בקשר לפגיון

בקשר לפגיון

אני חיפשתי בכל המידרחוב של פ"ת פגיון עם ידית שחורה....ואין! אני כבר משתגעת...אני יודעת שזה מצרך חשוב לכישוף! מטרתו לכיוון אנרגיה ולזימון אלים אם אני לא טועה. אך גם המטה משמש לכיוון אנרגיה...אז אולי לא צריכים פגיון?... הפיגיון היחידי שמצאתי היה ממש קטן ויפיפה...(150 ש"ח) ממש ממש לא נחמד... מה לעשות?

ShiVeee

New member
אני אישית

ממש.. אבל ממש(!!) לא חושב שצורת הפגיון משנה... העיקר שיהיה יפה נ.ב "לומדת קסם" אם את קוראת את זה... לא שכחתי אותך...;)

holy_sheep

New member
בקשר לפגיונות...

היה לי אקס שפשוט היה חולה על פגיונות, כך שיש לו המון על הקירות, וכל אחד יותר יקר מהשני. כך שיצא לי להתעניין בנושא קצת. בירושלים בקינג ג´ורג´ (ליד איפה שהיה את הפיגוע האחרון) יש חנות של כלי מלחמה, וגותיקה, ובקיצור "מזכרות לגבר". החנות מלאה בחרבות של ימי הביניים, ובחרבות מעוטרות ויפות בכל מיני דרקונות וכו´. אפשר למצוא שם דברים יפים (אם יש מספיק דינרו). פגיונות גם מצויים שם... בהצלחה (הפיגועים הם לא סיבה לא לבוא לירושלים! עיר הקודש) כבשה ירושלמית

ShiVeee

New member
תקני לי תקני לי תקני לי תקני לי תקנ

י לי תקני לי תקני לי!!!!!! כמה עולה הדבר הכי זול והאם הוא יפה? א-נ-י א-ו-ה-ב כ-ל-י נ-ש-ק....

L e s t a t

New member
זהו, קבעתי חוק מרפי חדש

מכשפים שיש להם את´מי (Atheme) הם סדיסטים.

BomberMan

New member
את לא צריכה פגיון

מי אמר לך שאת צריכה פגיון? אם את צריכה משהו לכוון את האנרגיות - תשתמשי בקיסם... האפקט הוא אותו אפקט. הפגיון נועג להפגין יופי ועוצמה. אם את רק צריכה את האלמנט המאגי של כיוון האנרגיה - את בכלל לא צריכה שום דבר, אלא רק את עצמך. תשתמשי באצבע שלך לכיוון אנרגיות. תפעילי את הדמיון - המאגיה פועלת לכל אחד, אפילו אם הוא עני מרוט. עזבי את הפגיון... תשקיעי את הכסף בתרומה לנזקקים. זה יתן לך יותר תמורה. בהצלחה.

אז....השאלה שלי היא...

האם כדאי לקנות?....למרות שההורים יהרגו אותי אם יראו את זה.... וזה ממש יקר וכרגע אין עלי אגורה....
אני ממש צריכה את זה בשביל מעגל האנרגיה... אוף! למה אין כזה יותר זול?...למה?...למה?...למה?.... (דופקת את הראש בקיר) וטוב אם למישהו יש מקום זול....או אחד יד שניה (מצחקקת לעצמי) שישלח לי מסר... ואם לא....אני פשוט...אאסוף פחיות תמורת הפיקדון ועוד חמש שנים יהיה לי מספיק כסף.

ShiVeee

New member
...

יום שישי א´: " היי אמא , אני יוצאת היום אפשר 50 שקל?" יום שישי ב´: " היי אמא אני יוצאת היום אפשר 50 שקל?" יום שישי ג´:" היי אמא , כן גם היום אני יוצאת אפשר... כן את יודעת... וואי תודה 100 שקל לא היית צריכה!" 50+50+100=200₪!!!!! תוך 3 שבועות ולא 5 שנים ואפילו לא היית צריכה טקס בשביל זה... מקווה שגרמתי לכמה קווי מחשבה להתחבר.. דורון

korinalir

New member
בדיזינגוף סנטר

יש המוןןןן חנויות שמוכרות פגיונות וחרבות מדהימים חלקם יקרים. אבל אני לדוגמא מצאתי פגיון מקסים ב85 ש"ח בלבד ויש אפילו בפחות רק צריך לעשות סקר שווקים. אבל את באמת לא צריכה פגיון בשביל לכשף אפשר גם בלי הדרך בה את מתעלת את האנרגיות היא אישית. בכל מקרה אני עדיין ממליצה לכולם לקנות למה? כי כלי נשק זה יפהההה

BomberMan

New member
או לי?

שמתי לב לדבר מוזר - הרבה אנשים שעוסקים במאגיה אוהבים כלי נשק מתקופת ימי הביניים. למשל לי יש קיר שלם מלא בכלי נשק כגון פגיונות, סכינים, חרבות ואקדחים ישנים (כאלו שעשויים מעץ)... כמובן שקודם כל זה נותן יופי לכישוף... אבל זה יותר מזה - יש פשוט משיכה מוזרה. זה רק אני או יש עוד כאלו?

bigbadjoe

New member
הנה

אחד נחמד שיש בסנטר והוא נע בין 50 ל-78 תלוי באיזו חנות חפשי קודם ב- "מירב המתנות" (מקסימום ניתן להזמין שם תוך שבוע משהו כזה. אם לא יש מתחת לסטארבקס שתי חנויות שמוכרות את זה. הנה תמונה, לא התמונה שלי, מישהו פירסם אותה בפורום באפי, אבל יש לי סכין כזו והיא ממש יפה, התמונה לא עושה עימה חסד. שם הסכין הוא WOLF תחפשו גם את הדגם אם שלה שנקרא JACKAL שיותר ארוכה ומרשימה.

Vsilver NJ

New member
יש לי פגיון

שקניתי בדליית אל כרמל.......... הוא מדהים. שווה לסוע לשם למטרה הזאת.

BishGada

New member
תעשי בעצמך.

יש לי ספר שמסביר כיצד אפשר לחשל לבד פגיון חרב וכו´. הספר מלמד להגיע לרמה השלישית של קוסת וויקאני מתלמד. אם יש לך מוטיבציה מספיק גבוהה לעשות את זה אוכל להשאיל לך אותו. אני אישית מתכנן כבר הרבה זמן לחשל לי חרב אולם העצלנות אצלי חזקה יותר מהמאגיה :) גיא.

למעלה