בקשר ל"חידוש אנרגטי"- Help

holy_sheep

New member
בקשר ל"חידוש אנרגטי"- Help

אנשים יקרים, זה זמן רב שאני קוראת בפורום שלכם (יום יום) ונתקלתי בבעיה. אז הנחתי שעלי לשתף אותכם בה, ואולי תוכלו לעזור: בימים האחרונים אני סובלת מהתרוקנות אנרגטית. ואני בטוחה שהעצב שלי לא עוזר. אני יודעת שחידוש או קבלת האנרגיה מתבצעת ע"י אכילה נכונה, שינה, בגדים ססגוניים (לא חובה, עוזר לצ´אקרות) וכו´. אבל אני פשוט לא מצליחה. אפילו את חילוף האנרגיות עם האדמה אני לא מצליחה לעשות, כי גם הקבלה שלי פגומה. אני עובדת עצות. מדיטאציה לא עוזרת, משום שבשיל ריכוז אני זקוקה לאנרגיות, שאין לי, וגם אם היה לי- הייתי מבזבזת אותן על ריכוז, ולא משיגה בכך דבר. שינה לא עוזרת, סתם הופכת אותי לישנונית... אני מרגישה כמו שקית ניילון שהוציאו ממנה את האוויר ואז סגרו אותה. כמו אדם חולה שיש לו בחילה, ועדיין צריך לאכול ולא יכול (בגלל הבחילה)- ימות בסופו של דבר... קצת הגזמתי, אבל הבנתם את הרעיון. אני מבקשת עזרה מכל האנשים אי שם שיכולים לחשוב על פתרון... נ.ב חשבו לציין שזהו לא דכאון. זוהי התרוקנות אנרגטית! אני לא בדכאון, רק מרגישה חולשה- ואני לא חולה (עדיין...).

אז עוד כמה דברים......

חוץ ממה שאמרתי לך באיסיקיו..... תכריחי את עצמך לאכול נכון! וגם לישון, ותפסיקי ללבוש שחור כל הזמן... ממש תכריחי את עצמך לעשות את הדברים האלה. השתדלי לעשות משהו שמשמח אותך, תלכי לים, תרקדי באמצע הרחוב, תשירי, תצעקי, תציקי לאנשים סתם (לא יותר מידי) משהו שיגרום לך לחייך להיות שמחה.... אבל לא משהו תלותי כמו להיות ליד משהו מסוים! בנוסף השתדלי לשמור את הסביבה שאת חייה מסודרת, תנסי אולי לעשות איזשהו שינוי בעיצוב של החדר שלך או משהו. נסי להשתמש בדברים אנרגטיים, שחקי קצת עם קריסטלים למשל. קחי אמבטיה ארוכה ותדמייני את כל הצרות והשטויות מתנקים תוך כדי שאת מתקלחת. עכשיו כמה הערות לגבי מה שאמרת, במדיטציה את לא צריכה להתרכז, אלא בדיוק ההפך לנקות את המוח שלך ממחשבות, זה אולי עוד אחת מהסיבות ל"בעיה" (חלק יקראו לזה כישרון!) שיש לך שכל פעם שאת מנסה לעשות מדיטציה את מוצאת את עצמך בהקרנה אסטרלית. כנ"ל לגבי קרקוע ואיזון אנרגיות, את לא שואבת אנרגיות מהאדמה! את מאזנת את האנרגיות שלך, פשוט תשימי את היידים תעצמי עיניים ותני לזה לקרות. נוסף עשי את הדברים שרשמתי לך באיסיקיו, לטובת הפורום אפרסם אותם כאן. אכילה נכונה = אל תאכלי או תשתי משהו חם במיוחד או קר במיוחד, השתדלי שדברים יהיו בטמפרטורת החדר, אכלי כמות סבירה מינוס, ארוחה או שתיים ביום לא יותר. אל תנשנשי בין הארוחות, אם את חייבת אז גומי לעיסה (לא מסטיק עם סוכר וכאלה, ממש גומי לעיסה!) (ד"א - שימו לב שהרבה מהדברים פה הם ההפך ממה שדיאטקנים אומרים לכם... אתם מוזמנים לקרוא את הספר "דברים שהרופא שלכם לא מספר לכם - מבוא למודעות אובייקטיבית חלק ב´ - אייל כהן" או The Joy of Perfect Health - Tom Chalko, כדי להבין למה... לי אין כח להסביר) שינה נכונה = מינימום 6 שעות שינה, השתדלי 8. אל תשבי בבית כל היום השתדלי כמה שיותר להיות בחוץ, וגם אז במקומות ירוקים, אם בכל זאת את יושבת בבית אז לא מול מזגן ו/או מאוורר, פתחי חלון אוררי את החדר שלך כמה שיותר (שוב פעם, הפניה לספרים למעלה). אל תקחי תרופות ו/או סמים מכל סוג... השתדלי לעשות קצת פעילות ספורטיבית, עדיף ריצה בחוץ מאשר מכון כושר וכדו´. אחרי יום או יומיים שתקשיבי לעצות אלו, נסי שוב לעשות מדיטציה, אם את יכולה אז פעמיים ביום, בבוקר כשאת קמה, ולפני השינה.... מספיק גם 20 דקות את לא צריכה להגזים. זהו.... וזה בכלל עצות לחיים בריאים וטובים, ונפטיס אמנם הגוף הוא כלי פיזי, אבל יש קשר ישיר מאוד בין בריאות הגוף לבריאות ה"נפש" ולהפך.

