בקשר לפורנוגרפיה

yaeli26

New member
בקשר לפורנוגרפיה

האם אני מיוחדת וסוטה על כך שאני אוהבת פורנוגרפיה? האם אני טועה כשאני לא רואה בכך ניצול של המין הנשי אם כי ההיפך? אני אוהבת לראות סרטים וצילומים ואתרים כחולים, וחושבת שמי שמשתתפת בהם נהנית מכך, ובעצם מנצלת את כוחה. מי שמושפל כאן הוא הגבר שמזקף כמו רובוט למראה האישה. אני אקדמאית ובעלת מקצוע חופשי, נותנת הוראות ומקבלת החלטות אבל מרגישה הכי כוחנית (וגם נשית ואוהבת) כשאני משתמשת בגוף שלי כדי לסחרר את הגבר שלי וגם את אלה שאינם.

yuda11

New member
איזה אומץ

הודעה כזאת במקום הזה... תתכונני למתקפה, יפציצו אותך בדיאגנוזה רפואית מה לא בסדר אצלך, יביאו מיטב מאמרים ומחקרים ושאר שטויות.. יזבלו לך את השכל. לטעמי את נורמלית ומתנהגת בדיוק כפי שהטבע יצר אותך, לחברותיך בפורם הזה יש בעיה.

טל קר

New member
אהלן יעלי, לא סיפקת מספיק מידע

על מנת שתוכלי להיות מוגדרת מיוחדת וסוטה... את לא האישה היחידה שאוהבת פורנוגרפיה, ולאהוב פורנוגרפיה לא מוגדר בחברתנו כסטיה. בנוסף זכותך המלאה להשתמש בגוף שלך כדי לסחרר גברים. לי אישית מפריע זה שאת חושבת שפורנוגרפיה משפילה גברים ובכל זאת צופה בה. בנוגע לסוגית הניצול - חשוב שתדעי שיש סרטי פורנוגרפיה שמנצלים את המצולמים והמצולמות ויש סרטי פורנוגרפיה שבהם משתתפים נשים גברים וילדים בניגוד לרצונם. כלומר את אם חושבת שכל מי שמשתתפת בסרטי פורנו נהנית ומנצלת את כוחה את טועה. אם את חושבת שבין המשתתפות יש כן כאלו שנהנות, התשובה היא אולי. נראה לי אישית שזה גם חבל שאת מנצלת רק חלק מנתוניך כדי להנות. היכולת שלך לסחרר גברים לא תשאר לנצח, המיומנויות האחרות שלך ישארו לאורך יותר זמן. אבל זה הגוף שלך והבחירה שלך, ואם השאלה שלך היא האם את מיוחדת או סוטה, התשובה היא לא.

טל קר

New member
במיילים אחרות, זכותך הלגטימית לעשות

מה שלדעתך טוב לך, כל עוד זה לא פוגע באחרים.

yaeli26

New member
המיומנויות הנשיות שלנו

רוצה רק לציין, לכל הפמיניסטיות והמתחסדות שחושבות שחבל ולא ראוי להכיר הכישורים והמיומנויות הגופניות לשנו: כל אלו נשארות אתנו לנצח. גם בגיל 70 תהיי אישה, זקנה וחביבה אבל נשית ועדינה ואוהבת וחמה. וגם אז יהיה לך גוף ומוח מיני וחבל לדכאו מגיל 40. דווקא מה שייעלם ויכהה הן המיומנויות האחרות - החשיבה, הקליטה הזכרון. כך שאין כל סיבה להצטער על כך שאני מנצל במלוא כוחי את כל המיומנויות שלי, וכך גם משתתפות הסרטים הפורנו גרפיים והמצטלמות הארוטיות. אני בטוחה שלנצח וגם בזקנתן הן יהיו חמות אוהבות ומיניות, ומקווה שגם בעלות כישורים אחרים. אף אישה, פמיניסטית ככל שתהיה לא צריכה להתבייש או להתעלם או לזלזל בכחוה המיני שפועל, כן פועל בחוזקה על הגברים. זה העולם.

yaeli26

New member
ושאלה תהיינה

ושאלה תהיינה הצרות היחידות של הפמיניסטיות. אני קוראת צרות וספורים קשים בפורום הזה, ומזדהה וחושבת שצריך לעשות משהו נגד זה כ"נשים". מצד שני כל נושא המיניות המדוכאת ממש לא לרוחי. כלום לא קשור למין, לאברי מין, לציצים ולתחת. כל הבעיות האמיתיות הן סוציולוגיות פוליטיות.הייתי מזדהה יותר עם ארגונים פמיניסטיים לו כך היו רואות את הדברים ולא בהקשר המיני. פמיניסטיות הן תמיד מישהי בשיער קצר וללא מחשוף ואני בדיוק ההיפך. תמיד במיני ומחשוף אבל בעלת תודעה לוחמנית! מה דעתכן? יש מזדהות?

