בקשר לNX CASH

בקשר לNX CASH

[השרשור לא קופץ
] איך בדיוק קונים? שמעתי הרבה יותר מדי דברים על כמה צריך לשלוח ולאן וכו' וכו', מישהו יכול להסביר? [אני מתכוונת לקנייה בדואר] ושאלה בקשר לAP RESET, אני יכולה לעשות ריסט גם על נקודות שהיו לי מההתחלה, כשהתחלתי את השחקנית? אם כן, הבדל של 4 פחות בסטר ו4 יותר בלאק יהיה משמעותי? או בקיצור- שווה לבזבז על זה 12k נקסון? [כן, התחלתי את השחקנית שלי עם 8 סטר. גאון או מה? -.-] תודה מראש וזה

miss_t

New member
היי

יש מדריך במאמרים, אני חושבת שהוא מסביר טוב, נסי אותו ואם לא תצליחי תעדכני. ולפי דעתי כן שווה לבזבז NX על AP RESET. ידיד לוחם ברמה 80 עשה שינוי של 4 נקודות בINT והוסיף לSTR, הוא אמר שהדמג שלו עלה בערך ב1000. את קוסמת, נכון? יכול להיות שזה יהיה שונה. פשוט נסי להשתמש בשרביט עם INT ואחת בלי (כשהm.atk זהה) ותוכלי לראות את ההבדל. מה שכן- ברמות גבוהות אני מאמינה שמרגישים יותר הבדל. כי הרי ה INT משפיע על ה m.atk (לא יודעת מה הנוסחא בדיוק של השפעת INT על m.atk)

אססין..

אבל אני מניחה שההבדל לא כזה גדול בין העבודות וסה"כ שווה את זה. ונכון, תודה, בגלל שבמאמר למעלה כתוב שיש שתי אופציות קיימות - PayPal וTarget לא טרחתי להסתכל למטה למקרה שיש שם את השלישית :) אני אנסה עכשיו תודה!

deisy

New member
כן, בהחלט כדאי

לעשות AP ריסט, אני הולכת לעשות כשאקבל את הקאש שלי ... ההבדל בדמג' מאוד משמעותי. אחותי עשתה והיא אומרת שממש מרגישם בהבדלים! - בעיקר ברמות הגבוהות יותר! לגבי קניה של NX - אכן יש שמאמרים, פשוט נכנסים לאתר של נקסון עם היוזר והיסמא שלך, הולכים ל pay by cash וממשיכים לפי הוראות... מה שכן צריך לשים לב לשלוח יורו... הם כבר לא מקבלים שקלים.. אם את צריכה עזרה או הדרכה יותר מעמקיה את מוזמנת לשאול, גם במסר...

תודה רבה ../images/Emo3.gif

אגב, אמרו לי שעד שיש לי קאש יכול לעבור בין שבוע לשבועיים, זה נכון? אני רק מקווה שלא יותר חח

דנדנה5

New member
לגבי sp reset

יש sp reset לכל רמה בנפרד ב cs אם את רוצה לשנות נקודות ב job1 לדוגמא- את צריכה לקנות sp reset של job1 ואז תוכלי לשנות רק שם. על כל sp כתוב לאיזה job הוא מיועד - 1 2 3 4

אני הוצאתי על זה מלא כסף ../images/Emo3.gif

אני קוסמת והיה לי 17 STR.... לול... זו היתה הדמות הראשונה שלי, אז לא ידעתי מה עושים. בקיצור, הורדתי את ה STR ל-4 והעברתי הכל לINT.. כן, כן... אני אפילו לא רוצה לדמיין כמה זה עלה לי. אבל שווה

עוד כמה שאלות ..

Address Line 1: Address Line 2: בראשון אני צריכה לכתוב רחוב ומספר ובשני דירה? או.. איך? וכשהם מבקשים Full Phone, אני צריכה לכתוב +97252 או שפשוט לכתוב ...052?

ושאלה אחרונה ../images/Emo9.gif

אם אני רוצה 40k, אני יכולה לשלוח להם מעטפה עם 30 ומעטפה עם 10 והם ישימו לי 40 באותו יום?

deisy

New member
כן

את יכולה לשלוח באותה מעטפה עם שני הטענות שונות, כלומר תטעיני פעם אחת 30 - תדפיסי, עוד פעם 10 - תדפיסי, ושימי באותה מעטפה. תקבלי הכל יחד

MiRi XD

New member
אינלי ממש מושג.. אבל~~~

יש מצב את מסבירה לי איך קונים בדואר??

ממש פשוט.

את נכנסת לאתר של נקסון- מייפל סטורי- Charge account- בוחרת כמה כסף- Pay By Cash- ממלאת טופס, מדפיסה אותו, ושם יש לך את הכתובת שאת צריכה לשלוח אלייה+כמה יורו את צריכה לשלוח [כל זה כמובן אחרי שעשית Log In לaccount שלך] יש הסבר גם במאמרים :)

למעלה