ועוד כמה דברים......

זה איזשהו תרגיל פתיחת צ´אקרות תבצעי על בסיס יומיומי, בין עם זה פרוטוקול, או איזשהו סוג של "דימיון", למשל התרגיל עם הפרחים. אלון מציין כי ההודעה מיועדת לכבשה קדושה, ולכן אל תתפלאו אם לא תבינו, אם מישהו רוצה הסבר מדוייק יותר הוא מוזמן לבקש.

nepthys

New member
פניה קצת לא במקום..:)

מן הסתם, אני לא שוללת *כל* קשר בין פיזי לנפשי. כשאדם חולה, הוא אכן יכנס לדיכאון, וכשאדם לא ישן מספיק, הוא אכן יהיה עצבני. אני פשוט לא חושבת שיש קשר ע-ד כ-ד-י כ-ך הדוק. לגבי הבגדים - לי אישית בגדים צבעוניים מפריעים, לא יודעת למה, הם לא זורמים לי מסםיק. ככה שהעצה קצת מיותרת.. הייתי במצב שלה במשך שנה שלמה (!), וזה הסתדר - עד היום אני לא יודעת איך. הדבר הכי חשוב, לדעתי, זה פשוט להיות עם מי שאת אוהבת ולעשות את מה שאת אוהבת הכי, והדבר שהכי עוזר לי זה כתיבה.. לא כתיבה במונח של סיפורים או שירים, אלא פשוט כתיבה של כל מה שאני רוצה להשיג ולעשות. ואח"כ, כשאני מצליחה לעשות חלק מהדברים, זה תמיד מעודד אותי.

desert water

New member
טוב, שמעי

התרוקונות אנרגטית לא חייבת להיות משהו שלילי ובטח לא חייבת להתמלא מיד ע"י עזרים שכאלו, יתכן וזוהי התרוקנות אנרגטית שבאה כדי שהאנרגיות הבאות יהיו טובות יותר. בכל מקרה את לא תישארי נטולת אנרגיות... גם אם לא תאכלי נכון ולא תלבשי את צבעי הקשת יקרתי, לעיתים צריך לקבל את הלאות הזו בלב שלם ובפשטות לזרום איתה. כי יכול להיות שהטשת את עצמך, ואם עשית זאת...שום אוכל נכון בעולם לא באמת יחדש את האנרגיות שלך. בברכה.

wicca_sphere

New member
בואי נכנס לפן היותר מאגי בענין...

אני מכיר את מה שאת מדברת עליו (אני מאוד מקווה שאנחנו מדברים על אותו דבר) וזה דבר שמכשף שמתעסק במאגיה שחורה עושה לפעמים. זה סוג של לחש בסגנון ערפדי (בגלל שהוא "יונק" את האנרגיה ממך) והוא פשוט מעביר אותה למכשף שעשה עליך את הלחש. אני לא אומר שזה חייב להיות זה, אני רק אומר שזה אפשרות... אז תנסי לחשוב: האם מה שאני אומר לך נשמע הגיוני? יש לך אויבים? את מכירה מכשפים שלא מתים עליך? שלך wicca sphere

יש עוד משהו.........

