יש לי בעיה שהתחילה לפני שבוע בערך כל פעם שאני נכנס לfm (לא לחדרים) המשחק נתקע לי בצורה מטורפת שאני לא יכול לזוז ואז אני חייב לצאת מהמשחק. יש לי את הבעיה הזאת כל הזמן שאני נכנס לfm לא משנה באיזה שעה. איך אני מתקן את זה?
בכלל במפה שיש בה *יחסית* הרבה אנשים המשחק פתאום נתקע עד שאני עוברת את כל מסת האנשים S: קחו למשל את הנסיס, אם יש איזור קטן שבו יש הרבה אנשים החלק הזה פשוט נתקע... אחרי שאני עוברת את הקטע הזה המשחק מסתדר S:
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif עזרה נידרשת אתמול אחרי שנכנסתי
מספר פעמים ל-CS כדי לראות אם כבר יש מכירה לא יכולתי להכנס יותר ל-CS הוציא אותי מהמשחק ונתן לי הודעת תקלה ERROR 38 יכולתי לשחק כרגיל רק לא להכנס ל-CS רעיונות, עצות
זה קרה לעוד אנשים. היו דיבורים בבאדי שלי בדיוק על אותו ERROR. יש המון בלגן ובאגים במשחק.... מכיוון שנגמרה "המכירה" חכי כמה ימים, יהיה PATCH גדול ולא יהיה זכר לבאג הזה.... (יהיו באגים אחרים...
) דרך אגב היום ב 5 בבוקר היתה מכירה של 20 כרטיסי חתונה .... כשנכנסתי ב 6 וחצי כבר כולם היו מכורים. בקריסמס בטח תהיה מכירה יותר מוצלחת - היה על הפנים השנה !
שמעתי על לא מעט אנשים שנכנסו להם מלא וירוסים דרך הדבר הזה. חוץ מזה שמסנג'ר ממכר ואז לא יהיה לי זמן למייפל ולפורומים. ובנוסף. בעבודה אסור לי לעשות כ ל ו ם ! על המחשב. ה"אח הגדול" משוויץ מסתכל לי במחשב ואווי לי אם אוריד משהו לכאן.....