בקשר ל"אירוחים"

taltoli

New member
בקשר ל"אירוחים"

אני חשבתי שנעשה את זה כאילו דוסון, ג'ואי, פייסי לא ג'יימס ואן דר ביק, קייטי הולמס ובלה בלה בלה...כאילו זה נורא מפגר לנסות לענות בתור מישהו שאתה אפילו לא מכיר, איך אפשר באמת לשאול משהו, אני מצאתי את השרשור הזה נורא דבילי... כל הקטע זה לענות בתור הדמות- שאותה אנחנו מתיימרים להכיר כ"כ טוב, זה מה שיכול להיות מעניין, לשאול את השאלות שתמיד רצינו לשאול... ולא שאלות מפגרות כמו עם מי הכי אהבת לשחק, כי אז יש 2 אופציות אתה פשוט מעתיק מראיון-שזה דבילי לכו תקראו אותו וזהו, או שאתה ממציא וזה עוד יותר דבילי, וזה גם הוצאת דיבה (טוב לא ממש...אבל הבנתם את העיקרון...)

Dawson girl

New member
אם זה כל כך דבילי,

אז למה בכלל קראת את כל השרשור????.. זה מה שאנחנו עושים פה.. אני לא מבינה למה זה דבילי. זה דווקא כיף ועובדה שהרוב הגדול של חברי הפורום נהנו מהאירוח ואנחנו נמשיך לעשות את זה עם השחקנים האחרים. זה לא דבילי בכלל.

shira245

New member
אאאההההםםםם

קודם כל אני ממש לא מסכימה איתך שזה דבילי.. אף אחד לא חשב שנמש תהייה ג'יימס ב100%... אני נהנתי מהתשובות שלה,וכל האירוח היה ממש כיף.. חבל שפספסת,כי אז היית מבינה חלק מהרעיון "לארח" את השחקנים חוצמזה,ככה ממש לא מעבירים ביקורת.. את שוכחת שמי שהיה "ג'יימס" השקיע בתשובות והתאמץ ואת בשניה אחת קוראת לזה דבילי.. זה לא בדיוק תורם.. ואולי פעם הבאה נארח את הדמויות.. מי יודע?!?

Digi Lista

New member
לדעתי זה דווקא היה נחמד ומשכנע../images/Emo13.gif

אומנם בחלק של "האירוח" עצמו לא הייתי אבל כשקראתי לרגע הייתי בטוחה שיש מישהו שמתרגם את הדברים של ג'יימס,מבחינה הגיונית זה לא נכון כמובן אבל זה היה מהנה ומשעשע. למה כול דבר צריך להיות רציני ואמיתית? כשקראתי את זה עלה לי רעיון למה לא לנסות לארח גם את הדמויות עצמן ולא רק את השחקנים?זה כיף להיכנס לראש של מישהו אחר לדעתי,ככה אני עושה בדרך כלל כדי לקלוט אנשים לעומק

Digi Lista

New member
התכוונתי ש...

הרעיון לארח דמות לא מקורי שלי,הוא עלה לי בקריאת הקטע עם ג'יימס(ומין הסתם עלה גם לאחרים)

למעלה