בקשר לפגישת פורום

בקשר לפגישת פורום

זה מאוד חשוב לי..שתדעו אני ממש לא סתם פתחתי שרשור על זה..כי אני רואה שזה לא מספיק רציני לכם..אז הנה..כל הדיבורים על המפגש פורום יהיה אך ורק פה..ומנהלות אני מבקשת לא למחוק תבינו..שזה רציני כל העניין! אני החלטתי ככה..לדעתי הכי עדיף שניפגש או ברמלה-לוד או ברחובות או בת"א.. מה שהכי נוח הכי טוב..מבינהם כמובן כי כולם במרכז..וזה הכי נוח! מה איתכם?

purple rose

New member
נראה לי ת"א הכי הגיוני

הכל מגיע לשם

טוולי

New member
אמממ :]

לדעתי זה הכי טוב לעשות בעזריאלי :]] כי זה מקום מרכזי שכולם יכולים להגיע אליו גם אלה שבצפונ וגם אלה שבדרום:]] יש רכבות ישר אל הקניון :]] וזאת לא בעיה :]] אהממ חווצמזההה חח שבחופשים כמעט כל תפוזזז שםםםם
אינ פורום שלא הייה שם חע:]]

מאמי... ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

עשינו כבר הצבעה והרוב קבעו אתל אביב לא לכולם זה נוח אבל מה לעשות.. אלה מנהריה שלא יכולות לבוא לת"א יכולות לעשות פגישה ביחד ! אבל אם נעשה לפי מה שנוח לכל אחת ב ח י י ם לא תהיה פגישה..

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifתראי מאמיי..

כל אחת בפורום יכולה להגיע לת"א יש רכבות יוצאות ונכנסות לכל מקוםם!! לי זה לוקח 20 להגיע לת"א אבל זה לא בגלל שנוח לי.. לדעתי ת"א זה הכיייייי מרכזז!! ביושש

עכשיו נשאר רק תאריך ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

נתחיל מזה שכל אחת תרשום מתי נוח לה .. אז תרשמו באיזה חופשה או משו כזהה.. ואז נדבר על תאריך מדויק.. יאללה בנות.. אנחנו חייבות לקבוע כבר ! זה נמאסס ואני מתה לפגוש אותכןן :]

למעלה