דעתי היא שאת שבויה בשלל סטריאוטיפים

מה הקשר למיניות מדוכאת? להתנהג לפי ההצגות בסרטים כחולים זו "המיניות האמיתית"? מי שחושב/ת שמה שמראים בסרטים כחולים זו המציאות צפויה לתסכול במקרה הטוב ולדכאון במקרה הרע. למה פמיניסטית היא תמיד עם שיער קצר? מאיפה הקרצת את זה? מספר הסטריאוטיפים המצוצים מהאצבע השלם על פמיניסטיות? הרבה יכול להיות קשור למין אברי מין ציצים ותחת. למשל אם מקטינים אותך לכדי אותם אברי מין ציצים ותחת. למשל אם שופטים אותך רק על פי אברי מין ציצים ותחת. למשל אם מעדיפים לקדם גבר על פניך כי כשרואים אותו עולה להם בראש דמות של מנהל, אבל כשרואים אותך עולה להם בראש אברי מין ציצים ותחת. שאלת לדעתי? דעתי היא שלפני המיניות המודכאת, תדאגי לפתיחת התפיסה המדוכאת והשבלונית, ותשחררי קצת מסטריאוטיפים של "או/או".

מה הקשר בין מיניות מדוכאת לפמניזים?

יש קשר הדוק בין פריחת המיניות הנשית ופמניזים. בין ברית המילה לבנות למציאת נקודת הגי´ מפרידה התנועה הפמניסטית. רק לאחר התחלת השיחרור הנשי מכבלי הפטריאכליות הגברית הפכה ההנאה ממין לנשים לעניין מהותי שיש לשים עליו את הדגש. הרי אם נסתכל כל כך מנקודת המבט הביולוגית האורגזמה הנשית אינה קשורה בכלל ליכולת הרביה בנגוד לאורגזמה הגברית שהיא מקושרת קשר הדוק לפליטת הזרע. נקודה זו היא מעניינת במהותה מכוון והיא זו המחברת במקום העמוק ביותר את הנשיות עם הגבריות. בימינו יותר ויותר גברים (אפילו שובניסטים) רוצים שבת זוגם תהנה ממין וכדי שזה יקרה הם מוותרים על חלקים שובניסטים בהוויתם אפילו ללא מודע. כי הרי הגבר הפטריאכל לא מתעניין בשום דבר חוץ מהנאתו שלו. השובניסט וודי אלן אמר פעם "עושים אניין גדול מדי מהאורגזמה הנשית" ובכך בא להראות כמה חשובה ההתקדמות הפמינסטית שהביאה את ההנאה הנשית למקום כזה שהיום ברור כמעט לכל שגם אישה צריכה להנות ממין להבדיל מתפיסות דתיות שובניסטיות הרואות בהנאה הנשית חטא. ראי מי מתנגד לויברטורים, הממסד הדתי. למה? כי אישה לשיטתם לא צריכה להנות ממין. לשיטתם אישה צריכה להביא ילדים לעולם, והרבה. לגבי הלבוש? בישראל אין כמעט קוד לבוש. לא לגברים ולא לנשים. יותר גברים מאשר נשים מקבלים על עצמם את קוד הלבוש בין לאומי. במדינות מערביות אחרות לא תראי כמעט במקומות עבודה אישה במיני ומחשוף כמו שלא תראי גבר בגופייה. קוד הלבוש אומר, את המיניות שלנו אנחנו לא מביאים לעבודה. הנקודה הזאת היא מאוד בעיתית מכוון שבבסיס הרעיוני אין ספק שכל אדם מותר לו ללבוש את אשר הוא רוצה ואם לך בא מיני ומחשוף ובאל לך כפי שכתבת לסחרר ראשי גברים בבקשה. אבל אם את מביאה את המיניות שלך בצורה בוטה האם לגבר שמולך אסור להביא את מיניותו? אם הוא יאמר לך "איזה רגליים." או "אני רואה שהבאת את ההרים והגבעות איתך." או "את רוצה לשכב איתי?" את תראי בזה הטרדה מינית? החושף חושב שבמקום מסויים נשים ההולכות על מיניות מוחצנת מטרידות מינית את הגברים. החושף כשהוא מגיע לפגישה עסקית עם אישה עם מיניות מאוד בוטה תמיד שואל את עצמו היא רוצה באמת לשים את המין כנושא בשיחה? והתשובה היא לא. אז למה הציצים שלה בחוץ? למה היא חושבת שהחושף צריך למדוד אותה על פי זקיפותם או גודלם או רכותם של שדיה? פעם החושף ראיין אנשים במטרה לבחור עוזר/ת אישי/ת (תרגום מאנגלית למזכיר/ה) הגיע אישה עם מחשוף ומיני. החושף אמר לה: תראי כאן בודקים את כישורייך בניהול משרד האם את חושבת שלחזה שלך ולרגלייך יש השפעה על כישורייך? החושף הציע לה פגישה נוספת בלבוש הולם. היא ראתה בזה דבר נורא ואיום. החושף ראה בזה את זכותו לא להיות מיני בכל שעה משעות היום. כמו שזכותן של נשים לא להיות מוטרדות מהמיניות הגברית בחברה תקנית ככה זוכתם של גברים לא להיות חשופים למיניות נשית. ותקנו את החושף אם הוא טועה.

