בקשר לפגישת פורום..

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
יש לי שאלה...

איך אתה מתכנן לעשות פעילות ביום ראשון אם אתה ולבקו עסוקים ב"פרוייקט הגדול..."?!?! אתם לא תהיו עסוקים?? שמע דהן, אם אתה רוצה לעמוד על שלך זה סבבה, אבל לפחות תאם עמדות עם לבקו, פאדיחות ששתיכם אומרים דברים שונים... בהתחלה אמרת שאתם צריכים להתכונן לפרוייקט עכשיו אתה אומר שיש פעילות.. ומי יעביר אותה?!?!?

yossi018

New member
אף אחד לא יוצא נגדך...

שמעת פעם על השם "רונן", כן נכון!!! רכז ההדרכה יעביר את הפעולה ביום ראשון ה1.2.04 ... בקיצור משה, אני לא יודע מה עובר לך בראש, אבל תאמין לי שאם היה אפשר הייתי הראשון שתומך בך ואני הייתי מציע הצעה אחרת - אבל לבנתיים ננעלת על תאריך אחד, תביא תאריך אחר ונראה אם יהיה נוח לשאר חברי הפורום... אתה סתם רב על שטויות ואתה יודע את זה... ב28.1 אנחנו עושים הפסקה למען פגישת הפורום, אם תהיה הכרעה בפורום על תאריך אחר בבקשה (כמובן שזה לא יפול בימי ראשון וחמישי) - למה אתה חייב לסבך כל דבר?!?!?!?!??!?!?

MS6

New member
זה התירוץ שלך?!?!

האאא ביקשת חופש מארומה!!! אז אני מבקש סליחה!!! כולם יודעים שמבקשים חופש שבועיים מראש מהעבודה הדבר בלתי ניתן לשינוי... אני ממש ממש מצטער יוסי! לא ידעתי!!!! ואני משתמש באיזה תירוץ טפשי של ללמוד שלוש ימים לפני מבחן סיום (שבאמצע יש לי סופשבוע) אני ממש ממש לא מתחשב...

SavageGirl1

New member
אני לא מבינה מה יש לכם??

אם זה לא נוח עד כדיי כך אז לא יהיה מפגש פורום בתאריכים האלה.. וגם אם כן,אז חפיף בטוח יהיו עוד מפגשים אם המפגש הראשון יצליח.... אתם לא צריכים לריב בגלל שטות כזאת, ובטח לא בשביל תאריך עלוב. מקסימום דוחים עוד את המפגש..."ביג דיל"

SavageGirl1

New member
שמע...

כשהוא אומר לכם שאתם מתנהגים באנוכיות וטיפשות,ואתם אומרים לו שהוא יודע רק לסבך כל דבר, זה לא נשמע שיא ה"אחווה"

MS6

New member
עזבו לא משנה...

זה באמת דיון, לא רבנו (כן בטח מפגש פורום יגרום לנו לריב יש לנו דברים חשובים ביותר לריב עליהם). שמעו אני לא יכול עד סוף פברואר... אז לא משנה, תעשו את זה בלעדיי

למעלה