בקשת עזרה דחופה

תמרים1

New member
לא ראיתי שכתבת על זה

הסברתי לך אין לנו כסף בכלל, אפילו לא שקל!!!! רק שיהיו כמה שקלים (יש מי שחייב לנו על סיום עבודה), נוכל לנסוע לשם, ונעשה את זה, אין בעיה.

שלא תעזי לחשוב אפילו על התאבדות

אנחנו כאן בשבילך וזה לא המקום לאיים בהתאבדות, לא ניתן לך להגיע לכזה מצב ואני חושבת שכולם יסכימו איתי. בואי נלך צעד צעד ונראה מי נמצא קרוב ויכול לסייע במוצרים בסיסיים בינתיים.

תמרים יקרה, מחשבות אובדניות

אינן פתרון לבעיה כלכלית. ואם חס ושלום תממשי את המחשבות, לא תהיה בעיה כלכלית? אני מבינה מאוד שקשה לך, גם במצב הכלכלי וגם להיות חולה. מאוד מאוד מבינה אותך. רק אני חושבת שהעצות ששי ופנינה נתנו לך הן במטרה לראות מהיכן להתקדם. אם לא אצליח לארגן מישהו שיוביל את 2 המארזים עבור 2 המשפחות שבטיפולי, את מוזמנת לקבל אחת מהן ואחת עבור משפחה אחרת שזקוקה לה. ילדיך זקוקים לך. היי שם בשבילם, וגם בשבילך
מיכל

תמרים1

New member
עכשיו בעלי מספר לי שהוא היה

היום בלשכת העבודה, ואמרו לו "אין לנו עבודה בשבילך". והוא פגש בחור שעבד כנהג במחסן אלומיניום גדול, ופיטרו אותו ולא קיבל עד היום פיצויים, והוא גם מחפש עבודה....

שי ז.

New member
שילך לטליתמאכר באיזור התעשייה של

בת ים. זה בית יציקה (עבודה לא קלה אבל עבודה). רוב הסיכויים שצריכים שם עובדים. מה לגבי ניקיון בתים? הוא יסכים לעבוד בזה?

שי ז.

New member
קבלי

א. טליתמכר ובניו אורט ישראל 19 בת ים :כתובת 59590 :מיקוד 03-5513751 :טלפון 03-5512190 :פקס

שי ז.

New member
רק קחי בחשבון שעבודה בבית יציקה

זו עבודה באמת קשה פיזית ולכן רוב הסיכויים שהם יצטרכו אנשים.

תמרים1

New member
שי, בעלי עכשיו התקשר

ואמרו לו שהם לא מחפשים עובדים, ולא צריכים עובדים חדשים, ולא חיפשו עובדים לפחות חצי שנה.

תמרים, תבדקי את הצעת העבודה

באשדוד, זה לא ממש רחוק, ובשביל להביא אוכל הביתה, אנשים נוסעים לארץ אחרת. היו לי עוזרות בית מאוקראינה, ממולדובה ומאוקראינה, כולן באו לכאן במטרה אחת: לעבוד. הן עזבו משפחה וילדים כדי לדאוג שיהיה להם מה לאכול. פה מדובר על עבודה באשדוד, במרחק של לא יותר משעה נסיעה. באמת שלא נראה לי נורא. זה עדיף על פני מחסור ומחשבות אובדן, אני חושבת, לא?

תמרים1

New member
מיכל, כפי שכתבתי לאחת במסר

יש בעיות ויש דברים שזה לא מסדר, לא יכולה להסביר, זה כבר יהיה יותר מדי להיכנס פנימה, SORRY.

למעלה