בקשר לעמיר פרץ........

בקשר לעמיר פרץ........

אם אינני טועה ערביי ישראל בקושי מצביעים לבחירות לכנסת , עכשיו שעמיר פרץ נבחר ליושב ראש העבודה , יש סיכוי מאוד גדול שהם יצביעו עבורו , אז יש סיכוי שמפלגת העבודה דווקא תגדל ל30 מנדטים

פרץ הופיע בפגוש את העיתונות

פרץ הופיע בתוכנית פגוש את העיתונות עם שלי יחמוביץ' ושטח את כל מישנתו הכלכלית והחברתית שבראשה העלאת שכר המינימום ל1000$ והפסקת התופעה של חברות כוח האדם שהשתלטו לאחרונה על המדינה והפכו את השוק החופשי שפרץ אגב מאמין בו לשוק של עבדים, בנוסף הודיע פרץ מפורשות שגם אם שרון יבטיח לעלות את שכר המינימום ולצאת מכל השטחים, אם העבודה תישאר בממשלתו, הוא פרץ אינו מתכוון לתת לשרון להמשיך לשחק במשחקי ההישרדות שלו על גב החלשים והעניים ונגמר העידן שכולם קדים בפני המלך שרון, שרון הוא לא מלך ואף אחד לא צריך לקוד בפניו ולרוממו כמלך, נגמר הזמנים שכולם משחקים לידיים של שרון והוא פרץ ביחד עם מפלגת העבודה המתחדשת בראשותו לא מתכוונים לשרון יותר לתעתע בציבור הישראלי. לשאלה האם תצטרף לשרון אם יציע לך להיות שר אוצר בממשלתו השיב פרץ בשום פנים ואופן לא. המשחקים האלה יעבדו אולי על טירונים לא מי שיודע איך מתנהלת נמערכת ומי מושך בחוטים מאחורי הקלעים (מעניין למה רומז פרץ?) שרון יכול לשכוח מהיום שהוא ימשיך במשחקי הכאילו שלו כאילו שלא הוא אחראי למצב החברתי הנורא שגרם כאן נתניהו כולל למעמד הביניים שהתפרק בגללו, שרון היה ראש הממשלה כל השנים האלה, איך הוא יכול להפיל את כל האשמה על מי שהוא עצמו מינה לתפקיד וגיבה אותו ואת מדיניותו האבזרית במשך שנים? לא ולא שרון אינו יכול להמשיך לתעתע לא בי לא בעבודה בראשותי ולא בעם. כל הכבוד לעמר פרץ, הוא כבר מוכיח שהוא מנהיג אמיתי משכמו למעלה, מנהיג שאינו מתקפל עבור אף אחד, גם לא עבור אריאל שרון, וטוב שכך. סוף סוף יש לעבודה מנהיג עם ביצים, ובקרוב גם למדינת ישראל. תם עידן שרון.

snift

New member
אני מאחל לעמיר פרץ הצלחה בתפקידו.

הצפי שלי: או (1) שלעמיר פרץ יקרה מה שקורה לכולם והמשפט "דברים שרואים משם, לא רואים מכאן" יחול גם עליו והוא יהפוך לעוד ראש ממשלה כמו כולם. או (2) שעמיר פרץ באמת ינסה לעשות את מה שהוא טוען שהוא יעשה ובכך יוכיח לכולם עד כמה זה מסוכן. קיימת כמובן גם האפשרות (3) הקלושה שהוא צודק ושזה יצליח, גם זה טוב ואני בהחלט אשמח אם הוא יצליח. רק דבר אחד חשוב, אחרי שעמיר פרץ יבצע את זממו ואם חס וחילה הנבואות השחורות שלנו יתגשמו, תזכרו מי עשה את זה...

gershon17

New member
יצליח? איך יצליח?

