בקשת סליחה נוספת

מיכל31

New member
רק תגיד איך מרגיעים אותך איך?????

גלה את הסוד........ מה קרה? בימת תיאטרון לא ??????

sahr12

New member
חחחחחח..תפסיק עם העצבים שלך

יעראקי....אוקיי אז זה מפריע..פונים ליפית בלשון יפה.....מבקשים,תאמין לי היא מבינה עיניין....עכשיו תן נשיקה!חחחחחחח אתה יושב לידי בבית כנסת... קניתי לך שרפרף לכיפור 100 ש"ח עלה לי...... יפית???????בואי ! תעשו סולחה....

yafit75

New member
סער,,,, מה קרה? מה אתם מתרגשים ?

לכל אחד יש דרך להתבטא,,, וכנראה שזו הדרך של מייקי,,,, אני לא מאשימה אותו,,,,

sahr12

New member
די,יפית.......תנשמי עמוקקקקק...

אין צורך להמשיך....

yafit75

New member
אדון מייקי,,,,

אולי אתה צודק,,, אבל יש דרך נורמלית,,, כמו שאנשים נורמלים מבקשים,,, וחוץ מזה,, שאני פותחת הודעות,,, אני שמחה שחברי הפורום נכנסים להודעות שלי ומשרשרים,,, בין אם באותו נושא ובין אם בנושא אחר,,,, וחוץ מזה,,, אני לא גרה בכפר,,,, ואני משתדלת לא לנוול את הפה,,,,למרות שיש לי אוצר מילים מאוד גדול,,,,, אז תשמור על הפה שלך,,,

yafit75

New member
יהיה בסדר?

זה שאמר יהיה בסדר,,, לא נתן תאריך,,,,, לא שעה,,,, בינתיים אנחנו חיים את החיים,,, ואם כל דבר קטן יעצבן,,, אז החיים לא יהיו חיים! טיפ!

sahr12

New member
בחיי אתה צריך יום כיפור לבד....

חחחחחחחחחחחחחח.......

תשמע.........

כל יומים אתה שם איזה שיר נאיפה כאן ומלגלג על יום כיפור כאילו הסליחה שלך על כל נאיפותיך תעזור אז שמע מייקי, זה ממש לא מצחיק! יום כיפור זה יום לבקשת סליחות ולא לבדיחות הלא כל כך מצחיקות שלך, ואם באמת פגעת במישהו בקש סליחה, ואלי גם מבת זוגתך אחרי כל הסיפורים שאתה כותב כאן אני חושב שאתה צריך לצום יותר מיום.

הכל נסלח, מייקי../images/Emo94.gif

באמת שנסיתי למחוק ת´חיוך אך היית כל כך מצחיק כשעמדת עירום שם בתוך הארון שעיר, לחלוחי ודביק בחיוך אווילי ומבולבל אז דחקת ת´כרס אל תוך המכנס כוכבים רבים לבטח ראית כשבריצ´רץ´ הבולבול נתפס...

למעלה