בבקשה
גיל: 21 מין: זכר משקל: 67 מהי ארץ המוצא של משפחתך?ישראל (הסבים והסבתות מרומניה ופולין) באיזה גיל אובחנה המחלה?8 חודשים כיצד נעשה האבחון? זמן רב לא עליתי במשקל והייתי חולה (כתינוק...), העור והזיעה היו מלוחים ולקח זמן עד שגילו שסיסטיק פיברוזיס זו המחלה שגורמת לי לבעיות. האם עברת בדיקה גנטית לבדיקת סוג המוטציה? אם כן, האם ידוע סוג המוטציה? מה היא? כן, X1282X - אני חושב שזה זה. מהם הסמפטומים מהם אתה סובל? ליחה בריאות, בעיות במערכת העיקול וסכרת. באיזו תדירות מופיעים סמפטומים אלו? כל רגע. מהו הטיפול אותו אתה מקבל? באיזו תדירות נעשה (מתבצע) טיפול זה? טיפול תרופתי - אנטיביוטיקות ואנזימים. פיזיותרפיה נשימתית ואינהלציות. בתידורת - כל יום כל היום. בעיתות זיהומים והחרפות - אישפוז וטיפול תרופתי בווריד האם יש לך קרובי משפחה שגם הם חולים במחלת הסיסטיק פיברוזיס?אם כן, מהי דרגת הקרבה? לא. האם חלו שינויים בסמפטומים של המחלה במהלך הזמן? אם כן, כיצד השתנו? המחלה מחריפה ככל שעובר הזמן........ האם השתנתה שיטת הטיפול במהלך המחלה? אם כן, כיצד? הטיפול נעשה אינטנסיבי יותר ויותר כיצד המחלה משפיעה על חיי היום יום? במידה רבה \ במידה מועטה \ בכלל לא במידה רבה מאוד מאוד מאוד!!!!! כל ההשקעה במחלה היא למטרה שאת מעט הזמן הפנוי שנותר לי אוכל לנצל על הצד הטוב ביותר ולהינות ממנו, לחיות עם איכות חיים! ב-ה-צ-ל-ח-ה-!