בקשר לעונה ה3...

סילביא

New member
בקשר לעונה ה3...

מתחילים לצלם ב7 לאוקטובר ויהיהו בה רק 14 פרקים אתן קולטות? רררקקקקקקק 14!!!!! זה כדי לאפשר לשחקנים לעבוד בעוד פרוייקטים. אז אולי זה טוב כי אולי יצא לנו לראות אותם בעוד כמה דברים? טוב זה באסה בכל זאת

netaK

New member
ב29 בספטמבר

כל השחקנים הקבועים כבר צריכים להיות בסט כי מספרים אותם שיראו בדיוק כמו בסוף העונה השנייה והכל ועוברים טיפה על התסריטים של הפרקים הראשונים ומתאימים תלבושות רק שתדעו =]

רינת4

New member
באמת? את זה

לא ידעתי. איפה זה רשום? אז אולי גם יקדימו את תחילת הצילומים בכמה ימים? אפילו אם אני אצטרך לחכות פחות יום אחד פחות אני אהיה מאושרת!

רינת4

New member
איך את חושבת

שברוס וויליס התחיל,או ג´וני דפ? בסדרות,ובתפקידים קטנים. היום הם שני שחקנים מאוד מפורסמים שמשחקים תפקידים גדולים. צריך להתחיל ממקום כלשהו. וחוץ מזה,איך אומרים? "אין תפקידים קטנים,רק שחקנים קטנים",או משהו כזה...

סילביא

New member
נכון

אבל זאת אחת הסיבות שיש פחות פרקים, לאפשר להם להכנס לפרוייקיטים גדולים נוספים אבל אל תשכחו שרנדי (וכנראה גם גייל) הם קודם כל שחקני תיאטרון ככה שבפרוייקטים הכוונה כנראה להצגות.... מי באה לניו יורק?

רינת4

New member
מישהי פה יודעת

לנגן? אני אנגן עך האורגנית, מישהי בגיטרה, אחת באקורדיון,נצא לרחוב, נשים לידינו כובע ולידו הצמונה הזאת, ונרשום שאנחנו צריכות תרומה. מה אתן אומרות? אתן חושבות שמישהו יסרב לנו??? מישהי מתנדבת?

rAnDuSh

New member
סבבה

קלרינט זה בסדר
בגרמניה נוכל להרוויח המון אבל איך נטוס לשם??
אבל עוד מקום שצריכים לבקר בו זה ליברטי אווניו האמיתי חברה שלי אומרת שזה שווה

lolly1

New member
אממממ........

לנגן..?..... אולי אני פשוט אספור ת´כסף..ויארגן טיסות ומלון.. כי אני יודעת קצת באורגן אבל כבר יש את רינת...
עוד מישהו עם כישרון חבוי?? עוד רעיון: החלק הקטן מאיתנו שיש לו כישרון בציור..לצייר אנשים ולקבל כסף..האנשים האלה עושים מליונים....

רינת4

New member
גם אפשרי...

אירית-את ניסית לצייר את גייל. את חושבת שתוכלי לעמוד במשימה לצייר אנשים ברחוב? או שאת באמת יכולה לארגן את הטיסות. וקלרינט זה מצויין! אז חבר´ה,יאללה,לעבודה! אוי! חבל שהצעתי לנגן באורגן... מכיוון שאני נתתי את הרעיונות וחילקתי תפקידים, הייתי יכולה עכשיו ללכת להשתזף לי במיטת השיזוף...

lolly1

New member
אממממממ......

נראה לך שהם יסכימו לחכות....? הנה רעיון..נעשה כמו פיתוח תמונות.אני אצלם אותם בפולארויד..ושעתים אחרי זה הם יחזרו..!! וזה לא רק אני גם....נטע..ולוליפופ2 לא? ורינת-המיטה תפוסה..אני וגייל שם..מכיוון שאין עוד כסף אין לי מה לארגן

וכמובן ששכחת אותי....

רעה! ואני עוד טרחתי למענך ושלחתי גמעט כל התמונות של בריי וג´יי! מירשוע!

למעלה