Ergil

New member
ברןר שהחושף טועה

הרי לגברים יש את האפשרות המפורסמת "אל תסתכל".

yaeli26

New member
מסר לחושף

מעניין אותי לשמוע מה דעתך על סיפור הזוגיות שלי. כתבתי לפני יומיים בפורום"בינו לבינה" תחת הכותרת "סיפור מטורף". סופ"ש שקט וחושפני לך ולעם ישראל באשר הוא.

יעלי - אחלה התחלה

ואחלה סיפור
בעיני זה דוקא מצא חן - התחלה שהיא מעבר לסטיגמות והדפוסים ה"מקובלים" של יחסי גברים-נשים. ושיהיה לכם קשר נפלא ונהדר וארוך ואוהב עד עולם.

yaeli26

New member
החושף מחושפת - פטור

וגם טועה. מדוע אתה מאויים על ידי מתראיינת בעלת ציצים ותחת? האם אני אתרגש כשיבוא למשרדי מרואיין שרירי לבוש גופיה? לא. כל אדם שומר את המיניות שלו לעצמו ולבן זוגו. אין בחשיפת הגוף משום אמירה"בואו תראות, תתאיימו, תגיבו" פשוט יש להניח לכך.

החושף לא מאויים.

בלבוש יש אמירה. אדם הלובש כיפה אומר אני דתי. אדם הלובש שטריימל אומר אני חרדי. אדם הלובש ג´ינסים קרועים, שמלות בדואיות סגולות ובנדנה אומר אני היפי, פריק... אדם הלובש חליפה אומר אני עסקי. אדם הלובש בגדי עור עם ניטים ומגפיים אומר אני פאנקיסט. אלו דוגמאות של בגדים עם הצהרות. ישנם בגדים אם אמירות קבועות או רגעיות. כשאדם רואה אדם הוא קודם כל אומד אותו על פי בגדיו. בגדים הם כרטיס ביקור, בגדים הם חלק מהאדם, בגדים הם כיסוי אבל גם מפה. בחורה שבאה לראיון עבודה עם מיני ומחשוף או גבר שבא בגופייה ומכנסיים קצרצרות אומרים אני והמיניות שלי באנו להתראיין או לעבוד או לסחור או לדון. ככה זה בחיים בגדים הם אמירה. יש אנשים עם אמירה חדה ובוטה, יש אנשים עם אמירה שקטה, יש אנשים עם אמירה קשה, ויש אנשים עם אמירה רכה יש ויש ויש אבל כולם לבושים ואצל כולם הלבוש אומר משהו.

soulbird

New member
היי את רשאית להנות ממה שבא

לך. למרות שאני אישית לא צופה בסרטי פורנו ץ אני מאלו שמתנגדות פתיחת חנויות לאביזרי מין בשחונות ומכירת קונדומים בקיוסקים. אבל אין לי אישית בעיה אם את צופה בסרטי מין כל עוד זה לא חורג מהנורמלי שהוא מין עם קטינים וכו. ולשאלתך , זה נורמלי לחלוטין

למעלה