בקשת סליחה נוספת

בקשת סליחה נוספת

באמת שהיית נחמד וחביב לא ראיתי כמותך ברבים ביום בו עברתם לצפון ת"א אשתך אז גילתה כוכבים היא הזמינה אותי כחבר לשעבר לביתכם החדש המצוחצח הראתה חדר-חדר (אמבטיה יפה) ושיא השיאים המטבח.. וכשהראתה לי את חדר השינה (מימין לחדר הילדים) פתאום,כך פתאום,באמת בשניה הוא הורידה לי את כל הבגדים ואתה שהיית נחמד וחביב ובאמת אין כמותך ברבים אני מתנצל,מצטער,בגללי אשתך שוב גילתה כוכבים...

yafit75

New member
מיכל בוקר טוב,,, איפה בעלך היום?

אולי הוא עוד יושן...

yafit75

New member
רגע,,, אני מכינה את הגרון,,,, ו,,,,

בעללללללללללל שללללללללללללללללללללמיכלללללללללללללל311111111111,,,,, כוס אוחתק,, אין לו שם יותר נורמלי: "בעלה של מיכלי31"

מהההההההההההההההההה???????

YYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAFFFFFFFFFFFFFFIIIIIIIIIIITTTTTTTTT75555555555 אינעל בבור אילאג´בר אחלה שם יש לך

sahr12

New member
חחחחחחחח..בלי קללות

יש פה ילדים......חחח דוויחת לי מאחי עם הקללה הזו.......

yafit75

New member
הופה,,, האגו הגברי יוצא מהקבר....

למה אתה מנבל את הפה,,,,? יום כיפור לפנינו,,,, אני אולי אסלח לך,,,, אבל..... אלוהים לא..... מה שכן,,, אני לא ארד לרמה שלך,,, עם הפה המסריח שלך,,,,
מצטערת מותק,,, יש לי מצב רוח טוב היום,,,, ולא תוכל להנחית לי אותו,,, ואני לא כמוך,,, מנוולת את הפה,,, בכל אופן יום טוב!!!!

איפה ראית פה אגו גברי?

ואני שמח שאת לא "מנוולת את הפה".... מה יוצא לך מזה שאת נכנסת לשרשורים וקוראת משם לכל החברים שלך??? פתחי הודעה חדשה, או מסר, או יש גם אמצעים טכנולוגיים אחרים שאני מקווה שהגיעו לכפר שלך.... לא חשוב...ממילא לא תפנימי...

sahr12

New member
מייקי&יפית??????נו??!!

לאן נמשיך????????תעשו הפסקה רגע.......זה לא מוסיף..... תזכרו להרוס זה שניות...... בואו קחו קפה ,נס קפה ותיתפייסו...

sahr12

New member
איפה בעלך????נסביר לו מה לעשות..

שיהנה קצת......חחחחחחחח....

מיכל31

New member
סעררררררררר

היום כשאפתח את מגירת הממתקים לכבד את ילדיה של שולי יהיו רק סוכריות קופצות חחחחחחחחחחח נשמה, את מה שאתה יודע הוא כבר שכח מזמן .........

sahr12

New member
טוב תשמעי יחסית אליי......

אתם זוג "מתקדם"....חחחחחחחחחח אני בגילי כבר יש תנוחות שאם אני מנסה למחרת או בעצם על המקום...כירופרקטור!חחחחחחחח......

sahr12

New member
מיכל???תרשמי הזמנה.....

סער12,נשית37,מרי-לו- באים לטוסט.......תגידי לבעלך היקר שיקנה סינר וכובע של השף של קנור......חחחחחח

שמע...זה מעצבן....

תאר לך אתה כותב הודעה על מאמו או על בקשת הלוואה בתנאי מענק מאבא, ואז היא נכנסת בהודעה "אודי איפה אתה??" או לאחד מחבריה....וההוא עונה לה...והיא עונה לו...והוא לה....(לא "יושנת" המסכנה..) לא מעלה ת´סעיף????

למעלה