מתחילים לצלם ב7 לאוקטובר ויהיהו בה רק 14 פרקים אתן קולטות? רררקקקקקקק 14!!!!! זה כדי לאפשר לשחקנים לעבוד בעוד פרוייקטים. אז אולי זה טוב כי אולי יצא לנו לראות אותם בעוד כמה דברים? טוב זה באסה בכל זאת
כל השחקנים הקבועים כבר צריכים להיות בסט כי מספרים אותם שיראו בדיוק כמו בסוף העונה השנייה והכל ועוברים טיפה על התסריטים של הפרקים הראשונים ומתאימים תלבושות רק שתדעו =]
שברוס וויליס התחיל,או ג´וני דפ? בסדרות,ובתפקידים קטנים. היום הם שני שחקנים מאוד מפורסמים שמשחקים תפקידים גדולים. צריך להתחיל ממקום כלשהו. וחוץ מזה,איך אומרים? "אין תפקידים קטנים,רק שחקנים קטנים",או משהו כזה...
אבל זאת אחת הסיבות שיש פחות פרקים, לאפשר להם להכנס לפרוייקיטים גדולים נוספים אבל אל תשכחו שרנדי (וכנראה גם גייל) הם קודם כל שחקני תיאטרון ככה שבפרוייקטים הכוונה כנראה להצגות.... מי באה לניו יורק?
אירית-את ניסית לצייר את גייל. את חושבת שתוכלי לעמוד במשימה לצייר אנשים ברחוב? או שאת באמת יכולה לארגן את הטיסות. וקלרינט זה מצויין! אז חבר´ה,יאללה,לעבודה! אוי! חבל שהצעתי לנגן באורגן... מכיוון שאני נתתי את הרעיונות וחילקתי תפקידים, הייתי יכולה עכשיו ללכת להשתזף לי במיטת השיזוף...
נראה לך שהם יסכימו לחכות....? הנה רעיון..נעשה כמו פיתוח תמונות.אני אצלם אותם בפולארויד..ושעתים אחרי זה הם יחזרו..!! וזה לא רק אני גם....נטע..ולוליפופ2 לא? ורינת-המיטה תפוסה..אני וגייל שם..מכיוון שאין עוד כסף אין לי מה לארגן