בקשר לפגישת פורום..

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
בקשר לפגישת פורום..

תגידו אנשים אפשר להקדים אותה או שאתם עסוקים יום יום עד ה-28?!? זה אשכרה באמצע העומס של המבחנים שלי...

faith2

New member
אמממ....לצערי לא ניתן להקדים אותה..

רבל אפשר לקבוע אחריי ה-28....רק שלא יהיה הרבה כי אז שוב יש לנו מבחנים
....

faith2

New member
ואממ....

הסיבה היא שהרבה מהפורום ניגשים למועדי חורף בבגרויות...

y l 18

New member
בלתי אפשרי משה

יומיים אח"כ מתקיים "הפרוייקט הגדול בתולדות מעו"ז בית שמש" שאני ויוסי מנהלים אותו ולכן נהיה עסוקים בו אבל אול אחרי?

MS6

New member
אז תעשו הפסקה ביום ראשון בערב...

כמו שאני מכיר פרוייקטים הפסקה של שעתיים לא תהרוס לכם כלום...

y l 18

New member
כאן יש לך טעות

א- זה לא סתם פרוייקט זה פרוייקט ענק ומעכשיו אנחנו עובדים עליו. ב- התייחסותנו לפרוייקט בפרט ולתנועה בכלל היא ברמה של מבחן קריטי לכן אני מאמין שיש לקיים את הפגישה בתאריך שנקבע ולא לגרום זעזוע מניסיוני הפסקה של שעתיים בלימוד למבחן זה לא כזה קריטי אחי ואתה יודע שאני צודק.

KitiKiti

New member
אמרתי לכם מיליון פעמים

אני לא יודעת איפה המחוז וגם המקום שאמרתם למי שלא יודעת!! אז מישיכול לפגוש אותי ליד הבנק או העירייה...או שכולם יפגשו שם... ושבוכ אחרי אני לא אוכל יש לי יום הולדת ברביעי לשני ואני עושה מסיבת פיג'מות...

yossi018

New member
אין שום בעייה

תגידי לנו מקום במרכז שאת מכירה ואנחנו נאסוף אותך משם...

MS6

New member
בחייך!

עשיתי הרבה מאוד פרוייקטים בחיים לא השקעתי זמן לפרוייקט כמו למבחן במיוחד אם זה מבחן סמסטר. לי יש מבחן במבוא לכלכלה (מבחן קשה מאוד מאוד) ב-27 בינואר ובראשון בפברואר יש לי מבחן בחשבונאות. לחשבונאות אני הולך ללמוד מה-27 ועד ה-1 בגלל שלפני אני הולך ללמוד רק למבוא, אני לא הולך לצאת מהבית בימים האלה... נראה לי שאני יהיה טיפטיפה יותר עסוק ממכם. וכל זה בהנחה שהפרוייקט שלכם בכלל יתבצע. כמו שאתה יודע היה לנו מיליון רעיונות שלא התבצעו... יכול להיות שזה יהיה אחד מהם. ואל תגיד ל "לא אנחנו מאוד רציניים" כי את הבחן שלי אני לא יכול להעביר לתאריך אחר לעומת זאת הדבר שאתה ויוסי רוצים לעשות ניתן להעביר...

y l 18

New member
טוב בכל אופן אי אפשר

כי אני ויוסי כבר ביקשנו חופש בארומה.....

yossi018

New member
משה, זה בילתי אפשרי ב1 לפברואר...

ולכך שתי סיבות א. ה"פרוייקט" שאני לא אזכיר את מטרתו בפורום כדי שאני לא אפגע ברעיון ההפתעה מתנהל ב3.2 או ב2.2 ודרוש לו המון הכנות מראש, על הפרוייקט הזה אני ולברו יושבים כבר שבועיים וזה עוד ימשך הרבה בתקווה שזה יצא בצורה הטובה ביותר... דבר שני יום ראשון הוא יום פעילות במעו"ז, מה שאומר שאי אפשר לעשות את פגישת הפורום במעו"ז...

MS6

New member
תעשו מה שבראש שלכם...

אבל זו התנהגות אנוכית וטפשית. בקלות אפשר להזיז את שתי הדברים. אתם סתם עקשנים...

yossi018

New member
משה...

מי שמתנהג פה באנוכיות זה אתה - זה לא נושא לויכוח, המעו"ז לא פנוי בימי ראשון וחמישי ואתה יודע את זה טוב מאוד!!!! בגלל זה נקבעה הפגישה ליום רביעי - יום שבכלל אין קשר והמעו"ז בלאו הכי סגור (אלה אם כן אחד החניכים מבקש להשתמש במעו"ז, או אפילו אחד מהבוגרים...) בקיצור, אי אפשר להתחשב בכולם - זה נאמר מראש שהפגישה תהיה ב28 וזה היה ברור שכמה מאיתנו לא יוכלו להגיע... ואני בטוח שאתה לא היחיד!

למעלה