בקשר לfm

dorchuk4

New member
בקשר לfm

יש לי בעיה שהתחילה לפני שבוע בערך כל פעם שאני נכנס לfm (לא לחדרים) המשחק נתקע לי בצורה מטורפת שאני לא יכול לזוז ואז אני חייב לצאת מהמשחק. יש לי את הבעיה הזאת כל הזמן שאני נכנס לfm לא משנה באיזה שעה. איך אני מתקן את זה?

dorchuk4

New member
כנס אחי

למה צריך להתקין שוב אם רק המפה של האף אם עושה לי את הבעיה?

מ י ל ר

New member
כי אצלי אין בעיה ב-FM, ולך יש

זה או שאתה נכנס ל-FM CH1 ואז המשחב לא עומד בעומס המשחק קורס או שיש בעיה בקבצים של המשחק במחשב שלך, דבר שהתקנה מחדש יכול לפתור, ואם לא, לפחות ניסית.

Hawkgirl

New member
גם לי זה קורה..

בכלל במפה שיש בה *יחסית* הרבה אנשים המשחק פתאום נתקע עד שאני עוברת את כל מסת האנשים S: קחו למשל את הנסיס, אם יש איזור קטן שבו יש הרבה אנשים החלק הזה פשוט נתקע... אחרי שאני עוברת את הקטע הזה המשחק מסתדר S:

GינGית

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif עזרה נידרשת אתמול אחרי שנכנסתי

מספר פעמים ל-CS כדי לראות אם כבר יש מכירה לא יכולתי להכנס יותר ל-CS הוציא אותי מהמשחק ונתן לי הודעת תקלה ERROR 38 יכולתי לשחק כרגיל רק לא להכנס ל-CS רעיונות, עצות

מיקי

זה קרה לעוד אנשים. היו דיבורים בבאדי שלי בדיוק על אותו ERROR. יש המון בלגן ובאגים במשחק.... מכיוון שנגמרה "המכירה" חכי כמה ימים, יהיה PATCH גדול ולא יהיה זכר לבאג הזה.... (יהיו באגים אחרים...
) דרך אגב היום ב 5 בבוקר היתה מכירה של 20 כרטיסי חתונה .... כשנכנסתי ב 6 וחצי כבר כולם היו מכורים. בקריסמס בטח תהיה מכירה יותר מוצלחת - היה על הפנים השנה !

GינGית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif בכמה? אפילו פטיש אחד לא הוצאתי

היום גם יש לא ????

בגלל שהכל היה מכור

אי אפשר היה לראות את המחיר. אני חושבת שנגמר ואין יותר מכירות. היה ממש ממש גרוע השנה !!!!!

אין לי

שמעתי על לא מעט אנשים שנכנסו להם מלא וירוסים דרך הדבר הזה. חוץ מזה שמסנג'ר ממכר ואז לא יהיה לי זמן למייפל ולפורומים. ובנוסף. בעבודה אסור לי לעשות כ ל ו ם ! על המחשב. ה"אח הגדול" משוויץ מסתכל לי במחשב ואווי לי אם אוריד משהו לכאן.....

yonVata

New member
"סימן שאתה משחק יותר מידי מייפל #127:"

חשבתי שאת מדברת על ערוץ 20 של המשחק... עד שהבנתי על מה את מדברת

GינGית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifסמדר דיברה על האח הגדול אז אמרתי אפרופו

הרגתם אותי מצחוק

yonVata

New member
ערוץ 20...

באמת שאין לי מושג כי לי בבית יש רק טלוויזיה, אפילו אנטנה אין... אבל למייטב הבנתי זה הערוץ שמשדר 24/7 את האח הגדול...

למעלה