בקשת זיין, קבלת! = בזק

אלמרה

New member
בקשת זיין, קבלת! = בזק

לא הפעם הם הגזימו! אני בד"כ לא תוקפני כל כך... קבלתי את דו"ח חברת כרטיס האשראי שלי ואני רואה כי אני עודני משלם את תשלום 21 מתוך 36 עבור הטלפון האלחוטי שכולל SMS שרכשתי לתומי באחד הביקורים שלי במשרדי בזק כאשר התקלקל לי הטלפון האלחוטי הקודם. מסתבר: לא התקלקל אז וגם היום לא מקולקל שום מכשיר שרכשתי מהם. זו הסוללה! אז הגעתי היום לאחר שנמאס לי מהתופעה של סוללה שמתנתקת בדיוק שניה וחצי אחרי התחלת השיחה, למשרדי בזק בעיר והחנות הצמודה עם מגוון ההיצע של כל סוגי המכשירים מרנין לב ומשובבכל נפש. המתנתי בסבלנות בתור, כן מובן גם בזמן שהפקידה ששתתה את הקפה בין הלקוח הקודם לביני, נאלצה לנקות את כל השולחן שלה כשתכולת כוס הקפה נשפכה לה ברגע הקריטי... ואז מסתבר לי כי: לשני המכשירים הקודמים שרכשתי שכבר לא נמצאים בתקופת אחריות, אין בכלל שרות! למכשיר שאני עוד משלם את מחירו - השירות לא ניתן במשרדי וחנויות בזק אלא רק ב... מספר טלפון 1-700 שעונה אמנם בנימוס אבל אינו נותן שירות. שם אני אמור לברר היכן לכל השדים והרוחות ניתן לרכוש סוללה ארורה עבור הטלפון שלי... אני קורא לכולם שלא להתפתות ולא לרכוש מבזק שום מוצר או שרות כי הם חארות! זהו זילזול בוטה בלקוחות וחרפה לחברה שאמורה לשרת ולספק מוצרים אמינים וטובים. הוא שאמרה האימרה: בזק: ביקשת זיין קיבלת!

בלו אייZ

New member
באסה אלמרה ../images/Emo46.gif

אבל למה ציפית? מה חשבת? שתקבל שירות מיצויין ואפילו יגידו לך תודה ויצ'פרו אותך במתנות?!?!!?.... ככה מתנהלים הדברים במדינה. הלקוח הוא רק לקוח במעמד עלוב ולפקידה יש הרבה מאוד זמן לשתות קפה ולשפוך אותו דווקא ברגעים הקריטיים, שירות שניתן כאן הוא שירות עלוב ודוחה ובסוף אתה עוד צריך לחטט רגליך כדי למצוא את הפיתרון הסופי.... אני לא מופתעת. לכן תמיד אבל תמיד - חשוב לקרוא את השורות הקטנות בכל מוצר שקונים - מי נותן השירות, האחריות, מוצרים וכו'?!?!....
ברכישה הבאה
ואם אתה צריך מכתב תלונה עם לוגו של עו"ד - רק תבקש

אלמרה

New member
תודה נשמה!

גם אני יכול לצייר לי לוגו של גנב... אההה סליחה עו"ד... אבל פניתי בינתיים בתלונה באמצעות האתר שלהם ואני עוד אראה להם... אסור לקנות מהם טלפונים! פשוט זול יותר וטוב יותר לרכוש אותם בחנויות החשמל הרגילות.

בלו אייZ

New member
היי אלמרה ../images/Emo70.gif אל תכליל../images/Emo70.gif

אם יש משהו שאני שונאת זה את כל המכלילים למיניהם - "כל הרומנים גנבים", "כל עו"ד גנבים".... ו.... |לא | ל א - אני לא עו"דית
ממש רחוקה מזה.... כולה רציתי לעזור....
סורי שהטרדתי את עצמי ואותך.....

אלמרה

New member
חלילה! החטא הכי גרוע הוא ההכללה...

ולרגע אחרי ששלחתי את התגובה חששתי שתיפגעי אולי אם את עורכדינית... שמח שלא נפגעת. זו סתם פליטת קולמוס שאני מדי פעם פולט כי באמת לא אהבתי שניים שלושה עורכי דין שנזקקתי לשירותיהם בשנים האחרונות.

בלו אייZ

New member
אמרתי...אני לא עורכדינית אבל יש

בסביבתי האהובה כמה כאלה....לא כולם "גנבים", "תחמנים", "רודפי בצע"... ו
שהבנת כוונתי

אלמרה

New member
אשת עורך דין לא "אשמה" כמובן....

חחח.. בצחוק! כל אחד לגופו וביום הדין כשיעמדו למשפט מולי אזכור לחון את הטובים ונחמדים אבל להתחרע על רודפי הבצע שאותם פגשתי... ואני לא היחיד שטוען זאת.

טאKילה

New member
איפה מחלקים זיין?../images/Emo3.gif

כפרע עלי אני אוהבתותו את זה החמוד של הגנרל, מהום סנטר.. ואפילו הקול של שמים בוקע עד PO

אלמרה

New member
כזה בדוק רכשתי בבזק וקבלתי זין...

לך אני מציע בכלל לא כזה של בזק... כפרה!

טאKילה

New member
לא קונה יותר בזק...

רכשתי סלקטור הגיע לי 1.800 ש"ח לחודש, הקוד השתגע ואיפשר לילדים להתכרע עליי. שלא נדבר על מכשירים רבים שנזרקו מהר מאוד. בעצם אצלי כשרבים מתעופפים חפצים [גם טלפונים]

עפיפiנט

New member
../images/Emo33.gifאין לי ת'צרות האלה../images/Emo3.gif

למה יש טלפון חוגה
זכור: אל תתחיל בחיוג לפני שנשמע צליל החיוג: פררר-פררר פררר-פררר

אלמרה

New member
כן כן... המספר שחייגת הוחלף.....

נא עיין במדריך היישן... ילעאן טלפון טבאעאק!

אלמרה

New member
על לא דבר... המספר שחייגת הוחלף, נא

עיין במדריך החדש... - תודה רבה! - על לא דבר. המספר שחייגת הוחלף, נא עיין במדריך החדש... - או הוווווו! שמעתי אותך כבר פעם. תודה רבה! - על לא דבר. המספר שחייגת הוחלף, נא עיין במדריך החדש...

למעלה