בקשר ל...

belistirs

New member
בקשר ל...

לשיר החדש של ויל סמית יש גם רמיקס שברמיקס שרה איתו(או יותר נכון את הפיזמון) זמרת r&b כלשהיא אין לי מושג איך קוראים לה כי לא כתבו על הקליפ תשם שלה... מי שיוכל להביא לי תשם שלה עם פרטים כגון שמות של שירים שלה תודה!

Queen Y

New member
זה מה שכתוב אצלי. וזה גם לא נשמע כמ

ו מל בי מהספייס גירלס.

BoogieDTN

New member
לא יודע לפי

הקליפ של המיקב שראיתי בבייס אני בטוח כמעט 100% שזאת מל בי, אולי אנחנו לא מדברים על אותו מיקס? יכול להיות

belistirs

New member
Grandmaster KC

אני לא מבין מה הקטע שלך ושל עוד חברים בפורום אתם כל הזמן ויל סמית ממוסחר אמינם ממוסחר גה רול ממוסחר איזה פיגור אתם סתם משחקים אותה מה השירים של אמינם לא יפים?השירים של גה רול לא יפים? השירים של ויל סמית לא יפים? איזה טימטום!!! תימצא עם החברים שלך חיים כל דבר שהוא לא על כמה שהעולם חרא ועל כמה שקשה הוא ממוסחר בישבילם! איזה סתומים

Grandmaster KC

New member
תקשיב ילד.תקשיב טוב מאוד

קודם כל העניין עם "ויל סמית התמסחר".הוא תמיד היה יותר ממוסחר.עם כל הקטע של הסרטים ושאר הדברים שהוא עושה. דבר שני שהוא מה לעשות,ג´ה רול,אמינם וויל סמית הם לא "הראפרים" שלי. אין לי בעיה אם אמינם (חוץ מזה שהוא לבן.סתם תרגעו).אבל Ja Rule עושה את השירים בגלל העוד להיט,וזה לא היפ הופ אמיתי.אין לי בעיה עם שירי מסיבות או משהו כזה.דווקא הפוך.אבל כל שיר של ג´ה אותו דבר,שר על בנות,כסף ועל ה-Murder Inc שלו.הוא כבר יותר מדי ממוסחר.אבל אם אתה אוהב את הסגנון הזה אז סבבה לך. גם ל-Wu-Tang יש את שירים יותר ממוסחרים,אין רע בזה.אבל אני לא רוצה לראות את ההיפ הופ הופך לפופ שחור.זהו.קאפיש?הבנת?Understood? ועוד משהו פיגור?טימטום?סתומים? ילד,תלמד לדבר יפה Not Very Nice שנה טובה

belistirs

New member
הינה

הינה עוד ירידה על גיל גם אתה לא יודע מה גדול! ואני לא צריך שתאהב את ויל סמית אמינם ועוד... מה אני מייצג אותם? תגיד מה שבראש שלך מה איכפת לי אבל אתה ועוד הרבה כל הזמן אומרים זה ממוסחר ההוא ממוסחר ומה אתה וחברים שלך יודעים?אין לכם אפילו שליש מההצלחה שלהם ואתם עוד יורדים עליהם אז העדיף שלא תרדו עליהם כי זה נשמע דפוק!וזה נראה כאילו איזה ילד בן 9 כתב את זה זה שאני בן 12 אז מה? אל תגיד לי לילמוד לדבר יפה כי אני יודע אבל אין מילה אחרת לבטא את זה חוץ ממפגר ועכשיו תיכתוב לי שאתה כולה אומר את דעתך על האחרים?אתה לא אומר את דעתך אתה משחק אותה "קול" כדיי לעשות "רושם" על מישהו

Grandmaster KC

New member
תנשום עמוק../images/Emo2.gif...

חיסלת אותי עכשיו
! שנה טובה,ילד

Queen Y

New member
כי השש שנים שהוא הופיע בתוכנית הוא

לא היה "ממוסחר" וגם בקליפי פופ-ראפ שהיה מוציא כשהראפ היחיד שהיה , היה גאנגסה ראפ הוא לא היה "ממוסחר". אבל הוא נשמה והקול שלו עושה לי טוב על הלב אז אני יאהב אותו עד מחר. יש בעיה?

belistirs

New member
צודקת

הוא ראפר טוב והוא לא ממוסחר!!! רובכם סתם משחקים אותה מבינים גדולים

Queen Y

New member
הוא דווקא כן אבל זה בכלל לא משנה

אם הוא טוב אז אני אהב אותו אם לא אני לא אהב אותו. בלי קשר למד מיסחור.

BIGO-G

New member
יא מתנשא

וויל סמית´ ווו טאנג עושים מוזיקה שונה מאוד. ולא יודע מה איתכם, אבל אני מעדיף את וויל בשנות ה80 שלו לרוב...

למעלה