בקשת עזרה!!!

orenasor1

New member
בקשת עזרה!!!

אני ביום שלישי הקרוב נוחת בוונקובר, אני צריך להגיע לאדמונטון. רציתי לדעת איך להגיע לשם חוץ מטיסה.הכוונה ברכבת או באוטובוס. מה זמן נסיעה ומה המחיר? תודה

alon114

New member
היי אורן

יש רכבת מוונקובר לאדמונטון 3 פעמים בשבוע. ישנם גם אוטובוסים של גרייהאונד. זמן הנסיעה הוא בערך 20 שעות בשניהם. קח בחשבון שטיסה זולה מאוד ועולה כמעט או פחות מרכבת ואפילו אוטובוס. חברת WESTJET טסה מונקובר לאדמונטון, וכרטיס בכיוון אחד עולה בערך 100 דולר. שלחתי לך 3 לינקים.

weinnir

New member
היי, אל תשכח את זיפ!

זיפ (zip) של אייר קנדה, מבצעת טיסות לאדמונטון במחירים מוזלים מאוד (ממש כמו westjet ולפעמים אפילו זול יותר, מה גם שהמטוס יותר מרווח, ואתה יכול לבחור את מושבך בעצמך) - ומנסיון אישי - אין מצב שלא לטוס ישתלם - זה נסיעה מאווווד מאוווד מייגעת מוונקובר לאדמונטון וטיסה שלוקחת שעה וחצי שווה כל סנט קנדי שהושקע בה (במיוחד כשלא מושקעים הרבה סנטים היות והטיסות כ"כ זולות). ואם להתקמצן באנו, אז טיסות מויקטוריה (in Vancouver island) לאדמונטון, אפילו יותר זולות מוונקובר לאדמונטון (בשתי חברות התעופה). עכשיו רק תגיע לויקטוריה...

MICHL99

New member
שאלה

היי זהו אנחנו ממש קרובות, ואני גם נוסעת לאדמנטון אבל מטורנטו ואני קונה את הכרטיס בארץ יחד כלומר כרטיס לטורנטו ,וכרטיס פנימי לאדמנטון . זה נורא יקר יש אפשרות אחרת ,ואני לא רוצה להסתמך על חברות בחו"ל, אני שהכל יהיה לי מסודר מכאן בלי דאגות כאלה יש מלא אחרות?

weinnir

New member
יאללה יאללה, זיפ אפילו יותר זול

כמו שאמרתי, זיפ היא חברה יותר טובה מווסט ג'ט, במיוחד בעיקר שהיא חברת בת של אייר קנדה, ולהוכחה, אפילו הלעתי בשבילך את האקסטרה מייל: הנה לך snapshot של הטיסה שאתה צריך לקחת ב- 25. יש שם שלוש אופציות לטיסה במחיר 60$ (כמובן בלי מיסים, שמייקרים את זה עד לכדי 100 וקצת, אבל 60 זה יותר זול מ-66, וכאמור - המטוס הרבה יותר מרווח, באמת!) אה, כן - ואני לא סוכן שלהם או משהו כזה, אם מישהו חושד...

alon114

New member
אז למה ראיתי אותך עומד בקמפוס

עם חולצה של אייר קנדה שלשום מחלק פליירים? סתאאאם.... את האמת, ליעד הזה המחירים שלהם זהים על הסנט. ודרך אגב, מה קורה עם המאמר על הסקי? מחר אמור לרדת שלג בונקובר!

orenasor1

New member
תודה...

אני מעדיף לטוס אבל הבנתי שאי אפשר להזמין ברגע האחרון זה מוזר בעיני... האתר של westjet לא נמצא ודי קשה לי לברר בכל אופן שאנחת בוונקובר אני אגש למשרדים שלהם בשדה התעופה אם יש..

alon114

New member
צירפתי לך את האתר

ברשימת הלינקים בתגובה הראשונה שלי. תסתכל בתחתית ההודעה. אתה יכול להזמין שם כרטיס אפילו דקה לפני (אם יש מקום). המחירים מאוד זולים, תאמין לי.

alon114

New member
וכרגע בדקתי באתר שלהם

יש מספר טיסות ביום שלישי במחיר 66 דולר, בערך 95 עם המיסים, המחיר תקף אך ורק להזמנות באינטרנט, כך שלא תוכל לקבל אותו בשדה תעופה. ומנסיון אישי, WESTJET חברה מעולה.

MICHL99

New member
הרבה שאלות : - )

אז רגע שאני יבין אני אמורה להסתמך על אף ורק הזמנה באינטרנט או ,שאני יכולה ללכת לשם ולקנות? אבל כמה טיסות יוצאות ביום ? ואם יש מצב שאני מוצאת את עצמי בלי טיסה ? כמה בטוח זה שאני מגיעה לשם ויש לי טיסה? יש את זה באתרים שרשמת תודה

alon114

New member
תשובות

את יכולה לרכוש כרטיס דרך האינטרנט, אצל סוכן נסיעות או ישירות ממשרדי החברה. הכרטיסים באינטרנט הם הכי זולים. כמו כן הכרטיס הוא אלקטרוני, כלומר את מקבלת מספר אישור אחרי ששילמת על הכרטיס ועם המספר הזה, תעודה מזהה וכרטיס האשראי את הולכת ישר לדלפק הצ'ק אין ושם מדפיסים לך כרטיס עליה למטוס. לא ידוע לי אם יש סוכני נסיעות בארץ שמוכרים כרטיסי WESTJET. אם הזמנת טיסה ושילמת עליה המקום שמור ואת לא צריכה לדאוג.

MICHL99

New member
../images/Emo3.gif אני ממש ../images/Emo15.gif

אבל אני רוצה לשלם במזומן אין לי כרטיס אשראי זה מהווה בעיה ולא ענית לי אם זה בטוח שאני אלך לשם ואני אקנה במזומן[אם זה אפשרי כמובן] יהיה לי טיסה או שזה פעם השנה יש שם טיסות

alon114

New member
את יכולה לשלם במזומן, אבל

אם את הולכת לשם בלי הזמנה ובלי ששילמת על כרטיס, יש סיכוי שתישארי בלי טיסה. אם את מגיעה בבוקר הסיכון הוא קטן יותר כי יש הרבה טיסות והרבה חברות. אני אישית לא הייתי עושה את זה. ועוד דבר, אם עדיין לא קנית כרטיס לקנדה, אולי את רוצה לשקול לטוס מישראל לקלגרי בקנדה (עם עצירה קצרה באירופה), מרחק 3 שעות נסיעה מאדמונטון, ואז את אפילו יכולה לנסוע לאדמונטון באוטובוס.

orenasor1

New member
אלון שאלה...

אני אמור לנחות בוונקובר ב- 14:00 אם לא יהיו עיקובים.... כמה יעלה לי בערך כרטיס טיסה לאדמונטון ומה הסיכוי שיהיה לי כרטיס בשעה הזו של היום? אתה בטח מרגיש כמו סוכן נסיעות..אולי ניתן לך אחוזים?! מיכל צרי איתי קשר....066484249

alon114

New member
אורן

תבדוק בבקשה את הלינק שצירפתי לך. יש שם את כל התשובות שאתה צריך. תלך לBOOKING תקליק את המקומות והתאריך ותקבל רשימה של טיסות עם מחירים. ואם הלינק לא עובד תנסה www.westjet.ca

למעלה