בקשת זיין, קבלת! = בזק

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

בטח ששלי !! יש ספק ??

אלמרה

New member
אני PASS

כמו שהצהרתי כבר היום ואין לי כוונה לחזור בי אני ממוצע ולא מתהדר בגודל... גם כן אני בעד בנות שהציצי שלהן לא כל כך ענק כמו שבתמונה שהבאתי קודם...

paloma blanca

New member
../images/Emo9.gifהתמונה ההיא

זה משהו לא נורמלי
פשוט בעלי עובד בזק אז האימרה שלך ב-ז-ק התאימה מאד
וחוץ מזה חצי משפחה שלי עובדי בזק וגם יש לי מניות
אז יותר טוב אני לשתוק

אלמרה

New member
אההה.. ואני פעם במקרה מצער ומביש

התגלגלתי לטיול מאורגן למרוקו עם כנופיית חלאות שאין לי מילה אחרת לתאר אותם והם היו "גימלאים של בזק". שלא תדעו אלו יצורים, כמה נמוכה הרמה וחוסר האיכות האנושית של כנופייה ממש, מלוכדים וכנראה נוסעים הרבה זמן ביחד לכל קצווי תבל בלי להבין את מה שהמדריכה מסבירה שלא לדבר על ענין כלל ועיקר בתרבות, בנוף או במסורת. רק קניות של מציאות חיפשו. אני כמובן לא רוצה לחטוא בהכללה ולא אומר זאת על כולם אבל אותם שהיו שם היו ביזיון! אגב: התקשרו אלי כעת בעקבות פנייתי לשרות לקוחות בזק ואמרו לי לשוב לסניף עם הטלפון והבטיחו שיתקנו... סאממאק עליהם למה אני צריך לחזור פעמיים לבזק? מדוע בפעם הראשונה לא היה די?

רגע "פוס"

בזק אמרת? אז אני אמנם לא עובדת בבזק אבל אצל הבת של בזק כן אבל אמא זו אמא אז וקשה , לא להעליב לי את אמא עזוב ת'דיגיטלי אלחוטי שמלחוטי חוגה אלמרה זה שעושה ברררר ברררר אבל האימרה הכי ידועה בעצם היא "כוסנם בזק" שיהייה מהכ'פת לי אני ליאור

dardara

New member
אלמרה ../images/Emo140.gif

רכשת מכשיר מבזק אמרת ? טעות גוולה וענקית עשית אבל לא נורא לא בוכים על חלב שנשפך הם לא שוים את העצבים האלה רק חבל שזה סוג השירות במדינה שלנו ואני אולי מרוצה מדבר אחד שהמונופל שלהם הולך ויורד

אלמרה

New member
כן. אני בוש ונכלם - רכשתי מתוך טעות

חמורה מכשיר אלחוטי עם אופצית SMS ופיתו אותי בכחש ומרמה... עוד אני משלם להם בתשלומים את עלות המכשיר והוא כבר מקולקל... לעולם לא ארכוש מהם יותר שום דבר וגם את כל ההצעות המפתות של מבצע זה או אחר שלהם - אדחה על הסף.

למעלה