בקשר לעוגת חתונה

דבר נוסף.. אני לא הייתי מקשטת עם

פרחים בצבע בורדו מתחת לכיתוב היפני... הייתי משאירה שחור ולבן נקי לחלוטין.. מסביב זה עוד אפשרי. מעל לדעתי זה יותר מדי וזה גם האנטיתזה של כל מה שהיפנים מאמינים בתורתם(תורת השלם והחסר...) הסבר בפעם אחרת, אלא אם כן תתעקשו אז אצל היפנים למשל כשמצלמים ילד או מלבישים אותו או כל דבר ויזואלי אחר תמיד תמיד יש מצבים בו הין והיאן באים לידי ביטוי. אפשר לראות בטוקיו בעת פריחת הדובדבן בשדרות איך היפנים מוסיפים לפריחה הורודה פריחה מפלסטיק לבנה.. או כשמצלמים ילדים תמיד יד אחת תהיה למעלה והשניה למטה או כשמושיבים אותם לצילום משותף תוכלו לראות מצב של מכנס שחור חולצה לבנה חולצה שחשורה מכנס לבן(הצבעים הם דוגמא לרצף, זה בהחלט יכול להיות גם בצבע אחר..) בכיתות למשל תוכלו לראות מחשבים מונחים זה לצד זה כאשר אחד אדום שני לבן שלישי אדום ושוב לבן. בקיצור . אין מקום ליותר משניים...........

*שיר

New member
זה נשמע חמוד ביותר לסוגו ../images/Emo45.gif

עוגת חתונה זה לא הסגנון שלי בכלל, אבל אם כבר עוגה, אז העודה הזו נשמעת אחלה!

סיגל2

New member
ככל שאני מנסה לדמיין לי את העוגה

היא בכלל לא מצטיירת כפונפונית אלא דווקא נראה שהקישוט הוא עדין. הכי חשוב הוא שאם את אוהבת אותה ואיך שהיא נראית אז לכי על זה.

יפעת22

New member
אולי אני "חסרת רומנטיקה" אבל

אצלנו בחתונה לא תהיה בכלל עוגת חתן-כלה. אני מקווה שהאווריה (והקינוחים של הקייטרינג..) יעשו את שלהם.

נכון, גם אנחנו לא תכננו שתהיה עוגה,

אבל כמו שכתבתי למעלה, חבר שלי רותה לחתוך את העוגה עם חרב סמוראים, אז חשוב שתהיה עוגה "נורמלית"

למעלה