בקשת עזרה!-תודה אני מחפשת תמונות ואנימציה לספר מחזור ממוחשב בנושא חלומות. ותמונות של יפו. תודה מראש
ש שרון נפתלי New member 31/5/02 #1 בקשת עזרה!-תודה אני מחפשת תמונות ואנימציה לספר מחזור ממוחשב בנושא חלומות. ותמונות של יפו. תודה מראש
P psa New member 31/5/02 #3 שרון ,למה בדיוק את מתכוונת לחלומות? האם ל"עננים" שמסמלים חלום? או משהו אחר? בבקשה הסבירי. בכל זאת צירפתי מספר תמונות שחפשתי תחת שם חלומות והרי התוצאות. מצ"ב תמונה על יפו.
שרון ,למה בדיוק את מתכוונת לחלומות? האם ל"עננים" שמסמלים חלום? או משהו אחר? בבקשה הסבירי. בכל זאת צירפתי מספר תמונות שחפשתי תחת שם חלומות והרי התוצאות. מצ"ב תמונה על יפו.
ש שרון נפתלי New member 1/6/02 #4 תודה על העזרה אך אני מחפשת תמונות למצגת של ספר מחזור ממוחשב. וכמו כן תמונות של מקומות ביפו כמו השעון
P psa New member 1/6/02 #5 שרון , תמונות של יפו יש שילוב של תמונות תל-אביב ויפו .מתחת לתמונה יש את השם Jaffa . בחרי מה שאת צריכה.שימי לב שיש 12 עמודים.
שרון , תמונות של יפו יש שילוב של תמונות תל-אביב ויפו .מתחת לתמונה יש את השם Jaffa . בחרי מה שאת צריכה.שימי לב שיש 12 עמודים.