בקשר ל...

hip hop soul

New member
בבקשה, תסביר לי למה אני מתנשא?

האמת היא שגם אני אוהב את השירים הישנים יותר שלו,לא כי הם פחות ממוסחרים;בגלל שהם יותר טובים.

BIGO-G

New member
כי אתה חושב שלך יש טעם יותר טוב

תשמע מה שאתה אוהב.

Grandmaster KC

New member
אז אתה טועה

אני לא אמרתי שלי יש טעם יותר טוב.ויל סמית הוא ראפר טוב. פשוט אמרתי שלא אהבתי את השיר האחרון שלו.אני חושב שמותר לי לומר את זה. ועוד מה שאמרתי שאני לא אוהב את הכיוון הממסוחר של היפ הופ. תקרא את ההיסטוריה של המוזיקה השחורה.מוזיקה שחורה היא יחודית בגלל שהיא מוזיקה עם מסר.ויש ראפרים,כמו ג´ה רול,ההיפ הופ שמסחרו לחלוטין את המוסיקה.הוא הבריטני ספירס של ההיפ הופ. יש יותר בראפ מכסף,נשים וסמים.המוזיקה הזו נועדה בשביל להעביר מסר. כאן אני גם יאמר לך שיש כמה שירים שלו שאני אוהב, רק את הגישה שלו ושל הלייבל הדפוק שלו אני לא אוהב.זהו מה לעשות, לכל אחד יש טעם שונה.

2PAC4EVER

New member
מה שאתה אומר מראה שאתה מדביק

סטיגמות ולא ממש יודע על מה הוא מדבר... "ראפרים,כמו ג´ה רול,ההיפ הופ שמסחרו לחלוטין את המוסיקה.הוא הבריטני ספירס של ההיפ הופ. יש יותר בראפ מכסף,נשים וסמים.המוזיקה הזו נועדה בשביל להעביר מסר" שמעת שירים של ג´ה רול או שאתה הולך לפי מה שמכתיבים לך "מביני עיניין" מהפורום? אם לא תאהב, סבבה. אבל סתם להגיד שלג´ה רול אין שירים עם מסר...זה כבר לא סבבה...

Grandmaster KC

New member
שמי שלומי ואני לא מדביק

"שמעת שירים של ג´ה רול או שאתה הולך לפי מה שמכתיבים לך "מביני עיניין" מהפורום?" כן,אני צודק מכתיבים לי!מבין עניין בשם שלומי קייסי,גאון הבנאדם.שבע? וכן,שמעתי שירים של Ja Rule.ואמרתי מה שאני חושב עליו. לא אהבת,בעיה שלך אחי.אני אמרתי את הדעה שלי שיהיה לך שנה טובה

Grandmaster KC

New member
אז, תביני

שזה היה בצחוק,ידעתי שלא תבינו. נכון,ויל סמית הוא חבר בהרכב Underground שאף לא מכיר, וויל סמית שמופיע בטלויזיה הוא סתם מתחזה. מצידי תאהבי אותו עד מחרתיים, העיקר שיעשה לך טוב,זה הכי חשוב. ולא,אין בעיה.תודה

g i l i

New member
חוצמזה זה שהוא ממוסחר

לא עושה אותו כזה על הפנים... NOD YA HEAD למשל הוא כן ממוסחר וזה הכל בגלל השליטה של הסרט שהוא עשה.. אבל זה לא עושה אותו כזה רע אני ממש נהנית להקשיב לשיר הזה כל פעם מחדש... אוהבת

Grandmaster KC

New member
את צודקת

זה שהשיר ממוסחר לא עושה אותו על הפנים.זה פשוט שיר מסריח.תהרגו אותי,זה מה שאני חושב.

WuDirty NZA

New member
...wtf??

will sahkan anak ..aval hu lo rapper tov... hu gam zilzel be gangsta rap/// fuck big Will One

למעלה