אתמול הוא הודיע שהמטרה שלו היא שלא יהיה אף ילד עני בישראל. איך עושים את זה? הופכים את ישראל לקומוניסטית. אין שום דרך אחרת. אתה לא רוצה שהוא יצליח.

snift

New member
אם הוא ינסה, אני בהחלט מאחל לו

שיצליח. כמובן שהצלחה תימדד בכך שבדרכו אל האור הוא לא יפגע באף אחד אחר. אני לא מאמין שזה אפשרי, אבל אני בהחלט מאחל לו שיצליח. בנוסף, כפי שאיני מתנגד לזכותם של החרדים לנסות ולעצב את המדינה בצורה שונה, כך איני מתנגד לזכותו של עמיר פרץ לעשות זאת. אני כנראה לא אהיה בסביבה אם אחד מהם יתקדם להגשמת חזונו, אבל אני בהחלט מאחל להם הצלחה.

גם אני לא אתמוך בו בצורה עיוורת

אני רוצה לראות מעשים, לא דיבורים, אך אם המעשים יתבררו כנכונים, אין שום סיבה שאני לא אתמוך בו ובמעשיו, חיים טובים לכולם זו בהחלט מטרה ראוייה בעיניי.

snift

New member
שחרור גזים מסויימים באויר או

החדרת חומרים מסויימים למי השתיה יאפשרו "חיים טובים לכולם". "חיים טובים" זה עניין של הגדרה. לדעתי, המצב הנוכחי של פרץ זה הדבר הכי נורא שקרה לו עד היום.

gershon17

New member
אף ילד עני?

הדרך היחידה להצליח בזה היא להשוות את ההכנסות של כולם במדינה. שכולם ירוויחו אותו הדבר. הרי העוני הוא יחסי, אם לא כולם מרוויחים אותו הדבר, יש עוני. אין ספק לי שעמיר פרץ לא חשב עד הסוף כשאמר שכשהוא יהיה ראש ממשלה לא יהיה אף ילד עני בישראל - אני לא באמת מאמין שהוא רוצה להפוך את ישראל לגן-עדן כמו קובה. אבל בכל זאת במקרה ואני טועה - אסור שהוא יצליח.

snift

New member
את תשכח שבר היה שר בממשלת

ישראל שאמר "כולנו היינו רוצים שכולם ירויחו יותר מהשכר הממוצע"..

ATAF151

New member
יש עניים מבחירה

חלק גדול מהילדים העניים הם של החרדים שמרצונם החופשי מחליטים לא לעבוד ולהיות עניים. אז מה הוא מציע לעשות, להציף אותם בכסף ולהגביר את התופעה?

נכון צודק, צריך שיהיו ילדים עניים

המטרה שלא יהיה אף ילד עני בישראל היא בהחלט פסולה, זה פשע. איך מישהו יכל לעלות על דעתו שלא יהיה אף ילד עני בישראל?

gershon17

New member
עכשיו ברור מי הקהל שלו

אם תחשוב איך מוגדר העוני, תגלה שהאפשרות היחידה שלא יהיה ילד עני, הוא אם לא יהיו עניים. והדרך היחידה שזה יקרה, זה אם כולם ירוויחו אותו הדבר. אחרת יהיו לך עניים, ואז גם יהיו לך ילדים עניים.

אתה נטפל לקטנות

איך באמת מוגדר העוני? ההגדרה הסטטיסטית המקובלת בישראל לצרכי הביטוח הלאומי אינה זו שבמילון. לעוני יש גם משמעות אבסולוטית - מחסור, דלות. יש מדינות שבהן קובעים את מספר העניים ע"פ מדדים אבסולוטיים - היכולת לקיים רמת חיים מינימלית. את היעד הזה בהחלט אפשר להשיג. (אפילו ז'בוטינסקי, אוייבה המר של ההסתדרות, טען שמדינה צריכה להבטיח לאזרחים חינוך, בריאות ותזונה בסיסית).

gershon17

New member
רגע רגע רגע!

