שלום לכולן, גיליתי את הפורום הזה מאוחר מדי. אני טסה לצרפת בעוד כמה שבועות והבנתי שהדרך הטובה ביותר לשרוד את החורף היא באמצעות גרבונים עבים. ניסיתי להסתכל בחנויות הרגילות כמו מתאים לי ועונות שגם ככה אני שונאת להכנס אליהן ולא ראיתי כלום. יש למישהו מושג איפה קונים גרבונים כאלה (מידה 50+) תודה מראש קרן
טוב שבאת אלינו. גם אני במידה שלך ולדעתי את צריכה לחפש דווקא בחנויות הקטנות השכונתיות והטובות. אילו שהולכים אליהן לאורך כל החיים כי זה ההרגל ומכירים את המידות שלך אני מקווה שאת מכירה כאלו- אם לא, באיזו עיר את גרה? אני אנסה להתייעץ אם זה באזור שלי(בשרון)
אני כבר מודה אני לא חכמה בארצות שיש בהן שלג וקור. הייתי בטורקיה בחורף אמרו לי קר וכחובבת קור הייתי מאושרת אבל זה היה אושר עד שהרגשתי את הקור (0 מעלות) זה לא קר זה חונק זה כואב באצבעות צריך בגדים חמים והרבה. כייף לך תבלו ותהנו.
שרונקה מה שלומך? באנטליה מאד נחמד, רק שבנובמבר יתכן ויהיה לכם קצת קר מכדי להכנס לים, מה שכן יש המון מה לקנות, שווקים, מזכרות, נעלים וכו תבדקי אפשרות של ללכת למועדון , המועדונים ממש ברמה ומספקים פעילות כל הזמן, בכל מקרה שיהיה לכם המון הצלחה
אני הייתי באינסטנבול ומשם עשיתי טיולים לכל מיני מקומות. תראי אני הייתי באוקטובר והיה קר והיו ימים שהיה קר ממש אז כדאי לקחת את זה בחשבון. לגבי אנטליה השמועות שאני שמעתי הן לא חיוביות (כמו לטייל בעזה) כך שאני לא ממש יודעת. בטוחני שבתאריך הזה שאת חושבת יהיו לך מלא דילים לא יקרים מידי ליעדים שהם אולי חביבים קצת יותר ואולי אף כדאי לחשוב היום על תורכיה מבחינה בטחונית כשיקול נוסף. בכל מקרה תהנו והעיקר שאתם יחד אחד עם השני.
אני הייתי באינסטנבול ומשם עשיתי טיולים לכל מיני מקומות. תראי אני הייתי באוקטובר והיה קר והיו ימים שהיה קר ממש אז כדאי לקחת את זה בחשבון. לגבי אנטליה השמועות שאני שמעתי הן לא חיוביות (כמו לטייל בעזה) כך שאני לא ממש יודעת. בטוחני שבתאריך הזה שאת חושבת יהיו לך מלא דילים לא יקרים מידי ליעדים שהם אולי חביבים קצת יותר ואולי אף כדאי לחשוב היום על תורכיה מבחינה בטחונית כשיקול נוסף. בכל מקרה תהנו והעיקר שאתם יחד אחד עם השני.
אנחנו עוד שוקלים לאן לנסוע, כי למרות שיש דילים מעולים לארופה המחירים עצמם של אוכל, בילויים וקניות מעבר ללינה הם נורא יקרים. אנחנו עדיין בהתלבטות. ניקול
בטח שאפשר לראות אותי. אפילו יש סיכוי שרוית ואני נגיע לבזאר הבא. דברי איתי.
את יודעת אתמול בלילה קיבלתי עיתון של טיולים משהו (מסע אחר) והנה מה מפורסם החודש בגיליון על אנטליה. תשמעי המקום יפיפיה ואפשר לטייל משם למלא מקומות. מה שכן צריך לקחת בחשבון את המזג אויר. אם את נוסעת אז כמובן לא לוותר על פמוקלה מקום יפיפיה ועפ"י ספורי ההורים גם כייף. יאללה הכי חשוב שתהנו.