בקשת עזרה

רעותי 22

New member
בקשת עזרה

כמו שכבר כתבתי פה אחי התחתן אימי קנתה בגד מאוד יפה אבל היא לא תילבש את זה יותר והיא רוצה לתרום אותו למישהו ניזקק עבור אירוע שמעתי פה פעם על מקום שנותן בגדים לנזקקים הבגד הוא לאישה שמנה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אדם או מקום לתרום את הבגד עבור מישהו שבהמת נזקק מצרפת תמונה של הבגד רעות

silvey

New member
רעיון נדיב ויפה מאוד ../images/Emo91.gif

יש פורום בתפוז שנקרא "למען הקהילה". מנהלת אותו פנינה הנפלאה בעזרת חברים למטרה של עזרה לזולת. תפרסמי שם את התמונה ואני בטוחה שתקבלי תגובות. דרך אגב, אפשר להפוך את השמלה לטוניקה שימושית...

רעותי 22

New member
תגובה

תודה על המחמאות זה לא שימלה זו חליפה 3 שכבות מיכנס עם שיפון מלמלה גופיה וטיניקה באלכסון הבגד מאוד מרשים ולכן הוא מתאים רק לאמא של חתן או כלה זה לא מתאים ללבוש בתור אורח באירוע ולכן היא לא תלבש את זה יותר אז במקום שיהיה סתם אם אפשר לעזור אז למה לא

אשרת 1972

New member
שמעתי על חנות שהקים משהו

לזכר אשתו שעוסקת בהשכרת שמלות כלה ושמלות למשפחת הכלה אני מתכוונת לחפש את הכתובת ולתרום את הבגדים שרכשנו אני ואמי לחתונת אחי ואחותי נראה לי שזו דרך טובה להבטיח שבגד יהיה בשימש ושימשיכו להנות ממנו אני אמצא את הכתובת ואפרסם כאן, מדובר במקום חילוני ככל הנראה בנחלת בנימין

אני תרמתי את נעלי הכלה שלי לאותה

חנות, היא נקראת יד אברהם ואכן זהו מקום חילוני בתל אביב לא זוכרת איפה, אותו אדם הגיע אליי הביתה ולקח את הנעליים ומאוד שמח. את הטלפון השגתי דרך 144 בהצלחה וכל הכבוד

למעלה