אתה רומז ולו לשניה שעמיר פרץ ישנה את הגדרת העוני, כמו שפה בפורום הציעו שוב ושוב? אין שום סיכוי שעמיר פרץ מתכוון לזה. עמיר פרץ פשוט לא מבין כל כך מה שהוא אומר. לכן גם הוא רוצה שכר מינימום של $1,000, ולעזאזל ההשלכות.

ריאליסט

New member
אתם פחדים מפרץ

ולכן אתם מדברים סתם. קומוניזם? מישהו בעבודה דיבר על זה? האם בני גאון הוא קומוניסט? האם רבים מראשי המשק שטוענים שבחירתו של עמיר פרץ לראשות העבודה יכולה להיות מהלך חיובי-הם קומוניסטים? כאילו שיש את ביבי ואולמרט-הקפיטליסטים,ואח"כ אך ורק קומוניזם. אגב-קומוניזם בהגדרתו הוא שלטון לא דמוקרטי,אז אתה טוען שפרץ יבצע הפיכה? באמת...קצת פרופורציות... גם אם שינוי תפסיד מבחירת פרץ-לא צריך להפוך את פרץ לסטאלין.

כן הם מפחדים

זו הפעם הראשונה שקם מנהיג אמיתי שמאיים עליהם ושאומר את מה שהוא באמת חושב ואת מה שהוא באמת מאמין בו שצריך לעשות, מנהיג עם אג'נדה חברתית שקץ בסבל של עמו, מנהיג שיפסיק להם את כל חגיגות השחיתות על גבם של העניים, וזו הסיבה העיקרית שבגללה הם כל כך מפחדים ממנו. שים לב לכלי התקשורת, פתאום כולם תוקפים את פרץ על כך שהוא מדבר יותר מדי ואומר דברים שהוא באמת מאמין בהם, "למה הוא לא מערפל את דעותיו?" שאלה בצהריים יעל דיין את יועץ התקשורת שלו, וזה ענה לה, עד שסוף סוף יש מנהיג שאומר לציבור מה שהוא באמת חושב ומה שהוא באמת מאמין בו, את רוצה שהוא ישקר להם כמו שרון? את רוצה שהוא יגיד להם שהכל טוב ושצריך להתעלם מכל המצוקות החברתיות? המדינה הזאת התרגלה יותר מדי שנים למנהיגים שאינם אומרים לציבור את האמת בפנים ומעדיפים להסתתר מאחורי משפטים מעורפלים כמו "ויתורים כואבים" או "מלחמה בעוני" שזה יפה בתור סיסמה, אבל זה לא כל האמת וזה נועד רק לדבר אחד, למנוע מהציבור לדעת מה באמת חושב המנהיג, והגיע הזמן להפסיק להוליך שולל את הציבור ולהתחיל לדבר אליו בגובה העיניים. וכמה שהוא צודק, כי כבר נמאס מכל השקרים שמוכרים לנו כולם.

gershon17

New member
זה פרץ שאמר

שכשהוא יהיה ראש ממשלה לא יהיה אף ילד עני. למה הוא התכוון כשאמר את זה? או שהוא מתכוון לקומוניזם, או שאין לו מושג על מה הוא מדבר, או שהוא משקר במצח נחושה. אני נותן לך לבחור איזה הוא הנכון.

topaz300

New member
להשתמש במילה קומוניזים זו דמגוגיה

זולה יש הרבה דברים שאפשר לעשות כדאי שלא יהיה עוני במדינה וזה לא בהכרח קומניזים , אז צא מהפרנויה הזאת לפי דעתי אתה יודע טוב מאוד שקומוניזים לא יהיה במדינה , אתה כנראה מפחד ממשהו אחר עדיף שתאמר את האמת זה עדיף מלפלוט שטויות

gershon17

New member
אין שום דרך שלא יהיה עוני

חוץ מהשוואת ההכנסות של כולם. עוני הוא יחסי, תמיד יהיה עוני. אפשר לצמצם אותו, אבל כדי להעלים אותו לגמרי צריך קומוניזם.

למעלה