בקשת עזרה

MaleMan

New member
בקשת עזרה

שלום לכולם! אני בן 26 ולאחרונה חזרתי לגור עם האמא לאחר מערכת יחסים שלא הניבה חתונה (לצערה כמובן). הבעיה היא שאמא שלי נוהגת להתקשר אלי בכל פעם שאני יוצא ע"מ לדרוש בשלומי ולחברת האנשים איתם אני נמצא. כמו כן, גם בלילות אוגוסט היא עדיין דורשת שאצא לעיתים מצוייד בסוודר. כל ניסיונות גישור עלו על שרטון, כך שאשמח לקבל הצעות. תודה מראש.

תקשיב לי חביבי !

למה שלא תחזור אליה ! לי נראה שהיא עזבה אותך בגלל שאתה כזה בכיין. אולי אם לא הייתי זה בכיין היא לא הייתה הולכת ! תגיד תודה שאמא שלך לא מעיפה אותך מכל המדרגות שזה מה שעושים אצלנו לבכיינים כמוך. וחוצמזה תלבש משהו, קר בלילה וזה "קור חמים" שהוא מאוד מסוכן במיוחד באוגוסט.

talia olav

New member
אתה מכבס? מבשל?

שוטף את הבית? משלם שכר דירה, ארנונה, חשמל, טלפון, גז, וועד-בית? אם כן אז תבקש שתכבד את עצמאותך. ואם לא, אל תתפלא שאמא מתנהגת אליך כמו אל תינוק.

הלינקה

New member
רגע רגע, אל תמהרו לשפוט אותו

האיש פולני, ויש לו אמא פולניה. MaleMan אתה בבית

MaleMan

New member
האמת היא שכן

אני מגהץ לא רע בכלל וגם משתתף כמובן בהוצאות הבית. אני לא פרזיט ולא עושה חוכמות. דיברתי איתה מס' פעמים והיא נותרה בשלה. מצטער, חשבתי שתוכלו לעזור.

special S

New member
תקשיב חמודי

אמא זה אמא. וזה שאתה מגהץ ומשתתף בהוצאות זה באמת יופי יופי, גם הבן שלי מגהץ, שוטף כלים ועושה ספונג'ה. הוא לא עוזר בהוצאות בגלל שהוא סטודנט (להנדסה, אם זה מעניים אותך), אבל זה עדיין לא אומר שאני לא מתקשרת לשאול איפה הוא נמצא, עם מי הוא מסתובב ומתי הוא חוזר הביתה. אתה לא קורא עיתונים? זה עולם מסוכן, ואחרי שסחבתי אותו 9 חודשים בבטן, עברתי 48 שעות סיוט בחדר לידה, הנקתי אותו, טיפלתי בו כשהיה חולה (עד היום מי אתה חושב מטפל בו? חברה שלו? אותה רואים רק כשהוא בריא) אז כן, זכותי לשאול את השאלות האלו! אני א מ א שלו!

talia olav

New member
אם כך אתה מאד מוצלח! אפילו שאתה

לא רופא או מהנדס
. אלפי בחורות ובחורים ישמחו שתגור עמן/ם. אולי לאמא יש מישהי נחמדה להכיר לך?

special S

New member
תתפלא

אבל דוקא באוגוסט אפשר לחטוף מחלות! זה רק נדמה לך שבקיץ לא נהיים חולים, אבל זה בדיוק הזמן הכי מסוכן!

אנימו

New member
נשאלת השאלה : למה חזרת הביתה?

"בגילך" אומרת אמא "עבדתי, למדתי ושכרתי לי חדר" ולזה קוראים "עצמאות"! קשה להנות מכל העולמות. יש מחיר למגורים אצל אמא וכנראה הוא לא כ"כ גבוה אם אתה ממשיך בסידור הזה.

הי, "למחלה" קוראים אמא פולניה

אין לה תרופה ובטווח הארוך אתה לא תרצה תרופה. הגעת למקום הנכון - פורום תרבות פולין, כמומחים בנושא אנו יודעים מה הפיתרון, תעזוב את הבית או שתסבול בשקט. אתה יודע מה ההבדל בין פולניה לרוטווילר? הרוטווילר משחרר את הפה והפולניה לא
יום טוב

יש לנו נושא שיחה משותף אני רואה

רק יציאה מהבית שיחררה אותי מהרוטוו.... זאת אומרת מאמא לכן אין מנוס השתדל לחפש לך אפילו חדר קטן להשכרה. שלך חנה גונן

יש!!! אתה פנוי!!!

בוא נתחתן. אמא שלך תהיה מאושרת, אמא שלי תהיה מאושרת- ובא לציון גואל! נ.ב. אתה מגהץ את הבגדים, אני את כרטיס האשראי.

yubash

New member
מי זאת?

היא לא ניראת לי. היא תכניס לך כל מיני רעיונות לראש.... אני לא בטוח שזה מה שאתה צריך עכשיו. תבדוק טוב טוב לפני שאתה עושה משהו. תיראה שלא מסדרים אותך. אבל אתה כבר ילד גדול, אני לא צריך להגיד לך מה לעשות. אתה תעשה מה שאתה מבין. אני לא יודע. קשה.

MaleMan

New member
קדימה, אמא שלי תשמח

איך אני יוצר איתך קשר? שמעתי שיש לך מועדון מעריצים...

deebeebee

New member
גם אני חושבת שהכי טוב לגהץ

את כרטיס האשראי, אבל לא שלי..........

למעלה