בקשר לפגישת פורום

טוולי

New member
חח כל חופש אני נוסעת כפרע... וזה..

ככה זה עולה לי 68 שקל הלוך חזור מנהריה עד ת'א ומהקריות זה עולה פחות :]] חחח הגזמממתם 100 שקל חחחחחחחח כאילו לאן אתן נוסעות :]] תבדקי באתר של הרכבת רשום לך שם הכל :]]

מה פתאוםם כל נסיעה ברכבתת זה 22

שקלל .. לנווו לנוערר .. זה 45 שקל מקסימוםם ורק עם אתצריכה להחליף רכבת אז זה עולה כמעט 100

לרה 2

New member
וגם אני לא יכולה בסוכות

ואין סיכוי שאני בא ברכבת כי זה בערך 100 ש"ח ואני עוד צריכה כסף לשם אזזל א נרה לי שאני בא....סורי

לרה 2

New member
הלוווו

מה אתן חופרות יש פה מחיר וזמן יציאה כנסו לזמנים ותעריפים: http://www.rail.org.il/

דילבושש ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

בדקתי באתר של הרכבות הלוך וחזור מקריית חיים זה בסביבות ה-65 ש"ח ממש לא 100 ! בקשההה בואי ..

באמת!? יששששש אז אני באה!!!

חחחחחחחחחחח מיש באה מהצפון שתגיד וניפגש ניסע ביחד!! אהה ובנות!? מותר להביא את חברה שלי? היא גם אוהבתותם אבל היא לא מהפורום...

בארורר ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אם בגלל זה את תבואי יש לך אישור ממני להביא 265643215468 חברות חחח חולה עלייךךךך !

חחח כפרעלך!!

בנות?! אולי לפני הפגישה שכולם יעלו פה תמונה אם הן יכולות שנזהה חח הכי פדחיות לא להכיר אחת ת'שניהההה חחחחחחחחח

אז זה התוצאות!

כמו שהבנתי..וקראתי..הגענו להסכמות! א.הבנות שגרות בצפון ייפגשו ביחד..וינסעו ביחד לכיוון ת"א..לקניוני "עזריאלי".. ב.הפגישה תקויים בסוכות..כי זה החופש הכי נוח,והכי קרוב.. ג.כל אחת תצרף תמונה שלה שנזהה אחת את השנייה..וצריכים לדבר על תאריך..ואיפה נפגשים בעזריאלי והכול כאן :][:

זה כבר בסדדרר../images/Emo210.gif

התבלבלתיי ,
אני לא נוסעעתת בסוכותת , אני נוסעתת בפסחחחחח

למעלה