בראשית = ראי + שבת

בראשית = ראי + שבת

שלום , הסתכלות על הראי מתוך הנצח , לראי רבדים משולבים ואין סופיים כל פסיק בראי בעל נפח ותנועה , מתערבל כמחשבותי ותחושותי האין סופיות , היוצרים מרקם עשיר של בריאה , אני עוטף עצמי במראות הראי , הם חיים ונושמים ומחזירים לי חיוך אני בוחר לי דמות וצלם לחוות את קיומה , אני נולד בבריאה , החיים מגדלים אותי , מסבירים לי כל מיני חוקים איך הבריאה פועלת , אני עוסק בתרגולות שונות ומשונות , בהסברים וחוויות , מבולבל ונזכר מעט בכל יום במיוחד בשינה מה אני , מתעורר לאיטי יום חדש , שותה קפה מפטפט שיחות חולין , אם יצירי , אך פתאום אני נזכר משהוא מוזר , בחלומי הייתי אתה קורא שורות אלא , איך אתעורר ואתה = אני יושן קורא שורות אלא , כתרדמת אדם ראשון שצלעו היא אנחנו בבריאה , אולי נתרגל ביחד את תורת ההתעוררות , ונאסוף את ניצוצותינו החולמים , מחדר המראות והחוויות הרי כל הבריאה היא מחשבותינו , ונבנה עולם חי בו כולנו ערים כבית מקדש של ניצוצותינו, דוד

mga-abir

New member
ולעיתים ננפץ המראות

ולעיתים ננפץ את המראות. יש ולעיתים ננפץ את המראות, יש ולעיתים זר יעשה זאת. גם אם לא נבין, הכרחי הדבר. עוטף האדם עצמו מראות מראות, עם הזמן שכבת אבק תכסם ואז לא יזהה את דמותו במראה. אז יופיעו עליה צללים וזרויות. אז ההבנה תולך שולל. האם יש באפשרותו של אדם לחיות ללא מראות ???או שימהר ויציב חדשות תחתם וחוזר חלילה. בברכה אביר

לא ולא..

ניפוץ המראה הוא רק מבחינת תפישתך , היכן שאתה שבוי בשבעים פנים והיכן נטמאת בעבודה זרה , וכל זאת משום שאינך יכול לשאת את האור כי כליך מלוכלכים , ואזי עבורך אתה מנפץ את המראות , אולם לאמיתו משה הוא המנפצם , קרי שבירת לוחות הברית , עד שיסתדרו האורות בכלים מתוקנים , מה שנקרא משיח + (כ)כוונותיו = משכיח , היבט בו אתה לא זוכר את התמונה , שמביט תמונתו (משה)רואה . ואתה חי חיי הבל שכביכול האגו שלך מנפץ בעוד הוא המנופץ . דוד

desert water

New member
בפשטות :)

להביט במראה, זה להביט בעצמך... רק לראות גם מה יש מאחורה.... או במילותיו של לואיס קרול... "היא ראתה שם הכל! רק הפוך!"

מעניין מה היה אומר אש המדבר

זה שגם יוצר את המים . ותראה היבשה . "בין דיבורי מדבר סיני להר סיני יש הבדל"(דוד היחיד) . דוד

למעלה