישהו יוצא להגיע לשם, תסתכלו בש.ג.

למעלה