בקשר לפורנוגרפיה

xslf

New member
סטייה? מה פתאום

גם אני צופה לפעמים בפורנו בשביל להדלק. ויש שם דברים שמדליקים, לפחות אותי
פורנו לא יותר מזיק לאדם מבוגר מסרט אקשן, ששניהם הם פנטזיה ופורקן. ולא, לא כל מי שבתעשיית הפורנו מנוצלת (או מנוצל). בכלל, אלה שנלחמות נגד הפורנו זורקות את התינוק יחד עם מי האמבט לדעתי: בניצול צריך להלחם, אבל מלחמה כוללת על הפורנו משיגה בדיוק את ההיפך.

מלומדות קדימה!

האם לסוגיה הנ"ל (פמניזים ולבוש פרובקטיבי במקומות עבודה או שימוש במיניות נשית על מנת להגיע להישגים) יש רפרנסים בספרות הפמניסטית? האם יש לסוגים השונים של הפמניזים דעות שונות בעניין? מה המשמעות של שיחרור מיני בסוגי הפמניזים השונים? החושף צמא לידע.

טל קר

New member
לא שידוע לי על רפרנסים, אבל ידוע לי

שימוש הפוך. שאחת הדרכים לזלזל בנשים וביכולתן זה להגיד שהן השתמשו במיניות נשית על מנת להגיע להשגים, גם כשלא כך היה הדבר. "אתה מכיר את רותי? היא קודמה בדרגה. מזתומרת איך? היא בטח שכבה עם הסמנכל". "תראה את זותי, תוך שלוש שנים הגיע להיות ראש מדור, היא בטח פתחה רגלים לאורך כל הדרך". אגב, ההגדרה של לבוש פרובוקטיבי היא תלוית תרבות. יש מקומות שבשביל לבוש פרובוקטיבי צריך ממש לראות לי את החזה, כי אין דבר פרובוקטיבי בללכת עם גופיה קצרה ומכנסונים, ויש מקומות שבשביל לבוש פרובוקטיבי צריך שהמרפק שלי יחשף בטעות. אני בכל אופן חושבת שצריך פחות להקשיב ללבוש ויותר להתנהגות. יש גם נשות עסקים שבאות עם מיני. ויש כאלו שלא. הלבוש שלהן זה ענינן. הבעיה מתחילה לדעתי אם ההתנהגות לא הולכמת. למשל כשמתחילים לפלרטט איתך או לגעת בך או לרמוז לך. וזו בעיה גם אם האדם מולך חנוק בבגדי אברכים.

שלום יעלי, מיוחדת? סוטה? את רוצה

תשובה רק על שתי האפשרויות האלה? טועה? כן. בתעשייה של הפורנו, הנשים מנוצלות ומאויימות. כמו שאמרת, את חושבת שהן נהנות, אבל אינך יודעת. האם את רוצה לדעת? יש המון חומר במאמרים שכאן וגם בעיתון האחרון. זה שאת נהנית מכך? זו הרגשתך. אני חושבת שאת מספקת את יצר המציצנות שלך ומביאה את עצמך לגירוי מיני. האם זה נחוץ? האם בלי הסוג הזה של הגירוי לא תוכלי ליהנות? על זה אפשר לספק לך תילי תילים של מידע. אני מכירה אנשים שנורא נהנים משימוש בסמים. ובאלכוהול. ובסאדו-מאזו. ומעישון סיגריות. ומספורט ללא הפסקה. ומצפייה בטלביזיה, לפחות חמש שעות כל יום. ומצ´יטוט יומיומי מול אנשים עלומים. וכן, יש כאלה שנורא נהנים לראות מין עם ילדים, גמדים, חיות וחפצים, גם לייב וגם מוקרן. אולי גם העיזים (והילדים) נהנו שם, אני בספק. להגיד שזה טוב? לא אגיד. לומר שהם נהנים? כך הם מעידים על עצמם. במסגרת עבודתי, יצא לי להכיר שתינשים, ש"עבדו" בזנות ובפורנו. אף אחת מהן לא העידה על הנאה, אלא להיפך., על סבל. עם זאת, לשתיהן, כמה לא מפתיע, היה עבר של גילוי עריות עם האבות, ולשתיהן נגרם עונג גדול תוך כדי סיטואציות המיניות האלה. אי אפשר להתחיל ולהסביר לך, מה מידת הנזק הנפשי שנגרמה להן עקב כך, בעיקר ובמיוחד משום שלא היה במין ההוא סבל, אלא עונג. כיום, יש יותר ויותר ממצאים, המעידים בבירור על העובדה, שעושי וצרכני פורנו הם אנשים שנחשפו למין בגיל רך עד בוגר וכך למדו שזה מה שנכון, מגרה ומסב הנאה.

למעלה