בקשר לתותחניםם1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1ca1

New member
לא

עדיף לך לנסות להגיע ליחידה מובחרת בפני עצמך דרך יום סיירות...

בקשרי לבסיסי אם

זה לא בסוף מסלול...סוף טירונות...אלא אם כן אתה בגדוד שהוא בלי בסיס אם אז באסה

עוד כמה שאלות שעלו בעקבות תשבותכם

תודה רבה על התשובות זה עזר לי עד מאוד . עלו שאלות שלא חשבתי שאני אשאל כול כך : 1.אם אני בתותחנים אני אצטרך לעשות מעצרים ז"א להכינס לרשות הפלסטינית ולחטוף מבוקשים וכאלה ? כאילו זה תותחנים אנשים בד"כ עם פרופיל 72 שהם לא הכי קרביים . 2.בקשר לזה שעושים תותחנים והכול לא מובן לי כול כך איך ההווי החברתי שם ?איך האנשים ? איך הבסיסים ? 3.אנני מעוניין להיות כמו חי"ר זאת אומרת להילחם ממש כמו חייל בגולני וגבעתי להילחם במחבלים והכול אך בכול זאת אני מעוניין להיות לוחם אז כדאי לי לבחור תותחנים ?

עוד כמה תשובות

1. לא יצא לך לעצור את מבוקש מספר 1 וכל מיני כאלה...אבל יצא לך לעשות מעצרים, כל מיני. חברה שלי בסוללה סיפר לי, שעוד לפני שהגעתי לסוללה, הם עשו איזה מעצר, הביאו אותם במסוקים לאיזה כפר והיה מבצע מגניב כזה. אני יכול להראות לך גורילות עם 72 שאתה תעדיף למות מאשר לריב איתם. אל תשפוט לפי הפרופיל חח 2. הווי סבבה. כמו בכל מקום. כל השבוזים בדרך כלל עוזבים על ההתחלה ואז נשארים החברה הטובים. יש לך שירים, וערבי סוללה, וכל מיני מנהגים ומסורות, וצחוקים ומה שאתה רוצה. 3. כן

clam

New member
אתה קצת חי בסרט.

סביר להניח שבשירות שלך לא תיתקל במחבלים. לא משנה איפה תשרת. רק בסיירות. אבל בגדודי החי"ר הרגילים לא "נלחמים במחבלים" כל היום. רוב העבודה בחי"ר תותחנים ושריון לא בתקופת לחימה זה פשוט בט"ש. שזה אומר סיורים, מחסומים, מעצרים וכו'.

למעלה