בקשת עזרה...

בקשת עזרה...

שלום לכל חברי הפורום, בקרוב אני ניגש לטסט ראשון אחרי שיותר מ - 7 חודשים אני לומד, כרגע אני בשיעור 36 לערך. בואו נגיד שאני מת לעבור את הטסט הזה, אני בציפייה חבל על הזמן, ובהתרגשויות ומתח רב. כל חברי עברו כבר טסט ואני רוצה גם להפתיע אותם ולעבור טסט, זה הדבר שיעשה אותי הכי מאושר בחיים. בקשתי אליכם חברי הפורום שתשפכו ותתנו לי כל טיפ ואינפורמציה אפשרי, על מנת שהעבור ב"ה טסט ראשון. אנא מכם תנו לי מהידע שלכם מה אני צריך לעשות ובמה אני צריך להתרכז יותר. בקרוב אשלח הודעה באם עברתי או לאב. מקווה כי תעזרו לי להגשים את חלומי ההיסטרי והיחידי שלי. תודה מראש על עזרתכם.

aganso

New member
טיפים:

תסתכל בערך כל 7-10 שניות במראה המרכזית ומיד אחריה בשתי הצדדיות לפני כניסה לצמתים תאט טיפה (גם אם הזכות קדימה שלך) ותסתכל לכל הכיוונים של הצומת שאף רכב לא בא כיכרות: לפני הכניסה תסתכל שמאלה וימינה במהלך הנסיעה בכיכר תסכתל על הנתיבים שאמורים להביא לך זכות תראה לטסטר שאתה זהיר... וזהו בהצלחה!

aganso

New member
לא צריך להגזים...

צריך להסתכל גם קצת על הכביש.... כל 3 שניות זה מוגזם...

Mo Cuishle

New member
עוד טיפ:

תפגין ביטחון. תהיה זהיר ולא פזיז, אבל גם אל תחשוש להשתלב כשיש אפשרות ואל תחכה מעבר לנדרש כשצריך לתת זכות קדימה. ככה אתה מראה לטסטר כשאתה בטוח בעצמך ויודע מה אתה עושה. בהצלחה

2 Mיכל

New member
מממ...

לאורך כל הטסט תגיד לעצמך שאתה עובר וגם אם אתה טועה תדע שזה לא נורא בכלל ויש עוד סיכוי גדול שתעבור. תדע כל הזמן מה הולך סביבך, תפגין ביטחון ותקפיד לבצע את כל מה שלמדת ועשית בשיעורים. תהיה זהיר, טסטרים לא אוהבים שנבחנים נכנסים לצמתים ולא מפנים אותם.

2 Mיכל

New member
נכון. הכל צריך להיות בפרופורצית,

אבל עדיף שבוחן יגיד לך להיכנס כבר מאשר ישאל למה נכנסת אם אתה לא יכול לפנות...

holst

New member
לא לשכוח להביט במדרכות

ולחפש את הולכי הרגל.

crazy bitch17

New member
היי,

כמו שאמרו מעליי,תסתכל הרבה במראות,שים לב לזכות קידמה.. אל תנהג לאט מידי וגם לא מהר מידי.. בעיקרון הרושם שהטסטר צריך לקבל ממש זה שאתה יודע מה את עושה,אתה בטוח בעצמך והשיקול דעת שלך נכון.. אני יודעת שכרגע זה נראה לך הדבר הכי חשוב בעולם,ואני מאמינה שהחיים שלך מאושרים ולא הטסט יהיה זה שיהפוך אותך לאדם הכי מאושר בעולם.. אתה כבר תראה שאחרי שיהיה לך רשיון אתה תקבל פרופורציות..כמו שאני חשבתי שהרשיון זה הדבר שאני הכי רוצה היום כבר יש דברים שאני חושבת שאני רוצה יותר.. אל תשכח שזה בסה"כ טסט ואם לא תעבור ראשון זה לא סוף העולם.. שיהיה לך המון המון ב"הצלחה..

אני לא בוחן אבל זה היגיון

הוא פחות חושב על הכסף שלך ובדוק לי לדוגמא טסט ראשון נפסלתי על העברת הילוכים שלא במועדם זה שטוית בטסט שני לא היתה נפסל על כזאת שטות

aviGODFATHER

New member
לטסטר לא אכפת מהכסף שלך

לא בטסט הראשון ולא בטסט השמיני. הוא יעביר אותך אם אתה יודע לנהוג מספיק טוב ולא תסכן אף אחד בכביש, וממש לא משנה לו כמה כסף בזבזת, כמה זמן שרפת וכמה שערות תלשת. לפחות הטסטרים הלא-מניאקים הם ככה.

למעלה