בקשת עזרה...

600mh

New member
אז ככה.. כמה עצות!

להיות מאוד מאוד זהיר, זה נכון שאומרים שצריך להראות ביטחון וכו' אבל יותר חשוב להיות זהיר מאשר להרשים את הבוחן. כל פעם שאתה צריך לחצור צומת שהיה לך עצור או זכות קדימה תבדוק טוב טוב את 2 הכיוונים כל הזמן, על תינעל על כיוון אחד, תחכה שהוא יתפנה ורק אז תסכל לכיוון השני, כל הזמן תזיז את הראש לבדוק מה קורה וגם תבדוק שלא ירד לך הולך רגל על המעבר חצייה לפני שאתה מתחיל לנסוע. עדיף להיות ראשון, בד"כ הטסט של הראשון יותר קצר ואז יש לך פחות סיכוי לעשות שטויות. אם אתה שני שים לב שאתם מתחלפים שאתה יודע איזה סוג כביש אתה (חד או דו) כי אם בקצה הרחוב תצטרך לבצע פנייה שתדע מאיזה כיוון לעשות אותה.. אם אתה שני יש לך ייתרון בכך שאתה יודע מה מפריע לטסטר ומה הוא רוצה, לדוגמא, יש טסטרים שממש חשוב להם שייסעו מהר כשאפשרי, יש טסטרים שרוצים שתתקדם ממש לאט אחרי תמרור משולש, יש טסטרים שיבלמו אותך מקילומטר אם יש הולך רגל ואתה לא מאט וכו'... בכל מקרה כשאתה שני שים לטסטר ולמה שהוא מעיר או מבקש ממי שעושה עכשיו את הטסט, וכשיהיה תורך תפעל בהתאם!

deja vu 23

New member
אז ככה..

קודם כל, אחרי שהייתי מאוד לחוץ בטסטים שלי (עברתי רק ב-6), תגיד לעצמך שוב ושוב - "זה לא סוף העולם אם אני לא עובר, תמיד יהיה עוד טסט" עד שתפתח אדישות (ותהיה פחות לחוץ על לעבור). הרבה לא עוברים בטסט 1, אלא בשני שלישי וכו'. ממש לא ביג דיל.

kkdd

New member
אני לא אחזור על מה שכבר אמרו...

יש לך תמרור "תן זכות קדימה" אל תעצור!! תתקדם ממש לאט, תראה שיש לך כביש פנוי ותמשיך את הנסיעה, הכי חשוב לא לעצור כאשר אין לך שום סיבה לעצור!!! יש לך תמרור עצור? יופי. כעת תלמד כמה דברים חדשים 1. עוצרים לפני קו העצירה 2. אין קו עצירה ויש מעבר חציה עם הולכי רגל אז תעצור לפני מעבר חציה 3. אין קו עצירה ויש מעבר חציה ואין בכלל הולך רגל אז תעצור בקו הצומת בלבד!! לא לעצור בקו הדמיוני שמוצב התמרור, אין דבר כזה!!! עוצרים בקו הצומת אפילו שהרכב שלך על מעבר החציה ורק עכשיו יש הולך רגל, זאת לא הבעיה שלך, ההולך רגל חייב להמתין עד שתפנה לו את מעבר החציה. 4. אין קו עצירה ואין מעבר חציה אז עוצרים בקו הצומת. 5. עצרת בקו הצומת, אין לך שדה ראיה, אין לך חובת עצירה כאשר יהיה לך שדה ראיה, אבל תסע לאט ובזהירות 6. יש קו עצירה ועצרת לפניו ואין לך שדה ראיה, לא חובה עליך לעצור בקו הצומת שיש שדה ראיה תזכור לאותת בפניות, עקיפות, ולהסתכל על התמרורים היכן יש לך כניסה היכן זה חד/דו סיטרי.. זה חשוב!! הוא יכול לשאול אותך במהלך הנסיעה אם אתה בחד סיטרי או דו סיטרי, ואם תעשה פניות לא לפי החוק מדו-סיטרי לחד-סיטרי וכל שאר הירקות הוא יכול להכשיל אותך יש לך תמרור עד 70 קמ"ש? תסע עד 60, הוא יגיד לך תסע יותר מהר אז אתה תגיד לו שמותר לך עד 70 ותנאי הדרך מאפשרים לי לנסוע עד 70 אז סבבה
או משהו בסיגנון אל תהסס לענות לו אם הוא יעיר לך או ישאל שאלות מה שחשוב שאם אתה לא בטוח בתשובה אז פשוט תישתוק! אם תתחיל לדבר שטויות ולא תדע איך לצאת מזה אז בכלל הסתבכת... ככה שאתה שותק עד סוף הטסט זה יעבור...
מניסיון! שיהיה בהצלחה בטסט והמון בהצלחה אם תזכור את כל הטיפים חחחחחחחחח

למעלה