שפחות קשור למאגיה שחורה, או לרצון אישי ישיר של מישהו באופן מודע לקחת אנרגיות אלא, למה שחלק מהעוסקים במג´יק קוראים "אניסת אנרגיות". הרשו לי להסביר במה מדובר (הבטחתי גם הסבר לכבשתי היקרה): חלקנו מכירים את המושג צומתי, למי שלא מכיר הכוונה היא לאדם אשר עושה/יעשה הכל כדי להשיג תשומת לב. כאשר אדם בדכאון, או איזשהו דאון מסויים, הדבר מתבטא במחסור באנרגיות (ולהפך), הגוף כתגובה השרדותית בלתי מודעת, מחפש את הדרך המהירה ביותר לקבל אנרגיה, בין עם זה בזלילה (למי לא קרה שהוא היה בדכאון וזלל גלידה או משהו עתיר אנרגיות אחר), בין עם זה ללכת לישון או השיטה האחרונה שלמעשה עושה שימוש בטוב לבם של אחרים, חיפוש נחמת האחר, השלב הראשון שמנסים להגיע אליו הוא קבלת תשומת לב, אם זה ע"י פרצוף עצוב או אם זה ע"י פנייה ישירה למישהו באמירה: "הכל חרא לי!" או אם זה שניהם זה לא משנה, השלב השני (כמובן אחרי שהושג השלב הראשון) הוא שהאדם ה"טוב לב" לוקח את ה"אנס אנרגיות" לשיחה, מנסה לדבר איתו להרגיע אותו, בשלב זה גוף האנס יחפש בשנית את הדרך המהירה ביותר לקבלת אנרגיה לכן אותו "אנס" יתחיל לבכות, יתמוטט על הרצפה או כל דבר אחר שיגרום לאדם השני לחבק אותו להרגיע אותו, ובקיצור להעביר אליו אנרגיות ללא רצון אמיתי ו/או ידיעה שזה מה שקורה (ברוב המקרים...). לכן זה עוד מקרה שאת אמורה לחפש עם קרה לך בזמן האחרון, עוד משהו שאולי רוקן אותך... בכל מקרה, תני לגוף שלך לחדש אנרגיות בצורה הטבעית והטובה ביותר - רשמתי לך כבר איך. ולכל שאר חברי הפורום שקראו את הודעה זו, אינני אומר לא לעזור לאחרים, להפך אני חושב שזה חובתנו, אך לא להפוך את זה לתלות! לא לגרום לאותו אדם להתבסס על האנרגיות שלכם! האנרגיות האלה עם שלכם ורק שלכם, ולאף אחד אחר אין חזקה עליהם (נכון אני נשמע כמו איזה מרצה אמריקאי בסדנה נגד אניסות?), עזרו לאותו אדם לקום על הרגליים, העבירו אליו אנרגיות, אך באותו זמן עיזרו לו לטפל בבעיה שלו מהשורש, למדו אותו כיצד לטפל בבעיה שלו בעצמו - והכי חשוב, אל תיתנו לעצמכם להגיע למצב של התמוטטות, עשו מדיטציה אחרי, חדשו אנרגיות, תשנו טוב וכו´.

holy_sheep

New member
בקשר לאונס....

עד כמה שזה נשמע רע... ה"אונס אנרגיות" הזה... תתפלאו לדעת שזה נותן הרגשה טובה... כבר קרה לי (מסתבר שפעמיים) שנחמתי משהו, או סתם הייתי לידו כשהוא היה בדכאון, והיתה זרימת אנרגיות. זה נורא נחמד, לשני הצדדים לפי דעתי. כי קרה שלקחתי אנרגיות, וקרה שלקחו ממני. כשלוקחים אני לא מרגישה שונה. אבל אני מניחה שזה נותן מן הרגש שחרור נחמדה... שחרור מאנרגיות. בכל אופן, ההתרוקנות שדברתי עליה בהודעות למעלה- לא קשורה לאונס הספציפי הזה! ואני לא מכירה אף אחד שהיה רוצה להרע לי ומבין משהו במאגיה...! עדיין אובדת עצות... כבשתכם האבודה

Tal_Ya_Tal

New member
כשאת נותנת מרצונך holy_sheep ../images/Emo42.gif

כשאת נותנת אנרגיה מרצונך holy_sheep, אין זה מתקרה אונס. אלוהם חילופי אנרגיה, שבדרך כלל מעשירים את שני הצדדים ותורמים לשניהם L&L TALYA

DaViD3.11

New member
חוסר אנרגיה

שלום לך כבשה! ישנן מס´ סיבות שביגנן את מרגישה חולשה פיזית/נפשית, באחת מהן, במידה וזו הסיבה, יתכן ואוכל לעזור לך (דרך ביו-אנרגיה). באם את מעוניינת, צרי קשר בדוא"ל: [email protected]. נ.ב. גם אני חשתי בירידת אנרגיה (חזקה) בחודשיים האחרונים, אחת הסיבות היא התקופה (בין המיצרים וכו´...) והשניה היא פשוט חילוף אנרגיה מסויים, שלא אפרט כרגע...

Holy sheep היקרה.

ברצוני להגיד לך של העצות שכולם נתנו לך נכונות ואני גם אנסה להוסיף מעט כדי לעזור לך להפוך את כל העצות לכדור אחד גדול.... תזרמי עם זה...אל תתני לזה למשוך תשומת לב רבה מדיי ככה את גם משקיעה אנרגיות בדבר שיעבור (בטוחה שהוא יעבור) ואז את "מבזבזת" אנרגיות כמה עצות: תהיי בטוחה שזה יעבור תני לעצמך להירגע אל תחשבי על דברים שליליים תאהבי את החיים-זה נשמע קצת מופרך אבל תנסי לא לשנוא שימי לב לחלומות שאת חולמת תמיד יש בהם פירוש למקרים שקורים לך במציאות.שימי לב לאויביים שלך ואף לאוהבים, כל אחד מהם יכול לפגוע בך מבלי שישים לב... מקווה שעזרתי...:) שלך.

O.B.E Explorer

New member
שיטה טובה

שאני מרגיש התרוקנות אנרגיה אני שם קטע קול של HEMI-SYNC שהכנתי לעצמי שפועל ב6HZ וכך מרגיע ומטעין את הגוף, דרך אגב, הוא גם מצוין למדיטציה

למעלה