בקשר לעריקות - וצבא

Holy Man

New member
בקשר לעריקות - וצבא

טוב הסיפור הוא כזה ... יש לי חבר שמה לעשות לא בראש שלו צבא - אני מנסה להסביר לו שילך ויעשה משהו לא חשוב אבל שיעשה משהו - הוא לא רוצה - הוא עריק כבר 5 חודשים בערך - מה שהוא רוצה זה להיות כל יום בבית 5:9 קל"ב וכל הדברים האלה! בקיצור הוא מתוסבך קשות עם עצמו ועם הצבא גם!! עכשיו חשבתי אולי מישהו או מישהי יכול להציע לי ולעזור לי לעשור לו למצוא משהו לעשות - בואו נגיד שהוא יכול להגיע לאן שהוא מבקש - רק מה - הוא ולא אני מכירים את הצבא! למישהו/י יש רעיון לאן יכול להגיע - פרופיל 97 - לא יכול להיות קרבי!! אגב כמה זמן הוא יכול לשבת בכלא על כך שהוא עריק כבר 5 חודש!!

Holy Man

New member
PLEASE

Please guys ... I need an answer as soon as posible מהר ככל האפשר! בבקשה

מירי18

New member
עריקות

דבר ראשון אני ממליצה לו להסגיר את עצמו ומהר. הוא לא יתחמק מלהגיע בסוף לכלא על עריקות, אבל עדיף לו להסגיר את עצמו, אחרת יתפסו אותו במוקדם או במאוחר לוכדי עריקים וזה יהיה במקום ובזמן שהוא הכי לא יצפה לו. הוא לא יהיה מוכן, לא פיזית ולא נפשית לזה. ככל שיעבור הזמן הוא יצטרך לשבת תקופה ארוכה יותר. כשמדובר בזנים כאלו של עריקות, הוא ישפט בבית דין צבאי, ואז זה תלוי בשגעונות של השופט, בסיבות לעריקות, בהאם הוא נתפס או הסגיר את עצמו וכו´, אבל הוא יכול גם לשבת 5 חודש על זה. אני מדברת מנסיון, אני משרתת בכלא 6. אז תשכנע אותו להסגיר את עצמו.

למעלה