בקשת עזרה!

מיכל72

New member
בקשת עזרה!

שלום לכל חברי הפורום. רציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם מישהו יודע אם ניתן לנהוג עם רשיון נהיגה צרפתי בקנדה - והוא ממיר את הבינ"ל? 2. מהי העלות המשוערת לביטוח הזמני (3 החודשים הראשונים ) לאדם? האם למישהו יש המלצה לחברת ביטוח כזאת? תודה רבה. מיכל
 

libimom

New member
למיכל

ראשית ניתן לנהוג עם כל רשיון נהיגה בקנדה בתנאי שיש תמונה שלך והוא כתוב בשפה האנגלית והצרפתית (בקויבק) במידה והוא כתוב רק בצרפתית, תצטרכי גם רשיון נהיגה בינלאומי. שנית לגבי ביטוח רפואי, אני מציעה לך לעשות את הביטוח בארץ כי הרבה יותר זול ומכסה הרבה יותר מאשר הביטוח כאן, אם תעשי בקנדה ביטוח רפואי את יכולה להגיע לסכום של 800-1000 דולר לחודש וזה רק עבור כיסוי לרופא, לא כולל בתי חולים וכו'.בארץ, תלוי בגיל המבוטחים עולה בסביבות 1.50 דולר ליום, אז תעשי את החישוב לבד. מקוה שעזרתי לך, בהצלחה.
 

מיכל72

New member
המון תודה- אם אפשר עוד שאלה

האם אפשר לעשות ביטוח רגיל מן הארץ או שבגלל הסטטוס של PR - ביטוח רגיל של מטיילים אינו תופס? בכל מקרה תודה רבה על כל התשובות. עזרת לי מאוד.
 

libimom

New member
בהחלט

אנחנו עשינו ביטוח רפואי רגיל של מטיילים ל-3 חודשים דרך קופ"ח מכבי וזה תפס. אם את רוצה לשלם קצת יותר את גם יכולה לעשות ביטוח דרך דיויד שילד שזה בערך 600 דולר ארה"ב לחודש (יקר מאד). הכי פשוט לא להיות חולים במשך3 חודשים ולמלא מיד את הטפסים ל-MEDICAL CARE שמגיעים לקנדה. אם בכל זאת חולים, יש לקחת את ניירות הביטוח לרופא או חו"ח לבי"ח ולבקש מהרופא למלא אותם מיד אם הטיפול או האשפוז, כי אחר כך לא תצליחי להחתים את הרופא שטיפל בך ולא תוכלי לקבל חזרה את הכספים המגיעים לך. נ.ב. רצוי לעשות גם ביטוח לטיפול בשיניים, למרות שהוא לא מכוסה ע"י הביטוח הרפואי בקנדה.מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות אל תהססי לשאול.
 

drz400e

New member
600$ לדיויד שילדס???../images/Emo2.gif

אני זוכר ששילמתי לפני שנתיים $120 לחודש
 

libimom

New member
כן דודו $600

כן זה המחיר שהם ביקשו מחברים שלנו בשנות ה-30 לחייהם עם 2 ילדים קטנים בני 4.5. אבל ביטוח זה כיסה הכל כולל ניתוחים וכו'. כנראה שלפני שנתיים הם לא היו מוכרים כל כך ולכן ירדו במחיר, היום שכולם מכירים אותם הם דורשים סכומים גבוהים מאד.
 

drz400e

New member
מטורף!

זה נשמע ממש מטורף אחרי שרואים את המחירים של בלו קרוס.
 

formersusan

New member
על פי הQUOTE שלהם

יוצא לי כ-40 דולר בחודש (120 דולר ל3 חודשים), כולל הכול, שזה לא רע בכלל. מכיוון שאפשר להכין את עניין הביטוח הרפואי עוד לפני ההגעה, זאת נראית לי האופציה השפויה ביותר. אפשר כמובן להסתכן ולא לבטח שלושה חודשים. כשאני הייתי בקנדה לא הייתי מבוטחת, והיה בסדר. מצד שני, למה להסתכן?
 
למעלה